frida2 08.06.07, 02:22 tak pytam, z czystej ciekawości Jakby co, to ja Ania jestem ;] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rico-chorzow Re: Na imię mam? 08.06.07, 02:28 Przecież to nie moja,czy tutejszych forumowiczy wina. Odpowiedz Link
frida2 Re: Na imię mam? 08.06.07, 02:29 rico-chorzow napisał: > Przecież to nie moja,czy tutejszych forumowiczy wina. To nie jest prawidłowa odpowiedź Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Na imię mam? 08.06.07, 02:34 Aniu,która jest odpowiednią odpowiedzią? Odpowiedz Link
frida2 Re: Na imię mam? 08.06.07, 02:35 rico-chorzow napisał: > Aniu,która jest odpowiednią odpowiedzią? Ja tylko o imię pytam Odpowiedz Link
frida2 Re: Na imię mam? 08.06.07, 02:46 rico-chorzow napisał: > Jest w niku Osz, wydało się Odpowiedz Link
frida2 Re: Na imię mam? 09.06.07, 11:25 rico-chorzow napisał: > A niby co się wydało?) Nic nic, to taka zmyłka była ;] Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Na imię mam? 09.06.07, 12:02 frida2 napisała: > rico-chorzow napisał: > > > A niby co się wydało?) > > Nic nic, to taka zmyłka była ;] To było z pewnością przed obiadową kawą) Odpowiedz Link
frida2 Re: Na imię mam? 09.06.07, 12:25 rico-chorzow napisał: > To było z pewnością przed obiadową kawą) Pewna nie jestem, ale być może Odpowiedz Link
kriss67 Re: Na imię mam? 08.06.07, 10:25 Odkrywczy nie będe - Krzysztof... Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
buka007 Re: Na imię mam? 08.06.07, 10:35 rico-chorzow napisał: > I nie tylko imię Henryk ? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Na imię mam? 08.06.07, 10:42 buka007 napisała: > rico-chorzow napisał: > > > I nie tylko imię > > Henryk ? Masz na imię Agnieszka?,Henryku) Odpowiedz Link
buka007 Re: Na imię mam? 08.06.07, 10:45 rico-chorzow napisał: > buka007 napisała: > > > rico-chorzow napisał: > > > > > I nie tylko imię > > > > Henryk ? > > Masz na imię Agnieszka?,Henryku) Czyzbyś z Agnieszką konwersował, a ja intruzem będąc dopusciłam się fopa jakiegos ? Odpowiedz Link
buka007 Re: Na imię mam? 08.06.07, 11:07 rico-chorzow napisał: > Ah,Buka gdzie tam,lubię intruzów) no to trochę mi ulżyło Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Na imię mam? 08.06.07, 11:11 Dlaczego trochę,patrząc na sprawę Twoimi oczami,to jesteśmy wszyscy - tutaj - intruzami np. ja :nie moja gazeta,nie moje forum,nie mój wątek,ale pysk otwieram) Odpowiedz Link
agulaszek Re: Na imię mam? 08.06.07, 12:01 rico-chorzow napisał: > buka007 napisała: > > > rico-chorzow napisał: > > > > > I nie tylko imię > > > > Henryk ? > > Masz na imię Agnieszka?,Henryku) No i co z tym Henrykiem wynikło, bo musiałam wyjśc z psem i nie jestem w temacie Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Na imię mam? 08.06.07, 12:11 agulaszek napisała: > rico-chorzow napisał: > > > buka007 napisała: > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > I nie tylko imię > > > > > > Henryk ? > > > > Masz na imię Agnieszka?,Henryku) > No i co z tym Henrykiem wynikło, bo musiałam wyjśc z psem i nie jestem w > temacie agulaszek 08.06.07, 10:22 + odpowiedz Agnieszka, łatwo domyślić się po nicku rico-chorzow 08.06.07, 10:26 + odpowiedz I nie tylko imię Odpowiedz Link
agulaszek Re: Na imię mam? 08.06.07, 12:11 )) Dobrze, że nie Konstanty Euzebia Za-Siódmą Górą Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Na imię mam? 08.06.07, 18:29 pamietam, w watku o iomionach Skieli pisalas jakis czas temu. poza tym byl chyba tu kiedys watek w nagłówku n/t kto ma jakie imie. Wy lubicie sie powtarzac z niektórymi wątkami, albo ja mam tylko deja vu Odpowiedz Link
agulaszek Re: Na imię mam? 08.06.07, 18:32 Ja tu jestem stosunkowo krótko a tematyka wątku też wydaje mi się jakaś znajoma Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Na imię mam? 09.06.07, 10:24 agulaszek napisała: > Zbereźnik )) Długo trwało,pokłon,ale......odkryłaś.......mnie)))) Odpowiedz Link
agulaszek Re: Na imię mam? 09.06.07, 10:31 Bo ja jestem bardzo mądra i do tego skromna )) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Na imię mam? 09.06.07, 10:49 agulaszek napisała: > Bo ja jestem bardzo mądra i do tego skromna )) Z wzrokiem pełnym powagi i aprobaty,kiwam głową. Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Na imię mam? 09.06.07, 11:11 agulaszek napisała: > Bo ja jestem bardzo mądra i do tego skromna )) Z wzrokiem pełnym powagi i aprobaty,kiwam głową. agulaszek napisała: Jak miło )) Z wzrokiem pełnym powagi i aprobaty,kiwam głową.Jednak usta negują....całej zabawie głowy Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Na imię mam? 09.06.07, 10:05 z jednej strony trudno zeby sie cos nie powtarzalo przy takiej ilosci ludzi ale tego ze byl tu taki watek w naglowku jestem pewna, bo sama sie tam wpisalam i to calkiem nie dawno moze z rok albo 1,5. ee tam byle by czyms nastukac posty Odpowiedz Link
frida2 Re: Na imię mam? 09.06.07, 11:53 c.kapturek napisała: > z jednej strony trudno zeby sie cos nie powtarzalo przy takiej ilosci ludzi > ale tego ze byl tu taki watek w naglowku jestem pewna, bo sama sie tam wpisalam i to calkiem nie dawno moze z rok albo 1,5. ee tam byle by czyms nastukac posty Był, był naturalnie, zarchwizował się, założyłam nowy, zbrodnia jakaś? Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Na imię mam? 09.06.07, 13:32 > zbrodnia jakaś? nie, wszak przywileje tu masz Odpowiedz Link
debest3 Re: Na imię mam? 09.06.07, 13:36 no to fajnie,w takim razie ja tez sie przedstawię bo i tak zapomnicie,jestem Dariusz i drugiego imienia nie posiadam Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Na imię mam? 09.06.07, 13:50 mysle, ze i tak jak ktos zapomni to nie bedzie mu sie chcialo szukac w tym watku jak kto ma na imie i zwroci sie do rozmówcy po nicku a w dobie gazetowych wizytówek, gdzie mozna imie umiescic (jak sie chce) taki watek zwyczajnie juz zbedny jest Odpowiedz Link
agulaszek Re: Na imię mam? 09.06.07, 13:57 Ale jednak fajnie jest znać imię rozmówcy,wtedy nie jest taki anonimowy, a nie wszyscy je umiesczają w wizytówkach. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Na imię mam? 09.06.07, 14:07 tak, ale jak bedziesz rozmawiac dajmy na to za kilka dni w innych watkach to bedziesz pamietac kazdego imie? chyba łatwiej wtedy kliknac na wizytówke. masz od razu imie. inaczej w czasie kazdej wymiany postów bedziesz przeszukiwac watek "imienny"? nie wszysyc pisza w temacie imie, bezsensu klikac w posty. mi to nie pzreszkadza, tutaj zwracam sie do ludzi po nicku, chyba ze ktos ma imienny nick. po imieniu to jestem przyzwyczajona w realu sie odnosic hehehe n/t Odpowiedz Link
agulaszek Re: Na imię mam? 09.06.07, 16:18 Niektórych pewnie będę Inna sprawa, że rzeczywiście na forum jakoś tak mi wygodniej po nicku a realu po imieniu. Już widzę jak ktoś mnie woła na ulicy: Agulaszek chodź tu ))) Odpowiedz Link
debest3 Re: Na imię mam? 10.06.07, 18:27 agulaszek napisała: > Niektórych pewnie będę > Inna sprawa, że rzeczywiście na forum jakoś tak mi wygodniej po nicku a realu > po imieniu. Już widzę jak ktoś mnie woła na ulicy: Agulaszek chodź tu ))) no tak to powiedziałaś jakby Cie ktoś na spacer wyprowadzał Odpowiedz Link
frida2 Re: Na imię mam? 09.06.07, 13:38 c.kapturek napisała: > nie, wszak przywileje tu masz No tak, niezliczone. Odpowiedz Link
carrramba Re: Na imię mam? 09.06.07, 15:04 mam wrazenie, ze wszyscy znamy imiona starych bywalcow........./nowi niech sie wpisuja/. Odpowiedz Link
buka007 Re: Na imię mam? 09.06.07, 19:36 carrramba napisała: > mam wrazenie, ze wszyscy znamy imiona starych bywalcow........./nowi niech sie > wpisuja/. moment. a skąd nowi będą wiedziec jak starzy mają na imię??? Ja uwazam, ze jest to bardzo słuszna inicjatywa z tym wątkiem. popieram ją. i załozycielkę Odpowiedz Link
