zeppelia Re: wątek odzieżowy - co masz dziś na sobie? 27.06.05, 12:50 Zamyślenie mam na sobie i uśmiech nieprzyzwoity Odpowiedz Link
barwa1 Re: wątek odzieżowy - co masz dziś na sobie? 27.06.05, 13:07 Grzywkę i sroczy ogon... Tak mnie urządziła stylistka. Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: wątek odzieżowy - co masz dziś na sobie? 27.06.05, 14:26 brązowo-złote pantofle szare rajstopy czarne majtki czarna spódniczka czarny biustonosz z beżowym haftem czarna bluzka beżowy żakiet czarne okulary i chyba angina mi sie szykuje gardło mnie boli(( Odpowiedz Link
zettrzy Re: wątek odzieżowy - co masz dziś na sobie? 27.06.05, 18:25 jedwabna sukienke w czerwono-zolte wielkie kwiaty o kroju na lata 40 (mini rekawek, kolnierzyk jak przy niedopietej koszulowej bluzce, powiewna spodnica z klosza) czerwone sandaly na koturnie zloty pierscionek z czerwonym oczkiem perfumy "Aria di Capri" - ach, zobaczyc Neapol i umrzec! Odpowiedz Link
towita Re: wątek odzieżowy - co masz dziś na sobie? 03.11.05, 10:09 Wkurzam się właśnie, bo założyłam mój ulubiony garnitur, ale coś mnie podkusiło w włożyłam rasjtopy. No i teraz spodnie mi się przyklejają do tych rajstop. Wygląda to paskudnie. Kurcze, no Odpowiedz Link
piano_barti Re: wątek odzieżowy - co masz dziś na sobie? 03.11.05, 12:22 grube skarpety, bokserki, dżinsy, biały t-shirt...a teraz wybywam na dwór - w ruch idą więc: szpinakowy sweter Benettona, czarna puchówka i koniecznie czarne okulary słoneczne. Odpowiedz Link
towita Re: wątek odzieżowy - co masz dziś na sobie? 03.11.05, 12:53 Czarne okularki, no Ty to jesteś elegancik Odpowiedz Link
f.l.y Re: wątek odzieżowy - co masz dziś na sobie? 03.11.05, 13:19 okularki, okularkami...ale ten szpinakowy sweter musi być fajowski... towita, przeciągnij zmoczoną ręką po rajstopach albo leć do kiosku po podkolanówki ew. spray ANIA elektrostatyczny Odpowiedz Link
skiela1 Re: wątek odzieżowy - co masz dziś na sobie? 02.11.05, 18:36 Dzis,pierwszy raz od ....kwietnia cieplej sie ubralam,to znaczy zalozylam gruby welniany sweter) Odpowiedz Link
f.l.y nieśmiertelne dżinksy blu... 03.11.05, 10:05 i wreszcie mogłam zapiąć kucyka! kudły mi odrastają Odpowiedz Link
mrouh Re: nieśmiertelne dżinksy blu... 03.11.05, 19:43 Ja też dżinksy blu, brudnoróżowy sweterek z kaszmirem (uwielbiam!), szklana bransoleta (nowy nabytek za 9 zł!) i fajne buciory z okrągłym przodem, szerokim obcasem na 6 cm, strasznie stukają- fajne uczucie, bo nigdy takich nie nosiłam A na koniec dnia poszłam do fryzjera, obcięłam kudłaki dość znacznie, w domu zafarbowałam, żeby Połówek nie mówił, żem ruda (ale on jest szczególnym rodzajem daltonisty- dla niego każdy kolor jest rudy, oprócz jego włosów). Czekam na wyschnięcie włosów, żeby stwierdzić ich faktyczny kolor. Na pewno ciemny, ale mam nadzieję, że nie wyjdzie całkiem czarny. Bardzo mi się chciało śmiać, jak pani fryzjerka usiłowała mi wyprostować włosy przy suszeniu. Wyszła z tego katastrofa, ale wystarczyło je zmoczyć, żeby odzyskały normalny wygląd. Uf, nie przeżyłabym chyba godziny z prostymi włosami Odpowiedz Link
skiela1 Re: Czerwone trampki:-P 03.11.05, 20:09 no to musisz fajnie wygladac...w tych trampkach Odpowiedz Link
sorbet Re: Czerwone trampki:-P 04.11.05, 00:40 Dzięki do tych butów miałem czarne ubrania. Więc trochę dziwnie to wyglądało, nie lubię czerwieni z czernią. Ale cóż, czerwone trampki są zabawne i chciałem żeby zabawnie wyszło, hihi. Odpowiedz Link
frida2 Re: wątek odzieżowy - co masz dziś na sobie? 26.03.06, 01:41 Up! Co ja mam napiszę za kilkanaście godzin bo teraz to niebardzo ) Odpowiedz Link
maximilianna Re: wątek odzieżowy - co masz dziś na sobie? 26.03.06, 01:51 Własna skóra,a to tylko dlatego, że już idę spać. Dobranoc Odpowiedz Link
dimanche jest zimno, pada deszcz, jestem ubrana 26.03.06, 18:05 no bo jest zimno i pada deszcz, i trzeba sime ubierac, a w co, to nieważne. Nic markowego...byle nie czarne, bo Funia ma białą sierść... Odpowiedz Link
rene8 Re: jest zimno, pada deszcz, jestem ubrana 26.03.06, 19:15 Cały dzień w w brązowym dresie. Odpowiedz Link
skiela1 Re: wątek odzieżowy - co masz dziś na sobie? 08.08.06, 03:42 Co masz na sobie? )) Odpowiedz Link
frida2 Re: wątek odzieżowy - co masz dziś na sobie? 08.08.06, 12:50 Dresiara ze mnie dziś - spodnie i bluza z kapturem Odpowiedz Link
kriss67 Re: wątek odzieżowy - co masz dziś na sobie? 08.08.06, 14:01 Czarne spodnie, koszulke Tshirt z logo Warszawskiej Masy Krytycznej A o 16 przebieram sie w krótkie spodenki i rowerowo do domku Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
towita Re: wątek odzieżowy - co masz dziś na sobie? 08.08.06, 14:17 Jasne śtruksowe spodnie i kolorowiastą (czerwono-bordowo-zielono-różowo- błękitno-żółtą) bluzkę z długim rękawem. Myślałam, że będzie dziś chłodno Odpowiedz Link
kaalwi26 Re: wątek odzieżowy - co masz dziś na sobie? 08.08.06, 15:30 A ja dziś cały dzień w domu jestem z tego względu po domowemu:dwie pary skarpet- stópki mi marznąbluzeczka czarna na ramiączkach-bawełniana,czerwona bluza z kapturem i do tego bokserki niebieskie w......uśmiechnięte peniski )))) dostałam je w prezencie,hehehehe.Pozdrawiam Odpowiedz Link