czarnaandzia 14.08.05, 00:49 Ależbym zię plumła do basenu. Noc ciemna i mi się nie chce spać. Kto nie śpi ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: Plum 14.08.05, 00:55 skiela1 napisała: > Taaa jak te gorniki..))...w podziemiu Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś )) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Plum 14.08.05, 00:56 frida2 napisała: > skiela1 napisała: > > > Taaa jak te gorniki..))...w podziemiu > > Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś )) Ano widzisz Odpowiedz Link
frida2 Re: Plum 14.08.05, 00:59 skiela1 napisała: > Ano widzisz Niebawem skończy się nasza zmiana Odpowiedz Link
skiela1 Re: Plum 14.08.05, 01:02 frida2 napisała: > skiela1 napisała: > > > Ano widzisz > > Niebawem skończy się nasza zmiana Zmiana to mnie sie konczy ale za pare godzin.Jeszcze o polnocy potrafie tu zajrzec.Raz mi sie zdarzylo spotkac ze Sloggim,bylo po polnocy,on wychodzil do pracy a ja szlam juz spac.Powiedzielismy sobie dziendobranoc. Odpowiedz Link
frida2 Re: Plum 14.08.05, 01:03 skiela1 napisała: > Zmiana to mnie sie konczy ale za pare godzin.Jeszcze o polnocy potrafie tu > zajrzec.Raz mi sie zdarzylo spotkac ze Sloggim,bylo po polnocy,on wychodzil do > pracy a ja szlam juz spac.Powiedzielismy sobie dziendobranoc. No to pieknie ) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Plum 14.08.05, 01:06 A jak wstalam,on jeszcze byl w pracy. Miara czasu jest niesamowita,szczegolnie podczas lotu samolotem Odpowiedz Link
frida2 Re: Plum 14.08.05, 01:09 skiela1 napisała: > A jak wstalam,on jeszcze byl w pracy. > Miara czasu jest niesamowita,szczegolnie podczas lotu samolotem KUmpel ostatnio wracał do Polski ze stanów, nie mógł odespać róznicy, wciąż oczy mu się kleiły Odpowiedz Link
skiela1 Re: Plum 14.08.05, 01:14 frida2 napisała: >> > KUmpel ostatnio wracał do Polski ze stanów, nie mógł odespać róznicy, wciąż ocz > y mu się kleiły Nie mam problemu w Warszawie.Wylatuje o 19tej a W-wie jest o 8 rano czyli mojego czasu o 2-ej w nocy.Gorzej jest juz w domu bo przylatuje o 17 tej a to jest 23 ,niby wszystko normalnie ale te nastepne tygodnie sa okropne. Odpowiedz Link
frida2 Re: Plum 14.08.05, 01:17 skiela1 napisała: > Nie mam problemu w Warszawie.Wylatuje o 19tej a W-wie jest o 8 rano czyli > mojego czasu o 2-ej w nocy.Gorzej jest juz w domu bo przylatuje o 17 tej a to > jest 23 ,niby wszystko normalnie ale te nastepne tygodnie sa okropne. Chodził taki niedospany kilka dni Odpowiedz Link
frida2 Re: Plum 14.08.05, 00:55 czarnaandzia napisała: > Czyli ta co śpi wcale? Ależ przepraszam bardzo, ja śpię i to chyba aż za długo )) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Plum 14.08.05, 01:03 czarnaandzia napisała: > Czyli na odwrót? Zupelnie.Ma to woje uroki. Odpowiedz Link
plum-plum hmmmm... 14.08.05, 01:07 mi też spać się nie chce. Zwabił mnie tytuł ale jestem tylko przelotem... (to chyba inny wątek? )) Odpowiedz Link
f.l.y Re: Plum 18.08.05, 15:07 a ja lubię siadać na brzegu - pupą jeszcze na piasku a nogami już w wodzie.... i mogę tak siedzieć...siedzieć...siedzieć...... Odpowiedz Link