skiela1 Re: Na imię mam? 09.06.07, 19:44 frida2 napisała: > tak pytam, z czystej ciekawości > Jakby co, to ja Ania jestem ;] A ja jakby co Ela jestem Odpowiedz Link
buka007 Re: Na imię mam? 09.06.07, 19:57 agulaszek napisała: > Miło mi, Agnieszka )) Jakby co, to Ewa Odpowiedz Link
tjbazuka Re: Na imię mam? 10.06.07, 02:37 Dziewczeta, czy to sa wasze prawdziwe oczy na wizytowkach? Sa urocze i piekne. Odpowiedz Link
frida2 Re: Na imię mam? 10.06.07, 12:04 adhamah napisał: > ładnie, Adam :] Skromniś ;] Odpowiedz Link
frida2 Re: Na imię mam? 10.06.07, 12:23 rico-chorzow napisał: > Lubisz skromnisiów Na tyle mnie znasz? Odpowiedz Link
frida2 Re: Na imię mam? 10.06.07, 12:30 rico-chorzow napisał: > To nie było pytanie Wyobraź sobie, że się zorientowałam, że to stwierdzenie, stąd moje pytanie. Odpowiedz Link
frida2 Re: Na imię mam? 10.06.07, 12:51 rico-chorzow napisał: > Kto błądzi,ten nie pyta) aha Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Na imię mam? 10.06.07, 14:10 frida2 napisała: > rico-chorzow napisał: > > > Kto błądzi,ten nie pyta) > > aha Wolno Ci,nawet,się przy - aha - uśmiechnąć. Odpowiedz Link
frida2 Re: Na imię mam? 10.06.07, 14:11 rico-chorzow napisał: > Wolno Ci,nawet,się przy - aha - uśmiechnąć. Naprawde, moge? Suuuuper :] Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Na imię mam? 10.06.07, 14:32 Nie tak krzywo!!!,ładny uśmiech,ładnej dziewczyny Odpowiedz Link
frida2 Re: Na imię mam? 10.06.07, 14:34 rico-chorzow napisał: > Nie tak krzywo!!!,ładny uśmiech,ładnej dziewczyny No gdzie z tymi wykrzyknikami, ha? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Na imię mam? 10.06.07, 14:41 Słuchaj Ty Mleczko,Biały Chlebie i Miodzie,ładnie się śmiać,nie tak kanciato)) Masz całą listę www.emoty.com.pl/grafika/header.gif Odpowiedz Link
frida2 Re: Na imię mam? 10.06.07, 15:03 rico-chorzow napisał: > Egoistka! A gdzie tam! Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Na imię mam? 10.06.07, 15:16 Prawda,musieć musi się tylko umrzeć,ale ja nie zmuszałem Odpowiedz Link
frida2 Re: Na imię mam? 10.06.07, 15:28 rico-chorzow napisał: > Prawda,musieć musi się tylko umrzeć,ale ja nie zmuszałem Znów zahaczasz o tematykę trumienną ))) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Na imię mam? 10.06.07, 15:36 Dobrze,moje Ty Mleczko i Miodzie,ja zahaczam o Ciebie))),o białym chlebie nie zapomnałem,jaki teraz temat?)) Odpowiedz Link
frida2 Re: Na imię mam? 10.06.07, 15:43 rico-chorzow napisał: > Dobrze,moje Ty Mleczko i Miodzie,ja zahaczam o Ciebie))),o białym chlebie nie zapomnałem,jaki teraz temat?)) Teraz biorę miotłę i lece, do 'zobaczenia' )) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Na imię mam? 10.06.07, 16:08 frida2 napisała: > rico-chorzow napisał: > > > Dobrze,moje Ty Mleczko i Miodzie,ja zahaczam o Ciebie))),o białym chleb > ie nie zapomnałem,jaki teraz temat?)) > > Teraz biorę miotłę i lece, do 'zobaczenia' )) Ładnie,opowiem Ci poważny,oparty na rzeczywistości przypadek-chociaż jesteś w locie,więc przychodzi mężczyzna z całonocnej hulanki do domu i widzi w drzwiach żonę z miotłą,pyta: -kochanie,odlatujesz? - Odpowiedz Link
frida2 Re: Na imię mam? 10.06.07, 23:31 rico-chorzow napisał: > Ładnie,opowiem Ci poważny,oparty na rzeczywistości przypadek-chociaż jesteś w > locie,więc przychodzi mężczyzna z całonocnej hulanki do domu i widzi w drzwiach żonę z miotłą,pyta: -kochanie,odlatujesz? - Znam wersję z teściową. Odpowiedz Link
adhamah Re: Na imię mam? 10.06.07, 20:17 frida2 napisała: > adhamah napisał: > > > ładnie, Adam :] > > Skromniś ;] no chyba nie możesz zaprzeczyć Odpowiedz Link
frida2 Re: Na imię mam? 10.06.07, 23:30 adhamah napisał: > no chyba nie możesz zaprzeczyć Absolutnie :] Odpowiedz Link