czarna33 26.05.05, 21:37 no..jedzonko Przyjęłam dziś tego tyle,ze bajka!!Udka,karczek,kiełbasa czerwona,biała.I co? I teraz jestem najnormalniej w świecie głodna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna33 Re: Żarcie 26.05.05, 21:39 Zapomniałąm o bosie z młodej kapustki i barszczyku białym Do tego był sernik i napoleonka..I co ja mam zjeść?? Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Żarcie 26.05.05, 21:50 Ja zjadlam dzis 2 serki Piatnica i grejfruta. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Żarcie 26.05.05, 21:52 czarna33 napisała: > Zapomniałąm o bosie z młodej kapustki i barszczyku białym Do tego był sernik > i napoleonka..I co ja mam zjeść?? A kto to wszystko przygotowal?jakos nieuwaznie czytam Odpowiedz Link
jaworszczanka Re: Żarcie 26.05.05, 22:08 ja od niedzieli wpieprzam jak dzika swinia, tyle, ze powinnam poscic juz chyba do konca lata Odpowiedz Link
sloggi Re: Żarcie 26.05.05, 22:39 Ja mam napady jedzenia, a poza nimi jestem niejadek. Odpowiedz Link
jaworszczanka Re: Żarcie 27.05.05, 09:37 tos szczesliwy czlek. ja mam permanentne mega-ssanie w zoladku, z reguly udaje mi sie nad tym panowac i dzieki temu nie wygladam jeszcze jak klops, ale raz na jakis czas (czesto ostatnio ) puszczaja mi wszelkei hamulce i zre jak trzoda chlewna, wsysam wszystko niczym odkurzacz a moze jest jakie sposob na zostanie niejadkiem? Odpowiedz Link
zeppelia Re: Żarcie 27.05.05, 09:41 yhym, jest jeden. Zachorować. Generalnie jem ciągle, co chwilę, cokolwiek. Od 3 dni jem z rozsądku, choruję. Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: Żarcie 27.05.05, 15:38 ech, rozsądek...łatwo powiedzieć... ja najbardziej głodna jestem zawsze po 18.00, kiedy to już nie powinno się nic jeść. Odpowiedz Link
eulalija Re: Żarcie 27.05.05, 15:53 Dwie kajzerki z szyneczką i pomidorkiem, jedna wedlowska czekoladka "kasztanek" bo poczułam jak mi cukier leci w dół, teraz pomyślę o spagetti z sosem bolońskim. I pewnie na dziś wystarczy bo coś mi za gorąco jest. Odpowiedz Link