frunze 13.10.03, 09:20 Mała rzecz a cieszy Przyjedzie w czwartek i od razu będzie miała kupę roboty A w domu ogólna rozpierducha, wszystko w gładzi, kupa pyłu, wyglądamy jak bałwany śniegowe, trzeba się porządnie otrzepać po wyjściu z domu A to dopiero początek... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balkan Re: Kupiłam pralkę :)) 13.10.03, 09:28 Troszkę współczuję troszkę zazdroszczę - chodzi o remont, oczywiście... Współczuję tego pyłu, kurzu, itp... natomiast zazdroszczę, bo chciałabym już coś w domu zmienić, a on jest dopiero co wyremontowany.... No i gratuluję zakupu pralki...) Odpowiedz Link
frunze Re: Kupiłam pralkę :)) 13.10.03, 10:11 Ja sobie tak narzekam na ten syf, pył i brud, ale to naprawdę radość dla mnie robić ten remont Już się nie mogę doczekać jak wszystko będzie gotowe i zrobię imprezę Odpowiedz Link
balkan Re: Kupiłam pralkę :)) 13.10.03, 10:17 To od razu zrób listę dodatków, na które zrobimy zbiorową zrzutkę - w końcu to będzie parapetówa, nie....)) Odpowiedz Link
frunze Re: Kupiłam pralkę :)) 13.10.03, 11:16 Kiedy ja dojdę do dodatków, Balkan, chyba w przyszłym roku )) Odpowiedz Link
balkan Re: Kupiłam pralkę :)) 13.10.03, 11:24 Do przyszłego roku jeszcze tylko 2,5 miesiąca....) Odpowiedz Link
sloggi Re: Kupiłam pralkę :)) 13.10.03, 09:30 Moja Anna wyprała w sobotę rzeczy bez zarzutu, tylko włącza się ją arcydziwnie. Odpowiedz Link
sloggi Re: Kupiłam pralkę :)) 13.10.03, 10:13 Zamiast nacisnąć programator - wyciąga się go, przyjedziesz to zobaczysz - a chodzi jak poduszkowiec + parujące żelazko. Odpowiedz Link
frunze Re: Kupiłam pralkę :)) 13.10.03, 10:16 bajer )) Moja jest taka zwyczajna przy Twojej Odpowiedz Link
sloggi Re: Kupiłam pralkę :)) 13.10.03, 10:18 Dostrzegłem w Annie kobietę Tylko odwirowuje anemicznie - niedożywiona, muszę sypać więcej proszku. Odpowiedz Link
brookie Re: Kupiłam pralkę :)) 13.10.03, 11:15 To ja musze znalezc imie dla swojej pralki. Odpowiedz Link
sloggi Re: Kupiłam pralkę :)) 13.10.03, 11:43 Moją nazwał wytwórca, wersalkę podobnie. Odpowiedz Link
brookie Re: Kupiłam pralkę :)) 13.10.03, 11:54 LudGarda jest ok. W kazdym razie dobrze sie spisuje. Odpowiedz Link
frunze Re: Kupiłam pralkę :)) 17.10.03, 09:40 Mamy już nowego członka rodziny Wczoraj siedzieliśmy, ja na wannie, G. na kibelku i podziwialiśmy jak sie bębęn kręci...Pięknie się kręcił Jak zaczyna wirować to wydaje się, że zaraz odleci..startuje jak rakieta Bosche, jest piękna Odpowiedz Link
sloggi Re: Kupiłam pralkę :)) 17.10.03, 09:42 Jak włączyłem Annę pierwszy raz to wyszedłem z łazienki (na wypadek eksplozji). Odpowiedz Link
frunze Re: Kupiłam pralkę :)) 17.10.03, 09:44 Myśmy się przestraszyli, jak włączyło się wirowanie...coraz szybciej, i szybciej. Wydawało się, jakby zaraz miała zamiar zmienić wymiar Odpowiedz Link
sloggi Re: Kupiłam pralkę :)) 17.10.03, 09:47 U mnie Anna odwirowywuje wydając z siebie dźwięki jak tramwaj pędzący po Moście Gdańskim + para z żelazka Odpowiedz Link
frunze Re: Kupiłam pralkę :)) 17.10.03, 09:49 Uważaj, żeby Ci w długą nie poszła, wiesz jakie sa kobiety... Odpowiedz Link