barti_wot 29.08.05, 23:33 Ogłaszam wszem i wobec, że od dzis zmieniam nicka, nie będę juz więc barti111 - co własciwie nic nie znaczyło, ale barti_wot. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barti_wot Re: ZMIANA NICKA 29.08.05, 23:50 skiela1 napisała: > barti wot duju want. hehe, no teraz macie na forum zagwostkę....ogłaszam konkurs na interpretacje znaczenia mego nowe wcielenia! Oczywiscie ojciec założyciel ma siedzieć cicho,jest poza konkursem,to byłoby za proste --- lovesick gg 5831718 Odpowiedz Link
frida2 Re: ZMIANA NICKA 29.08.05, 23:53 barti_wot napisał: > ogłaszam konkurs na interpretacje znaczenia mego nowe wcielenia! Jakie są nagrody? Odpowiedz Link
sloggi Re: ZMIANA NICKA 29.08.05, 23:55 frida2 napisała: > barti_wot napisał: > > > ogłaszam konkurs na interpretacje znaczenia mego nowe wcielenia! > > Jakie są nagrody? No tak, w sumie co może interesowac Fryderyke. Odpowiedz Link
frida2 Re: ZMIANA NICKA 29.08.05, 23:58 sloggi napisał: > No tak, w sumie co może interesowac Fryderyke. Ja jestem konkretna kobita. Odpowiedz Link
frida2 Re: ZMIANA NICKA 30.08.05, 00:01 sloggi napisał: > Chyba jednak pazerna Może troche Odpowiedz Link
barti_wot Re: ZMIANA NICKA 29.08.05, 23:56 frida2 napisała: > barti_wot napisał: > > > ogłaszam konkurs na interpretacje znaczenia mego nowe wcielenia! > > Jakie są nagrody? Hmm, nagrody mówicie...dobra- zwycięzca ma u mnie drynka w sobotni wieczór Odpowiedz Link
frida2 Re: ZMIANA NICKA 29.08.05, 23:58 barti_wot napisał: > Hmm, nagrody mówicie...dobra- zwycięzca ma u mnie drynka w sobotni wieczór Eeeee, ja nie jestem ze stolycy, wiec jak wygram to co? Wymysl co innego. Odpowiedz Link
barti_wot Re: ZMIANA NICKA 30.08.05, 00:03 frida2 napisała: > barti_wot napisał: > > > Hmm, nagrody mówicie...dobra- zwycięzca ma u mnie drynka w sobotni wieczó > r > > Eeeee, ja nie jestem ze stolycy, wiec jak wygram to co? Wymysl co innego. O dżizas, a co ja na odległośc moge/ Może foty z mojej ostatniej sesji zdjęciowej prześlę zainteresowanym , tylko slog musi je najpierw wywołac) Odpowiedz Link
frida2 Re: ZMIANA NICKA 30.08.05, 00:05 barti_wot napisał: > O dżizas, a co ja na odległośc moge/ Może foty z mojej ostatniej sesji > zdjęciowej prześlę zainteresowanym , tylko slog musi je najpierw wywołac) W sumie to ciekawa jestem jak wygląda Barti więc pasi mi taka nagroda Odpowiedz Link
barti_wot Re: ZMIANA NICKA 30.08.05, 00:08 frida2 napisała: > barti_wot napisał: > > > O dżizas, a co ja na odległośc moge/ Może foty z mojej ostatniej sesji > > zdjęciowej prześlę zainteresowanym , tylko slog musi je najpierw wywołac: > )) > > W sumie to ciekawa jestem jak wygląda Barti więc pasi mi taka nagroda taa, wy się lepiej konkursem najpierw zajmijcie, a nie o cukierkach juz myslicie Odpowiedz Link
frida2 Re: ZMIANA NICKA 30.08.05, 00:12 barti_wot napisał: > taa, wy się lepiej konkursem najpierw zajmijcie, a nie o cukierkach juz > myslicie Nagroda wazna sprawa, ta kwestia musi byc ustalona Odpowiedz Link
barti_wot Re: ZMIANA NICKA 30.08.05, 00:15 frida2 napisała: > barti_wot napisał: > > > taa, wy się lepiej konkursem najpierw zajmijcie, a nie o cukierkach juz > > myslicie > > Nagroda wazna sprawa, ta kwestia musi byc ustalona Kurcze, to może łikend ze mną w luksusowym hotelu na koszt własny?D Odpowiedz Link
