Dodaj do ulubionych

gdzie te chłopy?

06.10.03, 11:45
gdzie? nie mam pomysłów gdzie ich szukać, fajni już zajęci albo nie do
zdobycia...
mniej fajni też
co robić by znaleźć?
Obserwuj wątek
    • frunze Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 11:45
      To już było wink Doszliśmy do konkluzji, że nie szukać wink
      • dorota.28 Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 11:47
        to znaczy, że przespałam wątek
        fatalnie sad
      • very_famous Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 11:49
        Frunze - zakończyłaś temat z prędkością światła smile)

F. kiedy był ten poprzedni wątek? - chętnie go przeczytam!
        • frunze Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 11:55
          Będę miała chwilę to poszukam, bo on oczywiście był pod innym tytułem (tutaj
          tematy w wątku zmieniają się jak w kalejdoskopie smile
    • jeremy27 Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 11:54
      NO WŁASNIE GDZIE?wink)...nie szukać w każdym razie...
      ponmoc wszyscy fajni co się ostali to geje...albo psychicznie
      niezrównoważeni...nie wiem czy to jakies pocieszenie dla Ciebiewink...ale takie
      słuchy chodząwink
      • frunze Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 11:55
        dzień dobry smile Jak po zajęciach? smile))) Lepsze wychowanie przedszkolne czy
        matma? smile
        • jeremy27 Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 11:59
          tragedia!!!...nie dam sobie rady!!!...ekonometria ból straszny (80% nie
          zalicza)...angilelski poziom jak dla mnie za wysoki (raczej powinieniem byc w
          grupie średniozaawansowanych - ale nie ma takiej opcji..)...jestem w fatalnym
          nastroju i musze sie pozbierac...jestem na etapie, ze nie dam sobie rady...ale
          to typowe...jak zwykle wychodzi niewiara we własne mozliwości;-(
          • frunze Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:02
            Jeremy, nie myśl, że nie dasz sobie rady bo się spalisz na starcie. Jesteś
            dobry, poradzisz sobie, a z czym sobie nie dasz rady to Ci ktoś pomoże. A z
            angielskiego nie ma innej grupy?
          • dorota.28 Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:03
            jeremy27 napisał:

> tragedia!!!...nie dam sobie rady!!!...ekonometria ból straszny (80% nie
            > zalicza)...angilelski poziom jak dla mnie za wysoki (raczej powinieniem byc w
            > grupie średniozaawansowanych - ale nie ma takiej opcji..)...jestem w fatalnym
            > nastroju i musze sie pozbierac...jestem na etapie, ze nie dam sobie
            rady...ale
            > to typowe...jak zwykle wychodzi niewiara we własne mozliwości;-(

będzie dobrze, dasz radę
            też mam zamiar znowu się edukować, zastanawiam się, czy jest sens, bo pojęcie w
            tym temacie blade i nie wiem czy nie szkoda kasy
            ale zaparłam się i już!! przeraża mnie trochę mój słomiany zapał
            ciakawa jestem czy przetrwam 1 semest
          • very_famous Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:03
            Ej! Nie narzekaj! Na początku każdego to przeraża a później znajdują się
            sposoby i sposobiki na różne przedmioty...
      • very_famous Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 11:59
        To co napisałeś załamało mnie sad(( straciłam nawet ochotę na trzecią kanapkę
        • jeremy27 Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:03
          PRZEPRASZAM...ale tak własnie słyszałem..bo tak na zdrowy rozumwink...
          • very_famous Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:18
            Czasami rozum bywa zgubny...
    • frunze Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:14
      Nie mogę tego znaleźć sad Ale powinniście to pamiętać, Jeremy żalił się wtedy
      że jest sam. Przytaczałam przykład moich znajomych, że dopiero jak przestali
      szukać to pojawił się ktoś w ich życiu, inne osoby też podawały taki przykład.
      Ja z doswiadczenia moich samotnych znajomych wiem, że najmniej skuteczne
      miejsca to wbrew pozorom kluby, dyskoteki, imprezownie. Najlepszym miejscem
      jest praca/szkoła, czasmai metro/inne środki komunikacji, np pociąg.
      • very_famous Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:20
        Ja nie pamiętam. Może to było przed sierpniem? Nie miałam wtedy łącza tylko
        modem i zmykałam szybko bo rachunki koszmarne przychodziły.
        To co - nie szukać ? Samo przyjdzie?
        • frunze Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:26
          No, u moich znajomych w przypadkach 10 na 10 samo przychodziło, i do tego
          bardzo znienacka wink Nawet do mojego małoletniego brata ostatnio przyszło -
          okazało się, że siedziało na lekcjach angielskiego tuż obok...
      • jeremy27 Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:25
        wlasnie w niedzielę rano o 7.30 metro jest pełne młodych, ambitnych i całkiem
        fajnych osób obojga płci...do wyboru do koloruwink))
        • dorota.28 Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:30
          jeremy27 napisał:

> wlasnie w niedzielę rano o 7.30 metro jest pełne młodych, ambitnych i całkiem
          > fajnych osób obojga płci...do wyboru do koloruwink))

w taki akcie desperacji to ja nie jestem by w metrze o 7.30 w łyk_end
          przesiadywać
          młoda też nie
          ech... chyba tylko leniwa
          • jeremy27 Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:32
            JA TAM NIESTEY JEZDZIC MUSZE...DO SZKOLY...ale co z tego, że czlowiek sobie
            popatrzy...nic z tego i tak sie nie realizujewink
            • dorota.28 Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:34
              no właśnie, tylko sobie smaku narobi...
              • very_famous Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:44
                No bo co to za miejsce na poznanie-metro!? Raz na 1000 się coś takiego uda.
                • frunze Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:47
                  Ale jak się jeździ często to może się zdarzyć taki akt strzelisty wink
        • very_famous Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:34
          Tyle że ja mieszkam na drugim końcu planowanej linii metra smile)
          No i ta pora mnie zniechęca. Poza tym - w metrze??
    • jeremy27 dziekuje za wsparcie 06.10.03, 12:20
      mam nadzieję ze sie nie spalewink..musze tylko ostro zabrac sie do pracy a przy
      moim lenistwie to niezła walka mnie czekawink...ale wiem, że musze ostro z
      marszu ruszyćwink
      • very_famous Proszę bardzo!Fakturka już czeka :)) 06.10.03, 12:23

• frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 12:23
        Wiesz co, mam świetny pomysł. Jako że uczysz się na Ursynowie, a ja mieszkam
        na Ursynowie to będę wpadała w przerwach zajęć i profilaktycznie kopała Cię w
        dupę, chcesz?? wink)))
        • jeremy27 Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 12:27
          no wpadaj..ja juz zdążyułem zwiedzić Leclerc w czasie wykladów...a w
          szczegoloności sklep zoologiczny tamwink
          • frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 12:34
            Zwierzątka na uspokojenie poszedłeś oglądać? smile Tam jest obok z winami, to
            wiesz...wink
        • babik Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 12:34
          Oooooooo ja też mieszkam na Ursynowie smile)
          A koleżanka z jakich okolic Ursynowa ?
          • frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 12:37
            Jak fajnie smile)) Kiedyś na Mandarynki, teraz na Wasilkowskiego smile A Ty?
            • babik Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 12:45
              Ja na starym Ursynowie , okolice Kopy Cwila tj. ul Puszczyka.
              • frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 12:47
                To kawałeczek ode mnie smile
                • babik Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 12:55
                  No nie tak daleko w sumie.
                  Swego czasu odstawiałem spacerki w tamte okolice smile)))
                  • frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 13:01
                    To zrobimy spacerek na Dembowskiego i kopniemy Jeremiego wink))
                    • babik Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 13:08
                      No Dembowskiego to już naprawdę niedaleko. smile))
                      Uczęsczałem drzewiej tam do szkoły smile)) A zwała się 305 smile)
                      Ale było fajowo.
                      • frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 13:34
                        Ja tam chodziłam jeden rok do poodstawówki, a potem 4 lata do Kamińskiego,
                        LO smile
                    • jeremy27 Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 13:13
                      Stokłosy 3 misiaczkuwink)))...zapraszam...
                      • frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 13:37
                        No, to wpadniemy z Babikiem smile A potem na otarcie łez po kopach spacer smile
                        • babik Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 13:38
                          Aaaaaaaaa tylko musimy wziąć mojego psa smile))
                          Bo się musi kundel wylatać.
                          • frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 13:44
                            No to jak znalazł smile A jak Jeremy będzie się załamywał to jeszcze go w kostkkę
                            dziabnie, tak lekko, na postrach tylko smile
                            • babik Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 13:52
                              Jak już będzie go dziabał , to ja idę do domu , tak na wszelki wypadek . A po
                              za tym boję się widoku krwi smile))))
                              • frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:00
                                Nie no, coś Ty, nie krwawo dziabał!!!! Lubię Jeremiego, nie będę na niego psa
                                napuszczała smile
                                • jeremy27 Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:07
                                  przypominam, ze jako jeden z dziewieciu adminów kontroluje wszystkowink)))
                                  i wiem co sie o mnie pisze...wiec prosze sie liczyc ze słowamiwink))
                                  • frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:10
                                    No właśnie zastanawiałam sie kiedy wkroczysz do akcji, ja tu snuję krwawe
                                    plany, a Ty nic smile)) Ale to wszystko dla Twojego dobra smile
                                    • jeremy27 Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:12
                                      zapraszam na ciekawe wykładywink))...bedzie mi rażniejwink
                                      • dorota.28 Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:14
                                        czy wszyscy z ursynowa są? może jakaś praga??? nie mam psa, nikogo nie
                                        pogryzie smile
                                        • jeremy27 Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:15
                                          ja jestem z Woli...Ursynów to niestety tylko szkoła...nie ma to jak piekna
                                          pełna zieleni Wolawink
                                          • dorota.28 Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:17
                                            Wola pikna jest smile
                                            lata moje młodości
                                        • kolczatka Praga się kłania 06.10.03, 14:26
                                          Z Pragi jestem i mam psa, ale atak tylko przez zalizanie wink.
                                          • dorota.28 Re: Praga się kłania 06.10.03, 14:30
                                            kolczatka napisała:

> Z Pragi jestem i mam psa, ale atak tylko przez zalizanie wink.
                                            a z której???
                                            ja targówek a teraz tarchomin
                                            • kolczatka Re: Praga się kłania 06.10.03, 14:32
                                              Samo serducho Pragi, ten właściwy "Trójkąt Bermudzki" nie żadna Brzeska itp.
                                              • dorota.28 Re: Praga się kłania 06.10.03, 14:34
                                                a ten trójkąt to co???
                                                nie mam zielonego pojęcia gdzie to jest
                                                • kolczatka Re: Praga się kłania 06.10.03, 14:36
                                                  Ten trójkąt to raczej trapez wink. Zamyka się ulicami 11-ego Listopada, Targowa,
                                                  Wileńska, Szwedzka.
                                                  • dorota.28 Re: Praga się kłania 06.10.03, 14:43
                                                    kolczatka napisała:

> Ten trójkąt to raczej trapez wink. Zamyka się ulicami 11-ego Listopada,
                                                    Targowa,
                                                    > Wileńska, Szwedzka.
                                                    no to jak pomieszkiawłam u rodziców to w te rejoiny z buta miałam
                                                    na ratuszowej do szkoły mechaniki precyzyjnej w I klasie się uczęszczało na
                                                    praktyki
                                                    ech... to były czasy...
                                                  • kolczatka Re: Praga się kłania 06.10.03, 14:52
                                                    Masz na myśli tą samochodówkę jak sądzę? Jakieś dziwne ustrojstwa tam mają, ale
                                                    tego typu miejsca staram się omijać dużym łukiem wink.
                                                  • dorota.28 Re: Praga się kłania 06.10.03, 14:57
                                                    kolczatka napisała:

> Masz na myśli tą samochodówkę jak sądzę? Jakieś dziwne ustrojstwa tam mają,
                                                    ale
                                                    >
                                                    > tego typu miejsca staram się omijać dużym łukiem wink.

chyba tak, róg ratuszowej, 11 listopada, kiedyś był tam kurs prawa jazdy i
                                                    sklep rowerowy na boisku
                                                    zmuszona byłam, bo jako technik chemik musiałam odwalić warszaty z młotkow,
                                                    wierceń i kuźni
                                                  • kolczatka Re: Praga się kłania 06.10.03, 15:12
                                                    Sklepik jest nadal, kursy chyba też. Wyrazy współczucia za bywanie w tym
                                                    ponurym miejscu.
                                                  • dorota.28 Re: Praga się kłania 06.10.03, 15:16
                                                    dziękuję
                                                    wpominam nie najlepiej to miejsce, kilkuset chłopa, my 3, jak na wybiegu w
                                                    wiejskiej dyskotece
                                      • frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:15
                                        Dzięki, dzięki, nie jestem frajerką, w weekendy wypoczywam tongue_out A jak tam
                                        rozwinęła się sytuacja z colą? smile))
                                        • jeremy27 Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:18
                                          oprócz chusteczek nie mielismy o czym rozmawiacwink...zresza nawet nie
                                          siedzielismy obok siebiewink...ale na zajęciach komputerowych siedziałem przy
                                          całkiej miłej osobie...nbo w mojej grupie kilka osób by się znalazłowink...ale
                                          podejrzewam, że to raczej nie ta ligawink...niestety...zreszta komu móglbym sie
                                          tam spodobac;-(...wink
                                          • frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:26
                                            Mnie kiss Bo jesteś fajnym kumplem i świetnym człowiekiem. I nie myśl o sobie w
                                            ten sposób. Ludzie to wyczuwają i będą Cię traktować tak, jak sam siebie
                                            traktujesz.
                                            • jeremy27 Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:29
                                              wiem...wiem to wszystkowink))...ale wwoja drogą wizja że w tej szkole kogos mogę
                                              poznać prysła w momencie przekroczenia jej proguwink...dziki tłum
                                              ludzi...wszystko zlało mi sie w jedną całośc
                                              Dziekuje za słowa otuchy...wracam do domu i zaczynam się uczyćwink...żeby Was
                                              nie zrobic Wam wstyduwink
                                              • frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:33
                                                Pierwsze podejście zawsze jest takie, kupa obcych gąb, ale to minie,
                                                obiecuję smile A któregoś razu wpadnę i zrobimy selekcję towarzyską, i wytypujemy
                                                kandydatów, bo wiesz, ja jestem radarem wink)) Trzymaj się i ucz się, nie dla
                                                nas, dla siebie oczywiście smile
                                            • kolczatka Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:30
                                              Zgadzam się z Tobą. Zaraz nam zarzuci, że nieobiektywne jesteśmy smile.
                                              • jeremy27 Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:37
                                                nieobiektywne jesteściewink
                                  • very_famous Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:22
                                    Sobie nareszcie przypomniałeś V-ce adminie.
                                    • jeremy27 Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:31
                                      jestem...jestem....ale pracy mam trochewink
                                      • very_famous Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:34
                                        Cóż sam S.Ciebie wybrał, więc nie grymaś!!
                                        Zresztą teraz to ja muszę iść sobie, więc poadminujesz sam. Poradzisz sobie??
                                        • jeremy27 Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:41
                                          nie wiem czy taki ciezar na barkach udzwigne?...no frunze tez jest pomoze;-
                                          )...i kolczatka...admini czuwająwink
                                          • kolczatka Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:47
                                            Mnie do tego nie mieszaj, ja takich odpowiedzialnych funkcji się boję
                                            panicznie wink.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka