frunze 11.09.03, 18:48 Chciałam się oderwać od nauki, a tu nawet do kogo ust otworzyć nie ma I smutno i jesiennie się zrobiło, i do tego pada, nawet zapalić nie mogę wyjść, ech...nierozerwana F. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frunze Re: Forum śpi... 11.09.03, 18:53 Nie idź Edzioszko Dzień Dobry Kreskatorze Już myślałam, że nikogo nie będzie, dziękuję Odpowiedz Link
kreskator Re: Forum śpi... 11.09.03, 18:54 ale tak mi sie spać chce...meteopata ze mnie...że zaraz kimnę na klawiaturze Odpowiedz Link
frunze Re: Forum śpi... 11.09.03, 18:56 Ja zasypiałam nad książką, jak zaczęłam czytać bezrozumnie to samo zdanie po raz trzeci doszłam do wniosku, że przerwa. Odpowiedz Link
zo_h Re: Forum śpi... 11.09.03, 18:55 Ja też jestem - siedze cichutko - jak mysz pod miotłą . Odpowiedz Link
frunze Re: Forum śpi... 11.09.03, 18:57 No dzień dobry, a raczej dobry wieczór Widzę, że ktoś tu jest, tylko wszyscy dziwnie się ukrywają... Odpowiedz Link
kreskator Re: Forum śpi... 11.09.03, 18:53 ja chyb a też ale ten deszcz już mnie dizś zmoczyło...brrr..and singing in the rain Odpowiedz Link
frunze Re: Forum śpi... 11.09.03, 18:55 Ja mam mokre buty, mokre spodnie, a derekcja buw chyba oszczędza na ogrzewaniu. Chyba zaraz się zbieram... Odpowiedz Link
edzioszka Re: Forum śpi... 11.09.03, 18:56 a jam zniechęcona ogólnie ujmując, nawet forowac mnie nie choczietsa Odpowiedz Link
edzioszka Re: Forum śpi... 11.09.03, 18:57 ja nie siedzę cichutko jeno od tej ciszy w uszach dźwięczącej się wyc chce Odpowiedz Link
frunze Re: Forum śpi... 11.09.03, 18:57 A Ty wiesz, że ja dzisiaj to samo mam? Dziwne uczucie, nie chcieć forować... Odpowiedz Link
edzioszka Re: Forum śpi... 11.09.03, 19:03 rozpatruję opcję co by było jakbym juz na forum nie wróciła - jedno pewne mnóstwo wolnego czasu w zapasie... Odpowiedz Link
frunze Re: Forum śpi... 11.09.03, 19:06 Edzioszka, myślę, że szkoda by Ci było. Że w taki sposób. Odpowiedz Link
edzioszka Re: Forum śpi... 11.09.03, 19:07 nie wiem, jak niektóre osoby były w stanie po 2 lata z okładem wytrwać, ja juz po 3 miesiącach jestem znudzona... Odpowiedz Link
edzioszka Re: Forum śpi... 11.09.03, 19:10 codziennie praktycznie - na forach do których linki są poniżej, jeno osoby które najbardziej polubiłam jakoś się wykruszają z listy i z kim tu gawędzić? inne fora jakoś mnie nie zaciekawiły, no i u Sloggiego czasem... Odpowiedz Link
edzioszka Re: Forum śpi... 11.09.03, 19:11 pare osób z którymi żal mi kontakt stracić... Odpowiedz Link
frunze Re: Forum śpi... 11.09.03, 19:13 Glupie pytanie to było, to oczywiste. Uznajmy, że to było pytanie retoryczne Odpowiedz Link
kreskator Re: Forum śpi... 11.09.03, 19:15 Edzioszka nie uciaekaj, ja dopiero Twoje Forum odkryłem i sobie podczytuję a TY już masz ochotę nura dawać i się wyślizgać.... Odpowiedz Link
edzioszka Re: Forum śpi... 11.09.03, 19:24 taki klimacik dość udziwniony rzec by można i nieco niż na forach innech odmienny, tak mie jakoś ku słowotwórstwu własnemu ciągnie Odpowiedz Link
