dorota.28 06.10.03, 11:45 gdzie? nie mam pomysłów gdzie ich szukać, fajni już zajęci albo nie do zdobycia... mniej fajni też co robić by znaleźć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frunze Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 11:45 To już było Doszliśmy do konkluzji, że nie szukać Odpowiedz Link
dorota.28 Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 11:47 to znaczy, że przespałam wątek fatalnie Odpowiedz Link
very_famous Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 11:49 Frunze - zakończyłaś temat z prędkością światła ) F. kiedy był ten poprzedni wątek? - chętnie go przeczytam! Odpowiedz Link
frunze Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 11:55 Będę miała chwilę to poszukam, bo on oczywiście był pod innym tytułem (tutaj tematy w wątku zmieniają się jak w kalejdoskopie Odpowiedz Link
jeremy27 Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 11:54 NO WŁASNIE GDZIE?)...nie szukać w każdym razie... ponmoc wszyscy fajni co się ostali to geje...albo psychicznie niezrównoważeni...nie wiem czy to jakies pocieszenie dla Ciebie...ale takie słuchy chodzą Odpowiedz Link
frunze Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 11:55 dzień dobry Jak po zajęciach? ))) Lepsze wychowanie przedszkolne czy matma? Odpowiedz Link
jeremy27 Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 11:59 tragedia!!!...nie dam sobie rady!!!...ekonometria ból straszny (80% nie zalicza)...angilelski poziom jak dla mnie za wysoki (raczej powinieniem byc w grupie średniozaawansowanych - ale nie ma takiej opcji..)...jestem w fatalnym nastroju i musze sie pozbierac...jestem na etapie, ze nie dam sobie rady...ale to typowe...jak zwykle wychodzi niewiara we własne mozliwości;-( Odpowiedz Link
frunze Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:02 Jeremy, nie myśl, że nie dasz sobie rady bo się spalisz na starcie. Jesteś dobry, poradzisz sobie, a z czym sobie nie dasz rady to Ci ktoś pomoże. A z angielskiego nie ma innej grupy? Odpowiedz Link
dorota.28 Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:03 jeremy27 napisał: > tragedia!!!...nie dam sobie rady!!!...ekonometria ból straszny (80% nie > zalicza)...angilelski poziom jak dla mnie za wysoki (raczej powinieniem byc w > grupie średniozaawansowanych - ale nie ma takiej opcji..)...jestem w fatalnym > nastroju i musze sie pozbierac...jestem na etapie, ze nie dam sobie rady...ale > to typowe...jak zwykle wychodzi niewiara we własne mozliwości;-( będzie dobrze, dasz radę też mam zamiar znowu się edukować, zastanawiam się, czy jest sens, bo pojęcie w tym temacie blade i nie wiem czy nie szkoda kasy ale zaparłam się i już!! przeraża mnie trochę mój słomiany zapał ciakawa jestem czy przetrwam 1 semest Odpowiedz Link
very_famous Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:03 Ej! Nie narzekaj! Na początku każdego to przeraża a później znajdują się sposoby i sposobiki na różne przedmioty... Odpowiedz Link
very_famous Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 11:59 To co napisałeś załamało mnie (( straciłam nawet ochotę na trzecią kanapkę Odpowiedz Link
jeremy27 Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:03 PRZEPRASZAM...ale tak własnie słyszałem..bo tak na zdrowy rozum... Odpowiedz Link
frunze Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:14 Nie mogę tego znaleźć Ale powinniście to pamiętać, Jeremy żalił się wtedy że jest sam. Przytaczałam przykład moich znajomych, że dopiero jak przestali szukać to pojawił się ktoś w ich życiu, inne osoby też podawały taki przykład. Ja z doswiadczenia moich samotnych znajomych wiem, że najmniej skuteczne miejsca to wbrew pozorom kluby, dyskoteki, imprezownie. Najlepszym miejscem jest praca/szkoła, czasmai metro/inne środki komunikacji, np pociąg. Odpowiedz Link
very_famous Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:20 Ja nie pamiętam. Może to było przed sierpniem? Nie miałam wtedy łącza tylko modem i zmykałam szybko bo rachunki koszmarne przychodziły. To co - nie szukać ? Samo przyjdzie? Odpowiedz Link
frunze Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:26 No, u moich znajomych w przypadkach 10 na 10 samo przychodziło, i do tego bardzo znienacka Nawet do mojego małoletniego brata ostatnio przyszło - okazało się, że siedziało na lekcjach angielskiego tuż obok... Odpowiedz Link
jeremy27 Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:25 wlasnie w niedzielę rano o 7.30 metro jest pełne młodych, ambitnych i całkiem fajnych osób obojga płci...do wyboru do koloru)) Odpowiedz Link
dorota.28 Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:30 jeremy27 napisał: > wlasnie w niedzielę rano o 7.30 metro jest pełne młodych, ambitnych i całkiem > fajnych osób obojga płci...do wyboru do koloru)) w taki akcie desperacji to ja nie jestem by w metrze o 7.30 w łyk_end przesiadywać młoda też nie ech... chyba tylko leniwa Odpowiedz Link
jeremy27 Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:32 JA TAM NIESTEY JEZDZIC MUSZE...DO SZKOLY...ale co z tego, że czlowiek sobie popatrzy...nic z tego i tak sie nie realizuje Odpowiedz Link
dorota.28 Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:34 no właśnie, tylko sobie smaku narobi... Odpowiedz Link
very_famous Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:44 No bo co to za miejsce na poznanie-metro!? Raz na 1000 się coś takiego uda. Odpowiedz Link
frunze Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:47 Ale jak się jeździ często to może się zdarzyć taki akt strzelisty Odpowiedz Link
very_famous Re: gdzie te chłopy? 06.10.03, 12:34 Tyle że ja mieszkam na drugim końcu planowanej linii metra ) No i ta pora mnie zniechęca. Poza tym - w metrze?? Odpowiedz Link
jeremy27 dziekuje za wsparcie 06.10.03, 12:20 mam nadzieję ze sie nie spale..musze tylko ostro zabrac sie do pracy a przy moim lenistwie to niezła walka mnie czeka...ale wiem, że musze ostro z marszu ruszyć Odpowiedz Link
frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 12:23 Wiesz co, mam świetny pomysł. Jako że uczysz się na Ursynowie, a ja mieszkam na Ursynowie to będę wpadała w przerwach zajęć i profilaktycznie kopała Cię w dupę, chcesz?? ))) Odpowiedz Link
jeremy27 Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 12:27 no wpadaj..ja juz zdążyułem zwiedzić Leclerc w czasie wykladów...a w szczegoloności sklep zoologiczny tam Odpowiedz Link
frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 12:34 Zwierzątka na uspokojenie poszedłeś oglądać? Tam jest obok z winami, to wiesz... Odpowiedz Link
babik Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 12:34 Oooooooo ja też mieszkam na Ursynowie ) A koleżanka z jakich okolic Ursynowa ? Odpowiedz Link
frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 12:37 Jak fajnie )) Kiedyś na Mandarynki, teraz na Wasilkowskiego A Ty? Odpowiedz Link
babik Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 12:45 Ja na starym Ursynowie , okolice Kopy Cwila tj. ul Puszczyka. Odpowiedz Link
babik Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 12:55 No nie tak daleko w sumie. Swego czasu odstawiałem spacerki w tamte okolice ))) Odpowiedz Link
frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 13:01 To zrobimy spacerek na Dembowskiego i kopniemy Jeremiego )) Odpowiedz Link
babik Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 13:08 No Dembowskiego to już naprawdę niedaleko. )) Uczęsczałem drzewiej tam do szkoły )) A zwała się 305 ) Ale było fajowo. Odpowiedz Link
frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 13:34 Ja tam chodziłam jeden rok do poodstawówki, a potem 4 lata do Kamińskiego, LO Odpowiedz Link
jeremy27 Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 13:13 Stokłosy 3 misiaczku)))...zapraszam... Odpowiedz Link
frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 13:37 No, to wpadniemy z Babikiem A potem na otarcie łez po kopach spacer Odpowiedz Link
babik Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 13:38 Aaaaaaaaa tylko musimy wziąć mojego psa )) Bo się musi kundel wylatać. Odpowiedz Link
frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 13:44 No to jak znalazł A jak Jeremy będzie się załamywał to jeszcze go w kostkkę dziabnie, tak lekko, na postrach tylko Odpowiedz Link
babik Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 13:52 Jak już będzie go dziabał , to ja idę do domu , tak na wszelki wypadek . A po za tym boję się widoku krwi )))) Odpowiedz Link
frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:00 Nie no, coś Ty, nie krwawo dziabał!!!! Lubię Jeremiego, nie będę na niego psa napuszczała Odpowiedz Link
jeremy27 Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:07 przypominam, ze jako jeden z dziewieciu adminów kontroluje wszystko))) i wiem co sie o mnie pisze...wiec prosze sie liczyc ze słowami)) Odpowiedz Link
frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:10 No właśnie zastanawiałam sie kiedy wkroczysz do akcji, ja tu snuję krwawe plany, a Ty nic )) Ale to wszystko dla Twojego dobra Odpowiedz Link
jeremy27 Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:12 zapraszam na ciekawe wykłady))...bedzie mi rażniej Odpowiedz Link
dorota.28 Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:14 czy wszyscy z ursynowa są? może jakaś praga??? nie mam psa, nikogo nie pogryzie Odpowiedz Link
