sibeliuss 26.01.08, 17:10 wiadomosci.onet.pl/1680652,11,item.html Nie może przeżyć, że nie wdrożył swoich reform. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziadek_54 Re: "Jeszcze będę premierem"- nie może przeżyć po 26.01.08, 17:45 Jarek nigdy nie bedzie dobrym premierem. Tak naprawde premier powinien tylko dekoncentrowac i decentralizowaqc , reszte administracja zrobi sama. Ale Kaczynscy nigdy w to nie uwierza ) Odpowiedz Link
sibeliuss Re: "Jeszcze będę premierem"- nie może przeżyć po 26.01.08, 17:50 U nich przede wszystkim rządzi strach, pomówienie i kilka wersji tej samej rzeczy. Odpowiedz Link
dziadek_54 Re: "Jeszcze będę premierem"- nie może przeżyć po 26.01.08, 18:13 Totez jest to zwykly komunistyczny rzad Totalne reczne sterowanie, zero wiedzy o zarzadzaniu , zero zaufania do wlasnej wiedzy , obiawia sie to zerowym zaufaniem do innych. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: "Jeszcze będę premierem"- nie może przeżyć po 26.01.08, 18:57 Powielają wzorce zaobserwowane w dzieciństwie Odpowiedz Link
debest3 Re: "Jeszcze będę premierem"- nie może przeżyć po 26.01.08, 21:44 on mi zawsze przypominał Gomułkę,nie tylko ze stylu przemawiania,ale z rządzenia również Odpowiedz Link
dziadek_54 Re: "Jeszcze będę premierem"- nie może przeżyć po 26.01.08, 22:21 Nie tylko Tobie . On jest podobny do gomoly jak dwie krople wody. Taki sam cymbal i prostak . Odpowiedz Link
aankaa Panie Boże uchowaj 26.01.08, 23:01 swoją drogą - ciekawa jestem czy zjawiska biologiczne czytają komentarze do swoich wystąpień (żeby nie napisać "wybryków") Odpowiedz Link
osiolek113 Re: "Jeszcze będę premierem"- nie może przeżyć po 26.01.08, 23:44 Według obowiązujących w fizyce zasad zachowania masy i energii w układzie musi panować równowaga. Obowiązuje wzór: Mali ludzie = wielkie kompleksy Odpowiedz Link
mabiwy osiolek113 27.01.08, 00:08 .. trochę mnie przytkało ten nick.. nieco inna pisownia.. to spadek czy inicjatywa własna? Odpowiedz Link
osiolek113 Re: osiolek113 27.01.08, 09:48 > ten nick.. nieco inna pisownia.. > to spadek czy inicjatywa własna? Nie do końca rozumiem o co właściwie pytasz Odpowiedz Link
mabiwy Re: osiolek113 27.01.08, 11:58 przepraszam, deja vu. Zobaczyłem niemożliwe. Moment trwało zanim skojarzyłem pomyłkę. pozdrawiam Odpowiedz Link
uyu Re: "Jeszcze będę premierem"- nie może przeżyć po 27.01.08, 13:03 osiolku, dopracuj twierdzenie, bo jest troche krzewdzace dla normalnych osobnikow niewielkiego wzrostu. Gdy rozdawali wzrost wiekszosc z nas, maluchow, stala w kolejce po rozum, dobry humor, optymizm, itp. Tylko najwieksze lajzy nie zalapaly sie i dostaly resztki w postaci malkontenctwa, msciwosci, podejrzliwosci, chorobliwych ambicji, prostactwa, braku wychowania, nieumiejetnosci poslgiwania sie ojczystym jezykiem itp. A moze to byla nagroda specjalna za caloksztalt przeznaczona tylko i wylacznie dla kaczych blizniakow? Odpowiedz Link
osiolek113 Re: "Jeszcze będę premierem"- nie może przeżyć po 27.01.08, 14:45 > dopracuj twierdzenie, bo jest troche krzewdzace dla normalnych > osobnikow niewielkiego wzrostu. Pisząc "mali" nie miałem na myśli wzrostu ale małość Odpowiedz Link
dziadek_54 Re: "Jeszcze będę premierem"- nie może przeżyć po 27.01.08, 16:13 I tak to zrozumialem. To przeciez oczywista oczywistosc Odpowiedz Link
oncou Re: "Jeszcze będę premierem"- nie może przeżyć po 27.01.08, 08:44 I żeby przeżywał jak najdłużej... Żeby nie wdrażał... Odpowiedz Link