kreskator Re: Forum śpi... 11.09.03, 19:07 do takiego samego wniosku doszedłem ale zastanawiam się co bym stracił w zamian Odpowiedz Link
kreskator Re: Forum śpi... 11.09.03, 18:57 to odwiedź mnie przy mikrofilmach....tylko nie zamocz mnie jak będziesz budzić Odpowiedz Link
kreskator Re: Forum śpi... 11.09.03, 19:03 nie---stety zatem---jestem tu od ok 18.40 ale Ty byłaś i nie weim czy wcześnie jcie nie widzialem --o kórej przybyłaś do buw? Odpowiedz Link
frunze Re: Forum śpi... 11.09.03, 19:04 Chwilę po 17.00. A dałabym głowę, że to Ty...Jak byłam ubrana? Odpowiedz Link
frunze Re: Forum śpi... 11.09.03, 19:07 Nie. A czy Ty masz jasną bluzę? Chyba z czarnymi paskami na rękawach, ale a to głowy nie dam. Odpowiedz Link
frunze Re: Forum śpi... 11.09.03, 19:10 A tak mi pasowałeś...no trudno, pomylilam się Dobrze, że nie podeszłam do tego kogoś, albo zgoła nie rzuciłam mu się na szyję... Odpowiedz Link
kreskator Re: Forum śpi... 11.09.03, 19:13 ach byś się wstydu najadła....czerwona bylabys jeszcze teraz...) no i ja chciałem zagadnąć do owej kobiety którą wypatrzyłem....jak widac w pore się powstrzymałem. a swoją droga to ciekawe jak ten gość wyglądał...) Odpowiedz Link
frunze Re: Forum śpi... 11.09.03, 19:17 Jak Ty Miał włosy poniżej uszu, tak bliżej szyi, siedział, ale jakby wstał to niewiele byłby wyższy ode mnie. No i wyglądał jakby pisal na forum. Coś tam klepał na klawiaturze a potem ruch myszy, jakby wciskał wyślij...No, ale to nie byłeś Ty... Odpowiedz Link
kreskator Re: Forum śpi... 11.09.03, 19:18 no jkaby wstał .....ja nie byłbym wyższy , dziś nie mam glanów Odpowiedz Link
frunze Re: Forum śpi... 11.09.03, 19:19 Powoli zamarzam...Tobie nie jest zimno?? Chociaż może koło maszyn cieplej Odpowiedz Link
kreskator Re: Forum śpi... 11.09.03, 19:20 trzeba sie przykleić do kompa....u mnie nie tak tragicznie najgorzej jest w czytelni Odpowiedz Link
kreskator Re: Forum śpi... 11.09.03, 19:21 masz papierosy?mi się skonczyły a skoro posiedze tu sobie jeszcze i może nawet pouczę to miło by było zapalić........ Odpowiedz Link
kreskator Re: Forum śpi... 11.09.03, 19:24 no to szukaj zaraz kolesia w zielonym golfie przy tronie z drewna na szczycie schodów wychodzących na czytelnie główną.....mam nadzieję że niczego w nawigacji nie schrzaniłem.... Odpowiedz Link
zo_h Re: Forum śpi... 11.09.03, 21:07 Straszny galop ... gdzie ja do was ze swoim marszem . Odpowiedz Link
frunze Re: Forum śpi... 11.09.03, 21:09 Pociągniemy Cię Uff, jak dobrze w domu..pogoda obrzydliwa, jestem przemoczona po raz drugi.. Odpowiedz Link
zo_h Re: Forum śpi... 11.09.03, 21:14 Na razie to mnie ciągnie do łóżka ... spoczynek kołacze się w mej głowie ... pewnie jeszcze troche z książką w dłoni od myśli przejdę do czynu :d. Zoh. Odpowiedz Link
frunze Re: Forum śpi... 11.09.03, 21:22 Mnie już łeb pęka, idę się zaszyć...z kieliszkiem i książką Papa, do jutra Odpowiedz Link