jeremy27 Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:15 ja jestem z Woli...Ursynów to niestety tylko szkoła...nie ma to jak piekna pełna zieleni Wola Odpowiedz Link
kolczatka Praga się kłania 06.10.03, 14:26 Z Pragi jestem i mam psa, ale atak tylko przez zalizanie . Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Praga się kłania 06.10.03, 14:30 kolczatka napisała: > Z Pragi jestem i mam psa, ale atak tylko przez zalizanie . a z której??? ja targówek a teraz tarchomin Odpowiedz Link
kolczatka Re: Praga się kłania 06.10.03, 14:32 Samo serducho Pragi, ten właściwy "Trójkąt Bermudzki" nie żadna Brzeska itp. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Praga się kłania 06.10.03, 14:34 a ten trójkąt to co??? nie mam zielonego pojęcia gdzie to jest Odpowiedz Link
kolczatka Re: Praga się kłania 06.10.03, 14:36 Ten trójkąt to raczej trapez . Zamyka się ulicami 11-ego Listopada, Targowa, Wileńska, Szwedzka. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Praga się kłania 06.10.03, 14:43 kolczatka napisała: > Ten trójkąt to raczej trapez . Zamyka się ulicami 11-ego Listopada, Targowa, > Wileńska, Szwedzka. no to jak pomieszkiawłam u rodziców to w te rejoiny z buta miałam na ratuszowej do szkoły mechaniki precyzyjnej w I klasie się uczęszczało na praktyki ech... to były czasy... Odpowiedz Link
kolczatka Re: Praga się kłania 06.10.03, 14:52 Masz na myśli tą samochodówkę jak sądzę? Jakieś dziwne ustrojstwa tam mają, ale tego typu miejsca staram się omijać dużym łukiem . Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Praga się kłania 06.10.03, 14:57 kolczatka napisała: > Masz na myśli tą samochodówkę jak sądzę? Jakieś dziwne ustrojstwa tam mają, ale > > tego typu miejsca staram się omijać dużym łukiem . chyba tak, róg ratuszowej, 11 listopada, kiedyś był tam kurs prawa jazdy i sklep rowerowy na boisku zmuszona byłam, bo jako technik chemik musiałam odwalić warszaty z młotkow, wierceń i kuźni Odpowiedz Link
kolczatka Re: Praga się kłania 06.10.03, 15:12 Sklepik jest nadal, kursy chyba też. Wyrazy współczucia za bywanie w tym ponurym miejscu. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Praga się kłania 06.10.03, 15:16 dziękuję wpominam nie najlepiej to miejsce, kilkuset chłopa, my 3, jak na wybiegu w wiejskiej dyskotece Odpowiedz Link
frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:15 Dzięki, dzięki, nie jestem frajerką, w weekendy wypoczywam A jak tam rozwinęła się sytuacja z colą? )) Odpowiedz Link
jeremy27 Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:18 oprócz chusteczek nie mielismy o czym rozmawiac...zresza nawet nie siedzielismy obok siebie...ale na zajęciach komputerowych siedziałem przy całkiej miłej osobie...nbo w mojej grupie kilka osób by się znalazło...ale podejrzewam, że to raczej nie ta liga...niestety...zreszta komu móglbym sie tam spodobac;-(... Odpowiedz Link
frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:26 Mnie Bo jesteś fajnym kumplem i świetnym człowiekiem. I nie myśl o sobie w ten sposób. Ludzie to wyczuwają i będą Cię traktować tak, jak sam siebie traktujesz. Odpowiedz Link
jeremy27 Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:29 wiem...wiem to wszystko))...ale wwoja drogą wizja że w tej szkole kogos mogę poznać prysła w momencie przekroczenia jej progu...dziki tłum ludzi...wszystko zlało mi sie w jedną całośc Dziekuje za słowa otuchy...wracam do domu i zaczynam się uczyć...żeby Was nie zrobic Wam wstydu Odpowiedz Link
frunze Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:33 Pierwsze podejście zawsze jest takie, kupa obcych gąb, ale to minie, obiecuję A któregoś razu wpadnę i zrobimy selekcję towarzyską, i wytypujemy kandydatów, bo wiesz, ja jestem radarem )) Trzymaj się i ucz się, nie dla nas, dla siebie oczywiście Odpowiedz Link
kolczatka Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:30 Zgadzam się z Tobą. Zaraz nam zarzuci, że nieobiektywne jesteśmy . Odpowiedz Link
very_famous Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:22 Sobie nareszcie przypomniałeś V-ce adminie. Odpowiedz Link
jeremy27 Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:31 jestem...jestem....ale pracy mam troche Odpowiedz Link
very_famous Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:34 Cóż sam S.Ciebie wybrał, więc nie grymaś!! Zresztą teraz to ja muszę iść sobie, więc poadminujesz sam. Poradzisz sobie?? Odpowiedz Link
jeremy27 Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:41 nie wiem czy taki ciezar na barkach udzwigne?...no frunze tez jest pomoze;- )...i kolczatka...admini czuwają Odpowiedz Link
kolczatka Re: dziekuje za wsparcie 06.10.03, 14:47 Mnie do tego nie mieszaj, ja takich odpowiedzialnych funkcji się boję panicznie . Odpowiedz Link