sloggi 20.07.03, 21:25 Pochwalcie się swoimi forami prywatnymi. Ciekawe o czym są i co skłoniło Was do ich założenia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vladip Re: Wasze fora prywatne 20.07.03, 21:29 miałem ale zlikwidowałem.. umiejetność gry w brydża to "zdolność niszowa" - zresztą o czym tu pisać... Odpowiedz Link
edzioszka Re: Wasze fora prywatne 21.07.03, 18:10 ja mam dwa, poniższe ale chyba tylko Sloggi wpadł kiedyś ze wszystkich pisujących tu osób... Odpowiedz Link
ulalka Re: Wasze fora prywatne 21.07.03, 18:12 ja mam jedno, pierwsze ktore reklamuje ) zawsze lato, to dar od jednego kolegi ) podoba mi sie, ze tam tak luzno i tylko plaza.. nie kazdy trafia i nie kazdy, jak juz trafi potrafi to docenic... Odpowiedz Link
rubeus Re: Wasze fora prywatne 21.07.03, 18:21 mam forum poswiecone kabatom - mojemu kwartałowi [dzielnicy] mieszkalnemu - ale od dluzszego czasu jest martwe mialo sluzyc jako informator - co? gdzie? i po ile zalozylem za namowa jednej znajomej, ale chyba je zlikwiduje... Odpowiedz Link
ulalka Re: Wasze fora prywatne 21.07.03, 18:49 a nie szkoda Ci bedzie?? lepiej zrob reklame i wchodz z nia na rozne fora, wpisuj sie ) jak nie umiesz sam, to popros u diabla, na watku komputery, a dowiesz sie jak to zrobic pozdr ) Odpowiedz Link
rubeus Re: Wasze fora prywatne 21.07.03, 19:28 nieszkoda - robiłem reklamę przez czas jakiś w swojej sygnaturce - ale jak zmieniłem na zwykly tekst i chcialem dodac pod tekstem to nie wychodzilo. pozatym to ma tylko 100 postow... z czego 50% to moje Odpowiedz Link
sloggi Re: Wasze fora prywatne 21.07.03, 20:20 Mało bywasz w rynsztoku zwanym forum Warszawa - tam z taką sygnaturką zrobiłbyś furorę. Odpowiedz Link
rubeus Re: Wasze fora prywatne 21.07.03, 20:55 slogi - ja wieksza czesc swego czasu na forum spedzam na forach towarzyskich , a na warszawie bywam od przypadku do przypadku... ps. mam cal ksiazeczke z takimi powiedzonkami Odpowiedz Link
rzulw Re: Wasze fora prywatne 21.07.03, 21:10 w "klik klik" są moje "Pogaduchy". Rubeus daj link, to się go przerobi Odpowiedz Link
edzioszka Re: Wasze fora prywatne 21.07.03, 21:21 powiedzcie mi jak przerobić link do forum, na podkreslona nazwe forum, na która sie klika i wchodzi <bardziej estetycznie to wygląda, te słoneczka mi sie podobają>??? Odpowiedz Link
rzulw Re: Wasze fora prywatne 21.07.03, 21:50 edzioszka napisała: > powiedzcie mi jak przerobić link do forum, na podkreslona nazwe forum, na która > > sie klika i wchodzi <bardziej estetycznie to wygląda, te słoneczka mi sie > podobają>??? > > > ☼D SŁ☼WA D☼ SŁ☼WA <a# href="forum.gazeta.pl/forum/71,1.html? f=11971"target="_blank">☼D SŁ☼WA D☼ SŁ☼WA</a> tylko w sygnaturce usuń ten znak z linku - "#" Odpowiedz Link
ulalka Re: Wasze fora prywatne 21.07.03, 22:07 rzulw napisał: ........ o to jest ten kolega, co mi dal forum i te ladne napisy w sygnaturce )) Odpowiedz Link
edzioszka Re: Wasze fora prywatne 21.07.03, 22:17 cos chyba mało pojetna jestem, bo się nie udało, a chciałam tak zrobic na oba fora... Odpowiedz Link