sloggi Re: heja..heja... 11.09.03, 21:26 jeremy27 napisał: > tęskniliście za mna))????? Najedzony? Odpowiedz Link
jeremy27 Re: heja..heja... 11.09.03, 21:27 przejedzony...ale dobre było...sam byłem w szoku.. Odpowiedz Link
sloggi Re: heja..heja... 11.09.03, 21:34 Zdziwiło mnie, że w Bomi kupujesz - bogacz musisz być, tak są chore ceny. Odpowiedz Link
jeremy27 Re: heja..heja... 11.09.03, 21:38 fakt chore...ale byłem w Jupiterze po zawias do szafy - obiecany juz z miesiac temu...padał cholerny deszcz..a tam jest tylko Bomi...bazylia w doniczce ok.4 zł...mozna zaszalec od czasu do czasu))) Odpowiedz Link
sloggi Re: heja..heja... 11.09.03, 21:42 Zżarłeś biedną roślinkę? Niech jej wieczne łąki szumią - kulinarny sadysta jesteś? Odpowiedz Link
jeremy27 Re: heja..heja... 11.09.03, 21:44 ale ta roslinka cały czas żuje...tylko listków ma mniej...nie wygląda na smutna)...zanim ja połkę w całości jeszcze troche ze mna pomieszka..oprocz tego ze sadysta t i miesozerca strasznym jestem)) Odpowiedz Link
sloggi Re: heja..heja... 11.09.03, 21:46 jeremy27 napisał: > ale ta roslinka cały czas żuje...tylko listków ma mniej...nie wygląda na > smutna)...zanim ja połkę w całości jeszcze troche ze mna pomieszka..oprocz > tego ze sadysta t i miesozerca strasznym jestem)) Dzizas, a tak dobrze Ci z postów patrzy. Bez listków, to tak jakby Jeremy na nas patrzył jednym oczkiem i pisał jedną rączką, przytupując jedną nóżką, a na główve jeden czółek. Odpowiedz Link
jeremy27 Re: heja..heja... 11.09.03, 21:49 przemysle swoje postepowanie...obiecuje...w takim razie co mi proponujesz do jedzenia zebym nie skrzywdził niczyich uczuć... Odpowiedz Link
sloggi Re: heja..heja... 11.09.03, 21:52 Pomyśl, tacy weganie przepraszają wszystko, że jedzą ) A zjedz ją całą, tylko doniczkę dokładnie pogryź Odpowiedz Link
jeremy27 Re: heja..heja... 11.09.03, 21:54 mam uczulenie na plastik))ostanie się więc i wystawię na aukcje w allegro;- )))..trzeba jakos zwrócic poniesione koszta... Odpowiedz Link
sloggi Re: heja..heja... 11.09.03, 21:56 Ty masz łeb do biznesu. Idę na stary Salon na herbatę. Odpowiedz Link
jeremy27 Re: heja..heja... 11.09.03, 22:00 a ja idę do domu...pa..w koncu łeb bankowca,nie))) Odpowiedz Link
jeremy27 Re: heja..heja... 11.09.03, 22:03 dziek to miłe))...spotkamy się jutro...ale widziałem co tu sie dzis działo...frunze i kreskator...popatrz.popatrz-)))))...a ja dowiaduje się ostatni))) Odpowiedz Link
sloggi Re: heja..heja... 11.09.03, 22:05 jeremy27 napisał: > dziek to miłe))...spotkamy się jutro...ale widziałem co tu sie dzis > działo...frunze i kreskator...popatrz.popatrz-)))))...a ja dowiaduje się > ostatni))) Nooooooooo, fakt - brewerie to delikatne określenie Odpowiedz Link
jeremy27 Re: heja..heja... 11.09.03, 22:07 do czego ten salon zmierza...;-((((..a ja myslałem że tu tak niewinnie i że się odnajdę)))...a tu taki niespodzianki))) p.s. dzis w Bomi widziałem chłopaka, który pasował mi do Ciebie - to dowód że za dużo czasu spędzam na Twoich salonach))) Odpowiedz Link
sloggi Re: heja..heja... 11.09.03, 22:10 jeremy27 napisał: > do czego ten salon zmierza...;-((((..a ja myslałem że tu tak niewinnie i że się > > odnajdę)))...a tu taki niespodzianki))) > p.s. dzis w Bomi widziałem chłopaka, który pasował mi do Ciebie - to dowód że > za dużo czasu spędzam na Twoich salonach))) Przecież Ty nie wiesz jak ja wyglądam, zatem to tylko takie wyobrażenie? O czym (o kim) Ty myślisz chłopaku! Odpowiedz Link
jeremy27 Re: heja..heja... 11.09.03, 22:16 oczwiscie ze nie wiem..wiadomo w mozgu pojawila mi sie jakas wizja i ten facet do niej pasował (frunze z tego co widziałem tez juz brała jakiegos faceta za kreskatora/i na odwrót)- ...nie dziw się, ze człowiek po wyjściu z 8 godzinnego seansu w salonie - w między czasie w pracy - moze odbierac świat troche inaczej))...zdarza się...ale to pewnie historia na nowy wątek...w koncu to wszystko to jeden wileki MATRIX.POZDRAIAM. MIŁEJ NOCY)))) Odpowiedz Link
sloggi Re: heja..heja... 11.09.03, 22:23 Zatem kolorowych snów, miękkiej poduszki i miłego poranka. Odpowiedz Link
frunze Re: Forum śpi...a jeszcze 13 nie ma :) 12.09.03, 12:40 Chyba że wszyscy nadrabiają te zaległości, które poczynili w pracy/szkole przez ostatnie parę dni Nienagadana F. Odpowiedz Link
frunze Re: Forum śpi...a jeszcze 13 nie ma :) 12.09.03, 12:43 Może założę wątek o seksie... Zaraz się tłum zrobi Odpowiedz Link
balkan Re: Forum śpi...a jeszcze 13 nie ma :) 12.09.03, 12:44 No możesz... po 13 to wiesz... pić juz można, więc moze być ciekawie...) Odpowiedz Link
frunze Re: Forum śpi...a jeszcze 13 nie ma :) 12.09.03, 12:47 Myślisz, że to coś da? Jacyś tacy wszyscy dzisiaj ospali..ze mną na czele. Marzę tylko o tym, żeby wrócić do domu. Ale nic z tego, idę na wernisaż. Jak ja się ożywię do tego czasu??? Pozdrawiam F. Odpowiedz Link
balkan Re: Forum śpi...a jeszcze 13 nie ma :) 12.09.03, 12:49 Mam na to sposób, przełączę na Ciebie swój telefon. Dzwonią do mnie jakieś awanturujące się baby.... od razu człowiekowi adrenalina skacze i żywszy się robi.... Odpowiedz Link
jeremy27 Re: Forum śpi...a jeszcze 13 nie ma :) 12.09.03, 12:46 A ja to co...ja się nie liczę...działam tu juz od jakiegos czasu...ale oczywiscie nikt mnie nie zauważa droga Frunze)))) Odpowiedz Link
frunze Re: Forum śpi...a jeszcze 13 nie ma :) 12.09.03, 12:49 To ma być działanie?? Te trzy posty nakrzyż?? Nie rozśmieszaj mnie ) Ja wiem na co Cię stać, a Twoje dzisiejsze popisy są marniutkie, oj ) Robota Cię zżera, czy co? Odpowiedz Link
jeremy27 Re: Forum śpi...a jeszcze 13 nie ma :) 12.09.03, 12:52 rzecczywiscie troche mam pracy - bo ja troche pracuje w miedzyczasie...a dzisiaj ten miedzyczas sie wydłuza)))...a Ty odrzebujesz wczorajsze watki i masz czelnośc oskarzac mnie o brak aktywnosci)))...czekam na jakis ciekawy temat, ktory rzucusz zeby oczarowac wszystkich talantami pisarskimi))... Odpowiedz Link
