frida2 29.01.07, 22:56 Jakie filmy wycisnęły z Was najwięszą ich ilość? U mnie m.in. "Lista Schindlera", no i przyznam się, na "Titanicu" też ryczałam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzewi Re: Wyciskacze łez 29.01.07, 23:02 fridko,podobno faceci nie płaczą.może i tak,Ale to stwierdzenie w moim przypadku legło w gruzach po obejrzeniu Misji z Robertem DeNiro Odpowiedz Link
frida2 Re: Wyciskacze łez 29.01.07, 23:04 grzewi napisał: > fridko,podobno faceci nie płaczą. Każdy wrażliwy człowiek płacze. To żaden wstyd. Odpowiedz Link
trufla3 Re: Wyciskacze łez 29.01.07, 23:05 Wszystko o mojej matce ..... Pati Trufla i jej kuchnia Odpowiedz Link
skiela1 Re: Wyciskacze łez 29.01.07, 23:05 To ja jakas znieczulice mam. Nigdy nie plakalam na zadnym filmie. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Wyciskacze łez 29.01.07, 23:23 ostatnio płakałam na filmie chyba amerykańskim archeologu, który dostał się do łagrów okropność zawsze becze na tego typu filmach albo jakiś romansidłach-powidłach;D Odpowiedz Link
impostor Re: Wyciskacze łez 29.01.07, 23:24 jeden jedyny film jest mnie w stanie rozbroic i jest to "rozdroze cafe". ale to jest kwestia pewnych osobistych wspomnien. Odpowiedz Link
ciotkamatylda Re: Wyciskacze łez 30.01.07, 02:39 Możecie się śmiać bardzo głośno i tak nie słyszę... Ostatni mohikanin-młoda blondynka rzuca się w przepaść...buuuuu Trzynasty wojownik-wódz umiera na tronie , deszcz pada...i znowu oczy mi się pocą ...i wiele innych ambitnych i kiczowatych filmow a co tam nikt mi nie zabroni najwyżej dzieci się pośmieją (śmiałam się kiedyś z mamy że płacze na niewolnicy Isaurze) Odpowiedz Link
ciotkamatylda Re: Wyciskacze łez 01.03.07, 22:47 Jest, jest na tv4!!! No to sobie popłaczę... Odpowiedz Link
frida2 Re: Wyciskacze łez 01.03.07, 23:06 ciotkamatylda napisała: > Jest, jest na tv4!!! No to sobie popłaczę... Pożyczyć chusteczek? Odpowiedz Link
ciotkamatylda Re: Wyciskacze łez 01.03.07, 23:21 frida2 napisała: Pożyczyć chusteczek? Nie dziękuję, wzięłam sobie ręcznik kąpielowy... Daniel Day Lewis...i ta muzyka...i ta miłość...buuuu Odpowiedz Link
kawa_na_lawe Re: Wyciskacze łez 01.03.07, 23:46 frida2 napisała > na "Titanicu" też ryczałam Nie wierze choc jestem czlowiekiem duuuuuzej wiary Odpowiedz Link
frida2 Re: Wyciskacze łez 01.03.07, 23:47 kawa_na_lawe napisał: > Nie wierze Nie musisz Odpowiedz Link