karen_walker 26.10.06, 21:43 I to dlugi. Do pracy dopiero w srode.... I co tu zrobic z taka masa czasu? O, wiem, juz ja wiem. Nico - ot co. Leniuchowac sie, spac do jedenastej rano, czytac ksiazki w lozku do poludnia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danl16 Re: Weekend wreszcie 26.10.06, 21:45 A ja w sobote na Olimpiadę Historyczną........ trzymajcie kciuki Odpowiedz Link
dimanche Re: Weekend wreszcie 26.10.06, 21:48 danl16 napisał: > A ja w sobote na Olimpiadę Historyczną........ > > trzymajcie kciuki Ok, sobote mam wolna to bede trzymac... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Weekend wreszcie 26.10.06, 21:53 cmentarze odwiedzić, wspomnieć bliskich. Odpowiedz Link
dimanche Re: Weekend wreszcie 26.10.06, 23:07 A sobota będzie pusta, bo zostaję sama z Funią... Odpowiedz Link
dimanche Re: Weekend wreszcie 26.10.06, 23:10 dociek napisał: > Adres! Adres? Do stolycy chcesz przyechać? Odpowiedz Link
dociek Re: Weekend wreszcie 26.10.06, 23:17 Andzia może, to ja pies? Dziecko tam mam i rodzinę matki... i dziewczynę z lat młodości, prawie zapomnianą. W liceum dostała ode mnie miedzianą obrączkę... Ale wybrała sobie innego. Odpowiedz Link
dimanche Re: Weekend wreszcie 26.10.06, 23:18 dociek napisał: > Andzia może, to ja pies? > Dziecko tam mam i rodzinę matki... i dziewczynę z lat młodości, prawie > zapomnianą. W liceum dostała ode mnie miedzianą obrączkę... Ale wybrała sobie > innego. MOże nie ma tego złego, Doćku...miły Odpowiedz Link
dimanche Re: Weekend wreszcie 26.10.06, 23:24 dociek napisał: > Może tak, może nie. Któż to wie? nie oglądaj się za siebie bo będziesz czasem w gniewie myśl o tym, co nastapi wtedy ulga na Cię zstąpi... Odpowiedz Link
dociek Re: Weekend wreszcie 26.10.06, 23:28 > myśl o tym, co nastapi > wtedy ulga na Cię zstąpi... Na wyrost i ryzykowna ta Twoja teza gdy przyszłość w złym kierunku zmierza. Odpowiedz Link
dimanche Re: Weekend wreszcie 26.10.06, 23:45 Nie poddawaj się złemu to pójdzie ku dobremu Odpowiedz Link
f.l.y Re: Weekend wreszcie - hurra :) 27.10.06, 13:34 cieszę się... bardzo... zapowiada się dobry weekend.... Odpowiedz Link
danl16 Re: Weekend wreszcie - hurra :) 27.10.06, 19:37 nie dla mnie jutro olimpiada historyczna.................. f.l.y napisała: > cieszę się... > bardzo... > > zapowiada się dobry weekend.... > > Odpowiedz Link
karen_walker Re: Weekend wreszcie - hurra :) 27.10.06, 21:28 To ja jeszcze sobie urlopik do konca tygodnia. Jak balowac, to balowac. Odpowiedz Link