frunze Re: Forum śpi...a jeszcze 13 nie ma :) 12.09.03, 14:06 Nikogo chyba nie oczaruję, jakoś dzisiaj wena nie ta Czy Ty sugerujesz, że ja nie pracuję?? Bo ja już po wczorajszych nożyczkach, to nie wiem co mnie jeszcze może spotkać Odpowiedz Link
altu Re: Forum śpi...a jeszcze 13 nie ma :) 12.09.03, 12:50 To pewnie przez tą pogodę... I jakieś takie tematy ciężkie dzisiajw Salonie obowiązują... A Frunze nienagadana? Kreskatora brakuje Odpowiedz Link
frunze Re: Forum śpi...a jeszcze 13 nie ma :) 12.09.03, 14:09 No właśnie nie ma go, czuję się zaniepokojona Chorwacki go dopadł na amen...A dzisiejsza tematyka naprawdę jakaś senna, Jeremy się dziwi że odgrzebuję starocie, ale te starocie weselsze F. Odpowiedz Link
jeremy27 do frunze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.09.03, 14:14 frunze przywołuje Cie do porządku!!!!!!...RZUĆ JAKIS CHOLERNIE OPTYMISTYCZNY TEMAT))))Czekam z utęsknieniem)))) Odpowiedz Link
frunze Re: do frunze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.09.03, 14:17 Na życzenie, rzuciłam kochany ) Odpowiedz Link
sloggi Re: Forum śpi... 14.09.03, 23:37 Cicho, pusto - totalna noc, chyba i na mnie czas. Odpowiedz Link
geograf Re: Forum śpi... 08.01.04, 21:56 Salon w ciągu dnia żył naprawde pełnią życia... teraz trochę ciszej...jest ktoś? Odpowiedz Link
aankaa otulić kocykiem ?? 09.01.04, 00:20 pusto się, nagle, zrobiło czyżby to zmęczenie po wyścigu do kolejnego rekordu ? Odpowiedz Link
ashek Re: Forum śpi... 09.01.04, 02:49 no moze spi, ale nie do konca... ale juz mykam... dobranoc padr. tom(ashek) Odpowiedz Link
geograf Re: Forum śpi... 27.01.04, 01:56 wchodzę ja Ci tu z nocną inspekcją,a tu nikogo nie ma.. trochę ciągnie od podłogi,nawet czuję to rpzez moje bambosze (ktoś okna nie zamknął do końca,niedomknięte bytło...przyznać się! kto palił papierosy w nie-palącej części?hę?!). zgasiłem świeczkę,okno domknąłem i poszedłem z mą szlafmycą na łoże me królewskie... dobranoc! do dziś! Odpowiedz Link
sloggi Re: Forum śpi... 27.01.04, 08:30 Ciekawe jak się będziesz budził przyjacielu - patrząc na godzinę Twojej wizyty może być z tym wstawaniem krucho. Odpowiedz Link
geograf Re: Forum śpi... 27.01.04, 08:57 wstałem tak szybko,jak dawno tak nie wstawałem. obudziłem sie przed 8 a kilka minut po godzinie zmiany taryf TP SA byłem już na nogach zajadając się-tu ciekawostka egzotyczna-owsianką Odpowiedz Link
wgfc Re: Forum śpi... 27.01.04, 10:20 geograf napisał: > obudziłem sie przed 8 a kilka minut po godzinie zmiany taryf TP SA > byłem już na nogach Hmm. Mnie o 06:20 obudziła mama zapytaniem "Śpisz?". Przestawiło jej się radio... Ale później jeszcze się położyłem, tak że przed 08:00 nie wykorzystałem TP (za to między 20:00 a 01:30 ok. 70% czasu byłem na linii > zajadając się-tu ciekawostka egzotyczna-owsianką Kilka dni temu po bardzo długiej przerwie kupiłem płatki owsiane Ale już całe zjadłem Odpowiedz Link
wgfc Re: Forum śpi... 30.01.04, 00:21 Chciałem jeszcze tylko dodać, że Ciotka Vika chrapie... Odpowiedz Link