kriss67 05.11.07, 15:50 W TV zapowiadali opady sniegu z deszczem i sniegu. Na razie ponoć tylko Zakopane jest zakopane... A jak u Was? Posypało troche? W Warszawie zimno jak..hm... w dawnym kieleckim, ale słońce wygląda znad chmurek i jest sucho Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debest3 Re: I jak? Macie juz śnieg u siebie? 05.11.07, 16:09 ja to nawet z córką na lepienie bałwana sie umówiłem a tu kicha..i co?słońce świeci..sucho..ja tam nie wiem kto te prognozy przygotowuje Odpowiedz Link
katja_24 Re: I jak? Macie juz śnieg u siebie? 05.11.07, 17:32 W Koszalinie 5 stopni na plusie. Chmury, ale opadow zero. Przynajmniej w dzien tyle bylo Odpowiedz Link
skiela1 Re: I jak? Macie juz śnieg u siebie? 06.11.07, 00:21 sibeliuss napisał: > Pogięło Cię u nas juz koledy w sklepach graja:] Odpowiedz Link
agulaszek Re: I jak? Macie juz śnieg u siebie? 06.11.07, 08:48 ja też zaraz idę o super-hiper podziwiać ozdóbki)) Odpowiedz Link
agulaszek Re: I jak? Macie juz śnieg u siebie? 06.11.07, 09:31 Cześć Kriss, przejdź się do najbliższego Centrum to zobaczysz jak i u nas się już błyszczy)) Odpowiedz Link
kriss67 Re: I jak? Macie juz śnieg u siebie? 06.11.07, 09:38 Czołem Agulaszku Fakt, do supermarketów w sumie nie chodze wcale. Aż pojade z ciekawości zobaczyc. Choinki stoja już? Odpowiedz Link
agulaszek Re: I jak? Macie juz śnieg u siebie? 06.11.07, 09:53 Zaraz idę. Po południu zdam dokładną relację)) Ale w OBI już niedawno były)) Odpowiedz Link
agulaszek Relacja: 06.11.07, 12:12 W CH Wileńska klimaty na razie umiarkowane. Ozdóbki tylko w jednym bucianym sklepie i na najgłówniejszym suficie. Z głosników nie lecą jeszcze tzw. christmas songs tylko neutralne utworki Bombków i inszych aniołków też jeszcze nie sprzedają)) Odpowiedz Link
asiouek Re: Relacja: 06.11.07, 13:51 W niemieckich hipermarketach od miesiąca królują pierniczki i ciasta świąteczne, tzw. Weinachtsstollen. Trzy tygodnie temu pojawiły się kalendarze adwentowe, dziś nawet w maleńkiej mieścince, w której mieszkam dekoracje świąteczne w sklepach i 1/3 asortymentu nawiązuje do świąt... Co do kalendarzy adwentowych, to można je kupić we wszech rodzajach... z Lego, jajami z niespodzianką, Polly Pocket, Haribo. Normalnie do zrzygania Odpowiedz Link
menk.a Re: I jak? Macie juz śnieg u siebie? 06.11.07, 13:39 Tak. W Wawie zimno i mroźno. Choć wczoraj, kiedy wracałam później z pracy, zrobiłam sobie mały spacerek, z Centrum na Bankowy boczkiem przez park Saski.... Świetnie się szło. A dziś rano.. wietrznie i od razu łzawo w oczętach) Odpowiedz Link
asiouek Re: I jak? Macie juz śnieg u siebie? 06.11.07, 13:52 Aha, pogoda piękna, słońce świeci, a z góry..., sypie. Jeno nie śniegiem a kolorowym listowiem Odpowiedz Link