rzulw Re: Wasze fora prywatne 22.07.03, 17:40 rzulw napisał: > dodaj " h t t p / " przed adresem tylko bez tych spacji Odpowiedz Link
sloggi Re: Wasze fora prywatne 22.07.03, 17:46 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11115 Odpowiedz Link
vika411 Re: Wasze fora prywatne 26.11.03, 16:16 A to smarujcie wiecej u mnie skoro OZ zalozyl watek reklamowy za darmo))))) Odpowiedz Link
anahella Re: Wasze fora prywatne 26.11.03, 16:56 Jak na gorze, tak na dole: forum niszowe, w dziale hobby, powiecone astrologii profesjonalnej. Nie robimy tam horosokpow na zasadzie "czy Pan Byk ma sie dobrze z Pania Waga" tylko zaglebiamy sie w tajniki Krolewskiej Wiedzy. Co prawda jest forum pt. Astrologia, ale jakos wlascicielka nie pojawia sie od dawna. Jak przez pare miesiecy sie nie ujawnila to zalozylam swoje. Jakos sie rozwija. Dekameron: Forum towarzyskie powstalo dzieki idiocie, ktory wieczorami wpadal na Kobiete i zakladal masowo watki typu "Sraaaaam wam na ryj" albo szukal kobiety z wytryskiem))))) Nazwalismy go Piotrusiem z Wybrzeza (stukal z kafejek w Polnocnej Polsce). Poniewaz jakakolwiek wymiana pogladow byla w takiej sytuacji niemozliwa a admini sprzatali rano to na gg z Soczewica wymyslilysmy zeby zrobic forum prywatne. No i sie rozrasta, a nawet wzbudza gorace emocje nastepcow nieslawnej pamieci Piotrusia. ))))))))))) Odpowiedz Link
chaladia Re: Wasze fora prywatne 26.11.03, 17:22 Założyłem takie coś: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10280 ale expatriatów na tym Forum nie ma za dużo, więc się nie rozwija. Próbowałem też założyć Forum Grabiny: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13238 I też był brak entuzjazmu. Teraz Grabina ma inne forum na Hydeparku www.hydepark.pl/webapp/servlet/HydeParkServlet?z=ZWSGG&id_grupy=7734 i też nie jest lepiej. Odpowiedz Link
altu Re: Wasze fora prywatne 01.12.03, 11:13 Sama nie posiadam, ale mam kilka ulubionych. A co się dzieje u Viki? O SSO nie wspominam, bo to już chyba naturalne... Ostatnio też Warszawke nawiedzam. A z Pruszkowa zaciągnęło mnie do forum Filmy Barei Ale to forum jest bardzo młode i jeszcze wiatr hula po kątach. A tak bardzo chciałabym poczytać te teksty z filmów, do których ja nigdy głowy nie mam... Odpowiedz Link
edzioszka Re: Wasze fora prywatne 01.12.03, 11:22 jeszcze się Wam chce forumować? mnie odechciało całkiem, coraz rzadziej na GW bywam Odpowiedz Link
sloggi Re: Wasze fora prywatne 01.12.03, 11:26 Może byłaś zbyt napalona, nie będę pisać słów krytyki, ale Ty lubisz ciągłe zmiany, a forum ma jednak dość określoną formę. Odpowiedz Link
vika411 Re: Wasze fora prywatne 01.12.03, 11:43 U mnie na forum zastuj bo...ja ciagle wagaruje w salonach Odpowiedz Link
edzioszka Re: Wasze fora prywatne 01.12.03, 11:59 a możesz sobie krytykować ile wlezie, ja się nie obrażam, bo też mówię co myślę, nawet, jeśliby ogół miał mnie zbluzgać.. mam ogólny forowstręt, praktycznie na większości forumów nic się nie dzieje, nawet nie chce mi się napisać posta, inna sprawa, iż moi najlepsi znajomi forumowi poznikali, więc nie ma się do kogo odezwać nawet ostatecznie zawsze można poggadać albo szukać dalej.. Odpowiedz Link