sibeliuss 22.05.08, 23:04 On nie śpiewa źle, a częstotliwość puszczania tego kawałka sprawia, że szukam oczami wiadra. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: Feel "Anioła głos" 22.05.08, 23:07 Za każdym razem jak słyszę ten "utwór" cofa mi się. W ogóle, nobel za tekst. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Feel "Anioła głos" 22.05.08, 23:15 No ja to się zastanawiałem o czym on śpiewa. Tekst na poziomie Markowskiej Odpowiedz Link
frida2 Re: Feel "Anioła głos" 22.05.08, 23:21 sibeliuss napisał: > No ja to się zastanawiałem o czym on śpiewa. Tekst na poziomie Markowskiej Ja mysle, ze jest gorzej Odpowiedz Link
frida2 Re: Feel "Anioła głos" 22.05.08, 23:27 sibeliuss_so napisał: > Gawiedź to kupi, spoko wodza. Juz kupila, ale jestem pewna, ze to zespol jednego sezonu. Odpowiedz Link
sibeliuss_so Re: Feel "Anioła głos" 22.05.08, 23:39 Dwa lata temu tak pisaliśmy o Gosi Andrzejewicz Odpowiedz Link
frida2 Re: Feel "Anioła głos" 22.05.08, 23:47 sibeliuss_so napisał: > Dwa lata temu tak pisaliśmy o Gosi Andrzejewicz No ta to juz wszytko i wszystkich pobija swym talentem Odpowiedz Link
frida2 Re: Feel "Anioła głos" 22.05.08, 23:52 sibeliuss_so napisał: > Podobno tata ją zmusza Ale ona teraz to już tylko po marketach chałturzy Odpowiedz Link
sibeliuss_so Re: Feel "Anioła głos" 23.05.08, 00:00 I odpisuje na listy w Bravo. Te markety to chyba do likwidacji? Odpowiedz Link
frida2 Re: Feel "Anioła głos" 23.05.08, 00:52 sibeliuss_so napisał: > I odpisuje na listy w Bravo. > Te markety to chyba do likwidacji? I myślą biedactwa, że Gosia temu zapobiec może? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Feel "Anioła głos" 23.05.08, 01:52 Gosia to może z tym głosem gęsi wodzić Odpowiedz Link
frida2 Re: Feel "Anioła głos" 23.05.08, 02:09 sibeliuss napisał: > Gosia to może z tym głosem gęsi wodzić nie, no nie róbmy krzywdy gąskom Odpowiedz Link
frida2 Re: Feel "Anioła głos" 23.05.08, 02:38 sibeliuss napisał: > pl.youtube.com/watch?v=bLBJDBMzr4Y a tą panią za to lubimy, nawet baaardzo. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Feel "Anioła głos" 22.05.08, 23:42 daj posluchac, bo nie wiem o czym mowicie Odpowiedz Link
skiela1 Re: Feel "Anioła głos" 22.05.08, 23:56 sibeliuss_so napisał: > Chcesz mieć migrenę? musze byc na biezaco z muzyka tez a nie jak to gapcio Odpowiedz Link
sibeliuss_so Re: Feel "Anioła głos" 23.05.08, 00:01 Zaprawdę powiadam Ci - nic nie tracisz Odpowiedz Link
skiela1 Re: Feel "Anioła głos" 23.05.08, 00:34 sibeliuss_so napisał: > Zaprawdę powiadam Ci - nic nie tracisz a juz myslalam,ze Feel Aniola glos to tytul takie dwa w jednym Odpowiedz Link
frida2 Re: Feel "Anioła głos" 22.05.08, 23:49 skiela1 napisała: > daj posluchac, bo nie wiem o czym mowicie pl.youtube.com/watch?v=Ey4ICHyeF8Q&feature=related wsluchaj sie w tekst Odpowiedz Link
skiela1 Re: Feel "Anioła głos" 22.05.08, 23:55 najpierw pojde zupe zjesc,a pozniej poslucham) Odpowiedz Link
frida2 Re: Feel "Anioła głos" 22.05.08, 23:57 skiela1 napisała: > najpierw pojde zupe zjesc,a pozniej poslucham) Tak będzie bezpieczniej ) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Feel "Anioła głos" 23.05.08, 00:31 sama sie wsluchajja sluchu nie mam;D wole przeczytac Jak anioła głos, Usłyszałem ją. Powiedziała patrz… Tak, to On. Na rozstaju dróg, Stoi dobry Bóg, On wskaże Ci drogę… Już pod koniec dnia, Widzę obraz Twój, Widzę miejsca w których byłem, Widzę ludzi tłum. Już pod koniec dnia, Pustej szklanki dźwięk, To chyba sen! No, no, no... Już pod koniec dnia, Widzę obraz Twój. W pustej szklance, Pomarańczę, To dobytek mój. Już pod koniec dnia, Pustej szklanki dźwięk, To chyba sen! Jak anioła głos, Usłyszałem ją. Powiedziała patrz… Tak, to On. Na rozstaju dróg, Stoi dobry Bóg, On wskaże Ci drogę… Już pod koniec dnia, Widzę obraz Twój, Widzę usta, w których Nieraz swój, Topiłem ból. Już pod koniec dnia, Słyszę cichy szept! To chyba sen! No, no, no… Już pod koniec dnia, Widzę obraz Twój! Widzę dłonie, Czuję serce, To ideał mój. Już pod koniec dnia, Lecz nie sam, Lecz nie sam. Jak anioła głos, Usłyszałem ją. Powiedziała patrz… Tak, to On. Na rozstaju dróg, Stoi dobry Bóg, On wskaże Ci drogę Jak anioła głos, Usłyszałem ją. Powiedziała patrz… Tak, to On. Na rozstaju dróg, Stoi dobry Bóg, On wskaże Ci drogę no bomba Odpowiedz Link
frida2 Re: Feel "Anioła głos" 23.05.08, 00:49 skiela1 napisała: > Już pod koniec dnia, > Widzę obraz Twój. > W pustej szklance, > Pomarańczę, > To dobytek mój. Cóż za idiotyzm > no bomba I to jaka Odpowiedz Link
skiela1 Re: Feel "Anioła głos" 23.05.08, 01:41 frida2 napisała: > skiela1 napisała: > > > Już pod koniec dnia, > > Widzę obraz Twój. > > W pustej szklance, > > Pomarańczę, > > To dobytek mój. > > Cóż za idiotyzm Ty sie lepiej doszukaj w tym glebi,a nie tak... Odpowiedz Link
frida2 Re: Feel "Anioła głos" 23.05.08, 01:43 skiela1 napisała: > Ty sie lepiej doszukaj w tym glebi,a nie tak... Tu nie ma się czego doszukiwać, no nijak się nie da Odpowiedz Link
skiela1 Re: Feel "Anioła głos" 23.05.08, 01:49 frida2 napisała: > Tu nie ma się czego doszukiwać, no nijak się nie da Dobrze,ze on przejrzal na oczy pod koniec dnia a czyj to tekst? Odpowiedz Link
frida2 Re: Feel "Anioła głos" 23.05.08, 01:54 skiela1 napisała: > Dobrze,ze on przejrzal na oczy > pod koniec dnia to dzięki tej szklance pewnie > a czyj to tekst? nie wiem czy nie tego który to śpiewa Odpowiedz Link
skiela1 Re: Feel "Anioła głos" 23.05.08, 01:58 frida2 napisała: > skiela1 napisała: > > > > Dobrze,ze on przejrzal na oczy > > pod koniec dnia w pustej szklance widzi pomarancze logiczne ,nie)) Odpowiedz Link
frida2 Re: Feel "Anioła głos" 23.05.08, 02:05 skiela1 napisała: > logiczne ,nie)) jak diabli ) jak można coś takiego wymyślić? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Feel "Anioła głos" 23.05.08, 02:34 ja czasami kupuje pomaranczowe Bacardii i jak tak patrze na ta szklanke, to tez cos widze Odpowiedz Link
frida2 Re: Feel "Anioła głos" 23.05.08, 02:39 skiela1 napisała: > ja czasami kupuje pomaranczowe Bacardii > i jak tak patrze na ta szklanke, to tez cos widze Ty już go nie usprawiedliwiaj! Odpowiedz Link
skiela1 Re: Feel "Anioła głos" 23.05.08, 02:43 frida2 napisała: > Ty już go nie usprawiedliwiaj! Ty sie nie smiej,ale ja w promocji szkalnke z pomarancza dostalam www.drinkswap.com/ingredients/ingredient.asp?ingredient_id=66907 Odpowiedz Link
piano_barti Re: Feel "Anioła głos" 25.05.08, 14:51 To proste, facet wydał całą pensję na pomarańcze i piwo, umówił się z babką na kolację ale ona chce sie modlić a on bzykać... Odpowiedz Link
agulaszek Re: Feel "Anioła głos" 22.05.08, 23:08 nadzieja powróciła w moje serce, widząc tytuł wątku obawiałam się nagorszego ) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Feel "Anioła głos" 22.05.08, 23:43 a ja myslalam ,ze to Aniol z Alternatywy Odpowiedz Link