Dodaj do ulubionych

Mam ochotę na imprezkę :)

06.10.03, 16:08
Poszłabym na imprezę, ale taką domową, na jakie chodziło się w szkole wink
Ach, wspomnienia mnie dopadły smile
Obserwuj wątek
    • jeremy27 Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 16:25
      może rzućmy hasło: kto taką imprezkę zrobi z forumowiczówsmile?
      • frunze Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 16:27
        Kurczę, mam chatę, mam chęci...tylko możliwosci brak uncertain Liczę na
        Sloggiego...przecież trzeba oblać nowe mieszkanie wink))
        • jeremy27 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 16:31
          AAAAAAAAA...właśnie...kiedys cos tam obiecał chybawink...
          • frunze Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 16:33
            Obiecywał, obiecywał na 100% i ja mu to w odpowiednim momencie przypomnę wink
        • dorota.28 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 16:32
          zapraszam do mnie, chata mała, ale można się zabawić)))
          • martuha Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 16:33
            chetnie wpadne, a gdzie mieszkasz? wink
          • jeremy27 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 16:33
            no...no...wiesz czym takie rzucenie hasła moze grozic...ile tłumu może Ci się
            zwalić na głowęwink?
          • frunze Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 16:34
            Uprzedzam, że ja z zamiarem upicia się, nie wiem czy wciąż zapraszasz? wink))
            • dorota.28 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 16:36
              bo ja niby abstynentka hehe
              to jak? piątek wieczorem???
              tylko, że ja na zadupiu totalnym, tarchomin, ale zapraszam, zapraszam, szczerze
              popijemy sobie, pogadamy
            • martuha Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 16:36
              i Dorotka zniknela, a ja nawet alkohol chcialam przyniesc ze soba wink
              • dorota.28 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 16:38
                martuha napisała:

> i Dorotka zniknela, a ja nawet alkohol chcialam przyniesc ze soba wink

no bez przesady, jestem, tym bardziej, jak alkohol ma być wniesiony )))
                • martuha Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 16:40
                  to moze jakies namiary? jak nie wyjdzie mi wyjazd na weekend, to sie zjawie.
                  alkohol przyniesc moge, ale sama jeszcze niepijaca bede (antybiotykisad )
                  • jeremy27 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 16:42
                    ja odpadam w piątek...w sobote rano ide do pracy do 13.00, a później jadę do
                    szkoły na zajęciawink...
                  • dorota.28 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 16:44
                    jak się dogadamy puszczę Wam na @, ok?
                    dla zawężenia powiem, że przy samej pentelce autobusowej
                    antybiotyki, antybiotykami a napić się trzeba
                    • frunze Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 16:48
                      Mnie bardzo, bardzo odpowiadałby przyszły piątek, jeśli mogę sobie wybrać smile
                      • dorota.28 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 16:50
                        a ja się do Was dostosuję
                        zgadajcie się co i jak, jestem do dyspozycji, tzn. moje mieszkanko wink
                      • jeremy27 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 16:50
                        mnie tez przyszły...nie mam szkoływink))BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO NAWET...
                        • frunze Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 16:51
                          No to rewelacja wink))))))))))))) Dorotko, jesteś bossssssska wink
                          • jeremy27 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 16:51
                            no to fajniewink)))
                            • vika411 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 16:55
                              jeremy27 napisał:

> no to fajniewink)))
                              >
                              Ja tyszszsz bym chciala ale za dalekosad
                              Moze sie do mnie wybierzecie kiedys?
                              • jeremy27 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 16:57
                                JAK SIE TROCHE WZBOGACE...TERAZ JESTEM BIEDNY STUDENCIK
                              • frunze Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 16:57
                                Ty masz obiecane, ze się wybiorę, do Ciebie za zadupie, do Sharlotki nad
                                morze...wink
                                • dorota.28 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:00
                                  no to super, czekam z niecierpliwością
                                  ciekawa jestem jak się pomieścimy
                                  ojoj, ale fajnie będzie!!!!
                                  • frunze Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:02
                                    Mam nadzieję tylko, że to wypali. Bo takie forumowe wyjścia czasami mają
                                    zdolność do nie dochodzenia do skutku wink
                                    • dorota.28 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:04
                                      frunze napisała:

> Mam nadzieję tylko, że to wypali. Bo takie forumowe wyjścia czasami mają
                                      > zdolność do nie dochodzenia do skutku wink

no nie!!! nie możecie mi tego zrobić!!! będę czekać a Wy mnie wystawicie???
                                      • jeremy27 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:05
                                        ja wpadne...prosze mi tylko przypomnieć w swoim czasie, bo tyle mam na głowie,
                                        ze może gdzies mi wypaśćwink
                                      • frunze Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:05
                                        Ja zrobię wszystko, żeby być wink))
                                        • dorota.28 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:11
                                          mnie najbardziej kręci to jak wyglądacie i jak to będzie w realu
                                          tu się fajnie pisze, a jak wypadnie na imprezie???
                                          przecież ja nikogo nie znam
                                          nie ważne, ważne są czyny odważne
                                          impra będzie mało ruchliwa, bo pokoje zastawione, ale damy radę!!!!
                                          • frunze Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:13
                                            A czy impreza będzie całonocna? smile
                                            • dorota.28 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:16
                                              a jak inaczej?
                                              taksówka do centrum 40-50 pelenów
                                              nocne co godzinę
                                              łóżko mam 2x2 m, kilka osób się prześpi jak by co
                                              kanapa w "salonie" i materac
                                              a jak będzie dużo osób to na stojaka będziemy spać
                                              choć tego nie przewiduję
                                              • frunze Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:18
                                                2 x 2?? Pozazdrościć wink)))
                                          • jeremy27 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:17
                                            taaak...ja boję się realnych spotkań...zycie w sieci jest takie bezpieczne
                                            • frunze Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:19
                                              No wiesz co....i kto to mówi...pogryzłam Cię czy co, że sobie taką opinię
                                              wyrobiłeś? wink
                                              • jeremy27 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:25
                                                NO tY NIE...INNI ZRESZTĄ TEŻwink))...ale takie spotkania na początku są
                                                niezręcznewink))...no a później może byc dobrzewink))
                                                • frunze Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:32
                                                  Ja się od pierwszej chwili czułam zręcznie wink
                                              • vika411 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:26
                                                Bez przesady!Mam na koncie juz kilkanacie forumowych znajomosci, ktore zmienily
                                                sie w przyjaznie i trwaja juz niektore po dwa i wiecej latasmile
                                                • dorota.28 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:28
                                                  chyba lepiej tak "hurtem" ten pierwszy raz zrobić
                                                  w pojedynkę np. w knajpie przy kawie może być stresujące
                                                  mam nadzieję, że ten piątkowy hurt to nie więcej niż kilkanaście osób, sąsiedzi
                                                  i tak mają o mnie fatalną opinię
                                                  • jeremy27 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:30
                                                    dajesz powody?wink))
                                                  • dorota.28 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:34
                                                    jeremy27 napisał:

> dajesz powody?wink))
                                                    raczej tak, wg nich jestem starą zapijaczoną homoseksualistką
                                                    ich zdanie o mnie mam głeboko gdzieś
                                                    awantur nie robię, głośno po 22 nie jest, a, że jestem asąsiedzka... co ja
                                                    poradzę, że na kilkanaście mieszkań na piętrze, tylko jedno małzeństwo jest
                                                    fajne???
                                                  • jeremy27 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:37
                                                    no to ja mam opinię grzecznego ułożonego facetawink))...od homoseksualistów mnie
                                                    nie wyzywają póki cowink)...
                                                  • dorota.28 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:41
                                                    mi w twarz tego jeszcze nikt nie powiedział, ale gapią się dziwnie
                                                    fakt, przez te 3 lata przewinęło się przez moje mieszkanie więcej kobiet niż
                                                    facetów, ale to raczej nie jest powód do myślenia o mnie w ten sposób
                                                  • jeremy27 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:42
                                                    a u mnie więcej kobit, więc jestem krytywink
                                                  • dorota.28 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:45
                                                    jeremy27 napisał:

> a u mnie więcej kobit, więc jestem krytywink
                                                    to też może mieć pewne minusy
                                                  • jeremy27 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:45
                                                    jakie?...
                                                  • frunze Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:47
                                                    Hmm, że jesteś dziwkarz?? wink)))
                                                  • dorota.28 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:49
                                                    różne, choć jak masz fajnych sąsiadów to nic nie grozi
                                                    moi są niestety niereformowalni
                                                    powoli staję się taka jak oni
                                                    wszystko mam gdzieś, a kiedyś myślałam, że jak to jest nasze osiedle to
                                                    będziemy o nie dbać, teraz już mi przeszło, więc jak kuba bogu...
                                                  • martuha Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 19:20
                                                    zaprosimy tez sasiadow, a w razie czego imprezka, do ktorychs z nich sie
                                                    przeniesie. wylukaj, kto ma najwieksze mieszkanie wink
                                                  • jasmintea Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 23:32
                                                    Witamsmile
                                                    Czy lista spoleczna na te imprezke jest jeszcze otwarta?smile)))
                                                  • bbkk Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 23:37
                                                    No wlasnie?
                                                  • bbkk Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 23:38
                                                    Ale mieszkasz na Tarchominie? A nie na Nowodworach?
                                                  • jasmintea Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 23:40
                                                    Bbkk
                                                    Nie wiem kogo pytasz?smile
                                                    W tej chwili mieszkam na Brodnie - to prawie po sasiedzkusmile
                                                  • bbkk Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 23:43
                                                    jasminteo:
                                                    Wiem gdzie mieszkasz, bo pisalas na SS.
                                                    Pytanie bylo oczywiscie do Doroty, organizatorki imprezy smile
                                                  • jasmintea Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 23:45
                                                    Bbkk
                                                    O matko i corko - wszyscy wiedza gdzie mieszkam teraz??smile))))
                                                    Musze sie jak najszybciej przeprowadzic bo tlumy paparazzich mi spokoju nie
                                                    dadza..smile)))
                                                  • bbkk Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 23:48
                                                    No bez przesady. Wiem tylko mniej wiecej smile
                                                  • dorota.28 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 07.10.03, 08:14
                                                    wczoraj informatyk wywalił mnie od kompa i nie zdążyłam powiedzieć do jutra!!!
                                                    odp. dla pytających: mieszkam przy samej pętli autobusowej.
                                                  • kolczatka Re: Mam ochotę na imprezkę :) 07.10.03, 08:40
                                                    Ledwo się do domciu urwałam po ośmiu godzinach ciężkiej pracy, a Wy już w
                                                    konspiracji na imprezę się umawiacie? Ładnie to tak? Zapamiętam! A co tam, mogę
                                                    się wprosić?
                                                  • dorota.28 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 07.10.03, 08:54
                                                    możesz się wprosić
                                                    mam nadzieję, że urlopowany admin też przybędzie
                                                    zrobię turecką pizzę smile))
                                                  • kolczatka Re: Mam ochotę na imprezkę :) 07.10.03, 09:07
                                                    Na samą myśl zrobiłam się głodna wink.
                                                  • dorota.28 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 07.10.03, 09:22
                                                    zrobię nie oznacza, że będzie zjadliwa ))
                                                  • martuha Re: Mam ochotę na imprezkę :) 07.10.03, 10:21
                                                    prosze o szczegoly tureckiej pizzy! na wszelki wypadek, gdybym jednak nie
                                                    dotarla wink)
                                                  • dorota.28 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 07.10.03, 10:31
                                                    przepis znajdziesz w gazecie, kuchnia turecka
                                                    pyszna jest, nie robiłam jej jeszcze z tego przepisu, jadłam w turcji trochę
                                                    inną, z samymi pomidorami
                                                  • martuha Re: Mam ochotę na imprezkę :) 07.10.03, 11:19
                                                    dorota.28 napisała:

> przepis znajdziesz w gazecie, kuchnia turecka
                                                    > pyszna jest, nie robiłam jej jeszcze z tego przepisu, jadłam w turcji trochę
                                                    > inną, z samymi pomidorami

dzieki, ide sledzic jak sie robi!
                                                  • dorota.28 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 08.10.03, 08:05
                                                    martuha napisała:

> dorota.28 napisała:
                                                    >
                                                    > > przepis znajdziesz w gazecie, kuchnia turecka
                                                    > > pyszna jest, nie robiłam jej jeszcze z tego przepisu, jadłam w turcji troc
                                                    > hę
                                                    > > inną, z samymi pomidorami
                                                    >
                                                    > dzieki, ide sledzic jak sie robi!

zrobiłam wczoraj pierwszy raz: ciasto nie wyszło tak jak trzeba, moim zdaniem
                                                    nie jest konieczna taka ilośc mięsa, w turcji jest go malutko, wczorajsza ilość
                                                    była ogromna, połowa tego by wystarczyła
                                                    >
                                                  • bbkk Re: Mam ochotę na imprezkę :) 07.10.03, 18:18
                                                    Ponawiam pytanie. Przy petli na Tarchominie czy przy petli na Nowodworach?
                                                  • dorota.28 Re: Mam ochotę na imprezkę :) 08.10.03, 08:01
                                                    bbkk napisała:

> Ponawiam pytanie. Przy petli na Tarchominie czy przy petli na Nowodworach?
                                                    odpowiadam: nowodwory
    • babik Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:33
      Pytam się kiedy.
      Dysponuje własnym lokum , żoną , dzieckiem i psem smile))))
      I zapraszam .
      Acha poniżej litra gorzały nie wpuszczam smile))
      • frunze Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:41
        Masz dziecko? Syn czy córka? w jakim wieku? smile Ciekawska F.
        • babik Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:45
          Mam syna , młody ma siedem lat.\
          Jest debeściak.
          • frunze Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:49
            I marzyłeś, żeby mieć syna? Podobno faceci wolą mieć córki...ale to chyba nie
            ma aż takiego znaczenia, prawda? smile
            • babik Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 17:59
              Marzyłem o synu , a to z prozaicznego powodu. Jestem ostatni z rodu (no teraz
              to już przedostatni) smile)))Mam same siostry cioteczne.
              A jak to z facetem , syn , dom , drzewo
    • ulalka Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 18:18
      ooooo... tak, takie imprezki fajne byly!.. smile))) moze sobie zrobimy salonowa
      taka? wink)
    • ulalka Re: Mam ochotę na imprezkę :) 06.10.03, 18:19

• sharlotka Re: Mam ochote˛ na imprezke˛ :) 07.10.03, 09:47
        no tak.....
        a ja nie dam rady...

pomyslcie o imprezie w listopadzie...prosze!
        planuje przyjechac na jakis weekend
        bardzo bym sie zintegrowala smile)
        • kolczatka Re: Mam ochote˛ na imprezke˛ :) 07.10.03, 09:53
          Na pewno coś się wykombinuje, Ojciec Założyciel powróci na łono macierzyste i
          będziemy knuć wink.
    • jeremy27 no to w końcu kto będzie na imprezce? 07.10.03, 15:45
      może jakaś lista obiegiem...bo ja juz sie pogubiłem...
      • frunze Re: Frunze będzie ;) 07.10.03, 15:46

• bbkk Re: Frunze będzie ;) 07.10.03, 18:19
          Ja postaram sie byc.
          • gacus2 Re: Frunze będzie ;) 07.10.03, 19:28
            Holender. Kiedy i o której?
            (totalne pogubienie)...
            • dorota.28 Re: Frunze będzie ;) 08.10.03, 08:03
              gacus2 napisał:

> Holender. Kiedy i o której?
              > (totalne pogubienie)...

w piątek 17 października godzina: proponuję 21 - 22.
              Będzie niezła jazda bo rano w sobotę mam umowionych robotników, zastanawiam się
              czy zastaną nas pijących czy dogorywających???
              • frunze Re: Frunze będzie ;) 08.10.03, 08:42
                Dorotea, mam jeszcze jedno pytanie. Czym do Ciebie dojechać i o której jest
                pierwszy autobus rano. I przy jakiej ulicy ta pętla wink
                • dorota.28 Re: Frunze będzie ;) 08.10.03, 08:50
                  frunze napisała:

> Dorotea, mam jeszcze jedno pytanie. Czym do Ciebie dojechać i o której jest
                  > pierwszy autobus rano. I przy jakiej ulicy ta pętla wink

508, 509, 510, pierwszy autobus jest o 4.36 - słyszę skubanego jak rusza
                  wysiada się na pętli - wszyscy wychodzą, przystanek topolowa, tak jest łatwiej
                  za pierwszym razem i trzeba się kawałeczek wrócić, można wysiąść na stefanika i
                  przejśc kilka kroków do przodu, mieszkam w bloku, który stoi przy samej ulicy,
                  jeżeli ktoś dojeżdża do topolowej to będzie go widział, dłuuugaśny koszmarek
                  niebiesko-pomarańczowy, rozkład jazdy autobusów jest na stronie
                  www.ztm.waw.pl/baza/20031006/LINIE.HTM
                  • frunze Re: Frunze będzie ;) 08.10.03, 09:11
                    Jesteś aniołem smile Mam jednak nadzieję, że ktoś będzie ze mną jechał
                    (prooooszę), bo jestem miejska sierota i znając siebie mimo tak jasnego
                    wytłumaczenia gdzie mam wysiąść trafię nie tam gdzie trzeba wink
                    • kolczatka Re: Frunze będzie ;) 08.10.03, 09:27
                      Nie ma sprawy, umówimy się jakoś po drodze. Co dwie sieroty to nie jedna i mamy
                      szansę jednak trafić wink.
                      • frunze Re: Frunze będzie ;) 08.10.03, 09:37
                        Super, dzięki Kolczatko wink)))))
                        • dorota.28 Re: Frunze będzie ;) 08.10.03, 09:39
                          do mnie się nie da nie trafić, poradzicie sobie
                          • kolczatka Re: Frunze będzie ;) 08.10.03, 09:42
                            Mam taką nadzieję, głupio byłoby się tak szwendać po Tarchominie i rozpytywać o
                            Dorotę, bywalczynię SSO wink.
                            • dorota.28 Re: Frunze będzie ;) 08.10.03, 09:51
                              kolczatka napisała:

> Mam taką nadzieję, głupio byłoby się tak szwendać po Tarchominie i rozpytywać
                              o
                              >
                              > Dorotę, bywalczynię SSO wink.

to raczej byś mnie nie znalazła, ale jak byś się spytała o pannę jeżdżącą po
                              pijaku na rolkach po ulicy, pijącą piwo na pętli ew. weszła do żabki w moim
                              bloku to masz jak w banku, że udzielą wszelkich niezbędnych informacji
                              • kolczatka Re: Frunze będzie ;) 08.10.03, 09:59
                                To Ty pokrewna dusza jesteś wink.
                                • dorota.28 Re: Frunze będzie ;) 08.10.03, 10:07
                                  fakt, troszkę sobie popijam niekiedy
                                  może bardziej niekiedy popijam niż nie popijam
                            • bbkk Re: Frunze będzie ;) 10.10.03, 10:28
                              Jestem bardzo czepliwa, ale na Tarchominie to byście chodziły długo i
                              namiętnie, bo Dorota mieszka na Nowodworach smile Ale faktycznie, jej blok trudno
                              ominąć bez zwrócenia na niego uwagi sad
                          • frunze Re: Frunze będzie ;) 08.10.03, 09:43
                            Cieszę się, że ktoś we mnie wierzy, ale ja się gubię nawet w sklepie wink
                            • dorota.28 Re: Frunze będzie ;) 08.10.03, 09:46
                              podam Ci na priva namiary na mnie telefon i dokładny adres, oraz taki plan
                              sytuacyjny, że nie będzie możliwości nie trafieni
                              • frunze Re: Frunze będzie ;) 08.10.03, 09:51
                                Dzięki kiss
                                • martuha pytanie techniczne 08.10.03, 20:53
                                  czy spotkanie jest w ten piatek, znaczy 10.10? czy w nastepny?
                                  • gacus2 Re: pytanie techniczne 08.10.03, 21:10
                                    ojej jak ja bym chciał w ten piatek.........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka