frida2 09.07.07, 23:59 pl.youtube.com/watch?v=ygJYxMP_ICY czy to możliwe żeby miał aż tak wielką skalę głosu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cytrynka123 Re: Vitas 10.07.07, 00:08 Jakas perwersja tkwi w ciele i glosie tego mlodzienca.... A oto moja kura - a raczej kogut: Jose Cura..... amore mio para siempre z samiczka. Sare tez bardzo lubie. pl.youtube.com/watch?v=l2Xn9g6KXnc Alessandro zawsze w moim sercu spiewa pl.youtube.com/watch?v=nMBGPyvHK5M Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Vitas 10.07.07, 00:08 Nie znam się na tym,ale hel,helium jest dobrym stymulantem głosu. Odpowiedz Link
mabiwy Re: Vitas 10.07.07, 00:16 trochę duży, ale jakby przed mutacją, albo psuja straszny. Muszę looknąć jak to ze szkodliwością czynu. peany na jego temat już gdzieś czytałem. Jak mu się trochę głos naturalnie obniży może dobrze będzie brzmiał. Odpowiedz Link
herbacianka Re: Vitas 10.07.07, 15:34 chłopiec młody, no ale chyba nie przed mutacją, bez przesady "syreni głos" (jak piszą media), czarujące spojrzenie, świetnie się rusza na scenie, głosem bawi się świadomie - sukces murowany Odpowiedz Link
frida2 Re: Vitas 10.07.07, 00:20 ale oczy to ma mmmm... www.myimh.com/upload/forum/200609/2006090523444380.jpg www.myimh.com/upload/forum/200609/2006090523513710.jpg Odpowiedz Link
cytrynka123 Re: Vitas 10.07.07, 00:23 Oczy... Dla mnie troche takie pokretne i mgliste, co nie ujmuje gostkowi nic. Ja tam kocham opierzonych, wlochatych (byle nie na plecach) tenorow. Odpowiedz Link
frida2 Re: Vitas 10.07.07, 23:15 pl.youtube.com/watch?v=hsgcdl8dIew&mode=related&search= no a to za mną chodzi Odpowiedz Link
agulaszek Re: Vitas 10.07.07, 23:23 Piękne i nastrojowe. Przy poprzednim utworku aż ślubny przyleciał tu do mnie do kuchni i porównał go Farinellego Odpowiedz Link
randia Re: Vitas 11.07.07, 01:09 Osobiscie juz sie zakochałam...oczy, głos ...nawet nie wiem co powioedziec...))) Odpowiedz Link
randia Re: Vitas 11.07.07, 01:17 Po ostatnim juz umarłam i jestem jeszcze z czegos dumna...HA rozumiem kazde słowo...) Angielskie też, ale rosyjski...by nie powiedziec z mlekiem matki... Odpowiedz Link
randia Re: Vitas 11.07.07, 01:38 Stawiam na Październik...juz sie zakochalam jakoś....))) Odpowiedz Link
randia Re: Vitas 14.07.07, 01:42 pl.youtube.com/watch?v=SXPWFVJv8Nk&mode=related&search= Tak pyszczyłam, a niektórzy mogli nie słyszeć...)) Odpowiedz Link
impostor Re: Vitas 12.07.07, 23:57 pl.youtube.com/watch?v3NqNIX5Qj8 ten tez umie zapiszczec, tylko dajcie mo ze 2 minutki. niestety, tylko wersja z koncertu, na plycie brzmi jeszcze konkretniej. ogolnie - zajebista kapela z niemiec z paskudnymi tekstami. jakby ktos chcial dokladnie sie wglebic w tekst to sluze. Odpowiedz Link
herbacianka Re: Vitas 13.07.07, 00:02 impostor napisał: > ten tez umie zapiszczec no może i faktycznie, coś tam umie Odpowiedz Link
impostor Re: Vitas 13.07.07, 00:05 wierz, to jest koncert, brzmi inaczej. wierz mi, ze studyjnie to ma inna jakosc. mozesz goscia posluchac jeszcze tu pl.youtube.com/watch?v=JqweF12ANj4&mode=related&search= z tym ze juz tak nie piszczy. tylko nie przestrasz sie widoku btw - tez sie chcialem kiedys tak wytatuowac. Odpowiedz Link
herbacianka Re: Vitas 13.07.07, 00:13 impostor napisał: > mozesz goscia posluchac jeszcze tu > z tym ze juz tak nie piszczy. tylko nie przestrasz sie widoku no niby ok... muzycznie ale ten język to jednak nie jest mój ulubiony, łagodnie mówiąc btw - tez sie > chcialem kiedys tak wytatuowac. TAK się chciałeś wytatuować?? i cóż Cię powstrzymało, trza było Odpowiedz Link
impostor Re: Vitas 13.07.07, 00:18 > no niby ok... muzycznie ale ten język to jednak nie jest mój ulubiony, > łagodnie mówiąc pozwole sobie jednakowoz zauwazyc, ze jest on dalece sympatyczniejszy i przyjazniejszy dla ucha niz ten, ktory zawodowo raczysz, Wapcianna, uprawiac wracajac do typa - slychac ze koles uczyl sie spiewac. i to nie krotko a tatuaze? hmmm, nie bede cytowal co na takie dictum odpowiedzial moj ojciec. w koncu to salon! )) Odpowiedz Link
herbacianka Re: Vitas 13.07.07, 00:21 impostor napisał: > pozwole sobie jednakowoz zauwazyc, ze jest on dalece sympatyczniejszy i > przyjazniejszy dla ucha niz ten, ktory zawodowo raczysz, Wapcianna, uprawiac powiedzmy, że przyjmiemy kompromis, iż rzeczą gustu jest to przepolemizujemy to sobie przy okazji tego spotkania, co to się z niego migasz > a tatuaze? hmmm, nie bede cytowal co na takie dictum odpowiedzial moj ojciec. w > koncu to salon! )) czyli powstrzymała Cię tak zwana "siła wyższa" ) Odpowiedz Link
frida2 Re: Vitas 13.07.07, 00:43 impostor napisał: > pl.youtube.com/watch?v3NqNIX5Qj8 Fajny kawałek. Odpowiedz Link
mabiwy Re: Vitas 23.07.07, 01:13 no, świetne. Całkiem serio. Tylko dlaczegoś wolę jak facet śpiewa męskim głosem. Nie musi być szkolony tenor, baryton albo bas. Wystarczy jak brzmi przyjemnie dla ucha i nie można (nie oglądajac) pomylić wykonawcy z kobitką. Za to śpiewająca Amanda Lear, mimo hiper niskiego głosu nie do pomylenia Odpowiedz Link
agulaszek Re: Vitas 23.07.07, 09:59 jak Ci tak będę wiecznie przytakiwać staniesz się zarozumiały ;D Odpowiedz Link
agulaszek Re: Vitas 23.07.07, 10:08 Nie tylko uprzejmość, po prostu trafnie określasz to o czym i ja myślę i czego nie potrafię tak pięknie opisać słowami Odpowiedz Link
mabiwy Re: Vitas 23.07.07, 10:13 pewnie powinienem się zawstydzić, ale nie ze mną te numery Bruner ;P dziękuję , też tak miewam, że cztam w cudzych literach to, co splątane w mojej głowie, poukładane zgodnie z moim widzeniem sprawy. Odpowiedz Link