yigael 05.10.05, 11:39 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2952870.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: Przerażające ... 05.10.05, 11:50 czy jest sens przeklejania wiadomości z głównej strony portalu, po którym się poruszamy? tiaa...znowu sie czepiam? skąd.... Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Przerażające ... 05.10.05, 12:11 No to porozmawiajmy. Czy taka bezmyslnosc mozna usprawiedliwic checia, lub potrzeba zarobku? I jakim cudem taki szmugiel przechodzi. Czy za cos takiego nie nalezaloby dobrac sie do przewoznika? Odpowiedz Link
vitalia Re: Przerażające ... 05.10.05, 12:13 ja nie wiem ,czy przewożnik wie o takich praktykach.Myślę,że kierowcy w jaiś sposób na tym zarabiają. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Przerażające ... 05.10.05, 12:19 Musi wiedziec bo ma obowiazek przeprowadzic kontrole pojazdu przed wyjazdem. Jezeli tego nie zrobil to tez nie dopelnil obowiazku. Zreszta to sa szeroko znane praktyki i przewoznicy przymykaja na to oczy. Odpowiedz Link
r.kruger Re: Przerażające ... 05.10.05, 12:39 o ile bezmyślność nastolatków wybaczam bo wiek ma swoje prawa, o tyle takiej bezmyślności nie sposób nie potępić. A komentarz nadaje się tylko na inne forum bo zaroiłoby się w nim od słów brzydkich i bardzo brzydkich. ps: jest sens przedstawiania linku do tematu dyskusji.według mnie... Odpowiedz Link
vitalia Re: Przerażające ... 05.10.05, 12:39 Wychodzio na to,że przez te zas....parę groszy, doszło do tego wybuchu.Niepojęta jest ludzka głupota,i brak wyobrażni. Gdyby nie było tam tego paliwa, dzieciaki zdązyłyby uciec. Odpowiedz Link