skiela1 23.11.05, 16:23 No i mamy prawie koniec listopada. Zblizaja sie Andrzejki.Macie juz jakies plany na imprezke...z wrozbami,z laniem wosku..? U mnie w ten dzien imprezka zawsze jest....no moze juz bez wrozb i bez wosku na dywanie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: Andrzejki~~~~~~~ 23.11.05, 17:03 z powodu imienin gospodarza są wróżby, wosk i te inne sprawy Odpowiedz Link
skiela1 Re: Andrzejki~~~~~~~ 23.11.05, 17:12 Moj gospodarz tez ma wszystko w jednym,imieniny,urodziny no i andrzejki) W sumie to mial przechlapane dzieckiem bedac,no bo to i mikolajki byly tez obchodzoneA tu tyle okazji a prezent jeden Odpowiedz Link
skorpioniczka Re: Andrzejki~~~~~~~ 23.11.05, 19:45 W Andrzejki mam córciowe urodzinki A miał być 2 chłopak Odpowiedz Link
eulalija Re: Andrzejki~~~~~~~ 23.11.05, 20:14 Dawno, bardzo dawno temu, Andrzejki były dla mnie ważne, coś tam sobie próbawałam wywróżyć, nic się nie spełniło, jest zupełnie inaczej. Ale jest bardzo dobrze i dlatego to dla mnie jest dzień jak codzień. Odpowiedz Link
ashek Re: Andrzejki~~~~~~~ 24.11.05, 01:44 no właśnie nie wiem czy sie wybrać. mam zaproszenie na imprezę z atrakcjami (wróżka Dzidzianna ma być), ale mnie to chyba mało rajcuje. pojadę chyba na czeskie piwo. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Andrzejki~~~~~~~ 24.11.05, 01:52 ashek napisał: > no właśnie nie wiem czy sie wybrać. > mam zaproszenie na imprezę z atrakcjami (wróżka Dzidzianna ma być), Jedna z atrakcji moze byc czeskie piwono i wrozka...prawde Ci powie Odpowiedz Link
f.l.y Re: Andrzejki~~~~~~~ 24.11.05, 13:26 od dziewiętnastu lat borykam się z jedną taką wróżbą na "J" wyciągniętą spod poduszki w andrzejkową noc panienciem będąc... mówi się...do trzech razy sztuka ;D - pana Jot więc szukam.... ;D Odpowiedz Link
jes3 Re: Andrzejki~~~~~~~ 24.11.05, 15:52 U mnie od zawsze zero imprez andrzejkowych. Duch w narodzie upada ... Odpowiedz Link