frida2 Re: ZMIANA NICKA 30.08.05, 00:19 barti_wot napisał: > Kurcze, to może łikend ze mną w luksusowym hotelu na koszt własny?D Jaki z Ciebie dowcipniś, no ja nie mogę ;P Odpowiedz Link
skiela1 Re: ZMIANA NICKA 30.08.05, 00:08 frida2 napisała: > > W sumie to ciekawa jestem jak wygląda Barti więc pasi mi taka nagroda A to on ma byc na tych zdjeciach? Odpowiedz Link
frida2 Re: ZMIANA NICKA 30.08.05, 00:18 skiela1 napisała: > A to on ma byc na tych zdjeciach? Ponoć Odpowiedz Link
skiela1 Re: ZMIANA NICKA 30.08.05, 00:21 frida2 napisała: > > Ponoć I po to mam moja lepetyne wytezac? Ja moje zdjecia bez konkursu wysylam,to i on moze. Barti-mysl ty lepiej na porzadna nagroda Odpowiedz Link
frida2 Re: ZMIANA NICKA 30.08.05, 00:24 skiela1 napisała: > Ja moje zdjecia bez konkursu wysylam,to i on moze. Własnie własnie, ja też wysłałam gratis > Barti-mysl ty lepiej na porzadna nagroda Zgadzam się z Toba Skielo w całej rozciąglości. Odpowiedz Link
skiela1 Re: ZMIANA NICKA 30.08.05, 00:03 a jak te wot to czesc jego nazwiska na ten przyklad to odnajdziesz? jakis wotczak albo no nie wieeem Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Re: ZMIANA NICKA 30.08.05, 18:31 barti_wot napisał: >ogłaszam konkurs na interpretacje znaczenia mego nowe wcielenia! Barti...czas na jakieś podpowiedzi ewentualnie "telefon do przyjaciela" Odpowiedz Link
rene8 Re: ZMIANA NICKA 30.08.05, 20:14 hmmm... wot? "Wiecznie Otwarty Towarzysko" "Wybitnie Osiągalny Towarzysko" "Wszem Wbecny Tutaj" "Weź,Obcałuj,Tul" Licze choć na piwo... Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Re: ZMIANA NICKA 30.08.05, 00:41 WOT to system weryfikacji potrzebny do uzyskania netowego dowodu. Odpowiedz Link
skiela1 Re: ZMIANA NICKA 30.08.05, 01:26 Bylo cos takiego jak moto wot??moze na motocyklu jezdzisz?.....teraz to lulasz w oblokach)) Odpowiedz Link
rembert Re: ZMIANA NICKA 30.08.05, 08:10 Ja stawiam na Warszawski Ośrodek Telewizyjny, albo pewien przybytek publiczny Gratulacje, jak się czujesz z nowym nikiem, to niemalże zmiana nazwiska Odpowiedz Link
magoo_king Re: ZMIANA NICKA 30.08.05, 20:39 Ja stawiam na barti W OTwocku a zdjęcia mnie nie interesują ), piwem nie pogardze :]]] Odpowiedz Link
piano_barti Re: ZMIANA NICKA 31.08.05, 18:44 magoo_king napisał: > Ja stawiam na barti W OTwocku > a zdjęcia mnie nie interesują ), piwem nie pogardze :]]] No, prawie dziewczyny, wot to rejestracje powiatu otwockiego,a więc i Józefowa.... Tylko wybaczcie, zanim doszło do rozdania nagród w konkursie ( a pierwszy był d.z.)....przeszedłem kolejną metamorfozę. Jak wiadomo kobieta zmienną jest Dodam tylko, że chodzi po prostu o instrument,z którym najbardziej związane jest moje życie Odpowiedz Link
skiela1 Re: ZMIANA NICKA 01.09.05, 05:03 Czy takie metamorfozy bedziesz przechodzil co pare dni? Toz to gorsze niz PMS) Odpowiedz Link
f.l.y Re: ZMIANA NICKA 01.09.05, 13:35 nazywasz instrument 'piano' ? ;D wiem...ja rozgrzeszenia i tak nie dostanę...a dobry humor mam Odpowiedz Link
zettrzy Re: ZMIANA NICKA 30.08.05, 22:51 o przewadze _wot nad 111 - ? czyzbys zmienil system operacyjny z ASCII na EBCDIC i teraz te cyfry ciaza w dol? Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: ZMIANA NICKA 01.09.05, 13:41 kurcze...to może i ja sobie zmienię! pozazdrościłam tych zmian) Odpowiedz Link
skiela1 Re: ZMIANA NICKA 01.09.05, 14:48 muraszka1 napisała: > barti=Bartek,a reszta to czesc nazwiska Bartek tez nie jest Odpowiedz Link