muraszka1 08.11.08, 17:32 "dyrygujesz" komunikacja na Warmii Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muraszka1 Re: sib,widze,ze 08.11.08, 18:05 pytales jakis czas temu,co robie na forum,ktore prowadzi gej? pytam,po cholere wlazisz na forum gdzie nikt ciebie nie oczekuje? Odpowiedz Link
muraszka1 Re: sib,widze,ze 08.11.08, 18:09 moge cie wywalic,z tego forum,tak jak ty mnie z "niepospolitych", gratuluje nazewnictwa,okres to dokladniej,sprzyjajacy homoseksualistom Odpowiedz Link
sibeliuss Re: sib,widze,ze 08.11.08, 18:35 Kiedyś myślałem, że określenie klempa pasuje tylko do samicy łosia. ps. a od kiedy to sprzątaczka rządzi ministerstwem? Odpowiedz Link
muraszka1 Re: sib,widze,ze 08.11.08, 19:11 to ciebie waywalam,ale zdecyduje c.kapturek Odpowiedz Link
meg-gy Re: sib,widze,ze 08.11.08, 18:30 muraszka1 napisała: > pytales jakis czas temu,co robie na forum,ktore prowadzi gej? > pytam,po cholere wlazisz na forum gdzie nikt ciebie nie oczekuje? Dzięki Muraszko za oświecenie mnie/ nie wiedziałam/. Teraz rozumię reakcję na mój komentarz w pewnym wątku, kiedy ośmieliłam się wymienić kreatorów mody, którzy naogół są innej orientacji i poprostu nie lubią kobiet. Zrozumiałam też skąd się biorą ataki na moje komentarze. Przyznaję, że mam to gdzieś. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: sib,widze,ze 08.11.08, 18:37 Podobnie jak powinnaś mieć gdzieś orientację seksualną forumowiczów. Czego nie wiedziałaś? Tego co nie jest tajemnicą, oj Meg-gy, daj spokój, homofobia jest już dawno passe. ps. a pani Janina z Olsztyna widzę, że dziś bez leków. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: sib,widze,ze 08.11.08, 18:55 nie potrzebuje lekow,nie jestem homo, a ty jak sobie radzisz? Odpowiedz Link
skiela1 Re: sib,widze,ze 08.11.08, 19:00 muraszka1 napisała: > nie potrzebuje lekow,nie jestem homo, > a ty jak sobie radzisz? wczoraj rozmawialam z facetem,ktory twierdzi,ze czarny to gorszy gatunek.Za gejami tez nie przepada. Moze Cie muraszko z nim umowic? Odpowiedz Link
skiela1 Re: sib,widze,ze 08.11.08, 19:04 na czterdziestkach bywa. Bedziecie mieli duzo wspolnego. Odpowiedz Link
skiela1 Re: sib,widze,ze 08.11.08, 19:06 Wybacz,ale jezeli ktos pisze, ze gej z natury nie lubi kobiet to znaczy ,ze bredzi. > Przyznaję, że mam to gdzieś. wzajem. Odpowiedz Link
enta.pl Tez gejow i lesbijek nie lubisz? 10.11.08, 18:27 meg-gy napisała: > Dzięki Muraszko za oświecenie mnie/ nie wiedziałam/. Odpowiedz Link
skiela1 Re: sib,widze,ze 08.11.08, 22:31 muraszka1 napisała: > pytam,po cholere wlazisz na forum gdzie nikt ciebie nie oczekuje? A skad to wiesz? wypowiadasz sie za wszystkich? odwazna jestes. Odpowiedz Link
skiela1 Re: sib,widze,ze 08.11.08, 19:02 muraszka1 napisała: > "dyrygujesz" komunikacja na Warmii w jakim sensie? Odpowiedz Link
skiela1 Re: sib,widze,ze 08.11.08, 19:09 muraszka1 napisała: > poczytaj > sib wspanialy wie wszystko Nie mozna temu zaprzeczyc,bo rzeczywiscie wie bardzo duzo. Drazni Cie to? na komunikacji mam poczytac? Odpowiedz Link
muraszka1 Re: sib,widze,ze 08.11.08, 19:16 nie,a jakie studia skoczyles? bo pracowales ostatnio na poczcie? Odpowiedz Link
muraszka1 Re: sib,widze,ze 08.11.08, 19:20 zmykam,co mnie obchodzi, ze jakis facet jest z facetem, brrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
sibeliuss Re: sib,widze,ze 08.11.08, 19:26 Poczytaj: Monologi waginy - Eve Ensel czytelnia.onet.pl/0,3029,0,1,nowosci.html ps. dokładnie - nie powinno Cię to obchodzić. Odpowiedz Link
skiela1 Re: sib,widze,ze 08.11.08, 19:23 muraszka1 napisała: > nie,a jakie studia skoczyles? > bo pracowales ostatnio na poczcie? Jestem kobieta muraszko,jakbys nie wiedzala. a na poczcie nie pracowalam,chociaz praktyki tam mialam. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: sib,widze,ze 08.11.08, 19:29 skiela,nie masz innych argumentow? poznalas tego "nie wiem co", to moze tak jak on nazwiesz mnie klepa,bo jestem hetero? Odpowiedz Link
skiela1 Re: sib,widze,ze 08.11.08, 19:33 argumenty do czego?? ja naprawde na poczcie nie pracowalam. poznalam kogo?? Odpowiedz Link
enta.pl Re: sib,widze,ze 10.11.08, 18:29 muraszka1 napisała: > skiela,nie masz innych argumentow? > poznalas tego "nie wiem co", > to moze tak jak on nazwiesz mnie klepa,bo jestem hetero? > Sie zastanawiam czemu zioniesz nienawiscia,ktos Cie skrzywdzil? Odpowiedz Link
projek Re: sib,widze,ze 10.11.08, 18:34 enta.pl napisała: > Sie zastanawiam czemu zioniesz nienawiscia,ktos Cie skrzywdzil? Zły dotyk boli całe życie podobno.... Odpowiedz Link
seledynx Re: k... ło co tu chodzi? 08.11.08, 19:33 Jeśli gej się kocha w babie To mutacja, może prawie Może by prace doktorską, w niej racje: „Wpływ gejów na warmińską komunikację” Odpowiedz Link
seledynx Re: k... ło co tu chodzi? 08.11.08, 20:03 skiela ma rację tramwaj rozwalił między damskimi: komunikację Odpowiedz Link
enta.pl Re: k... ło co tu chodzi? 10.11.08, 18:31 seledynx napisał: > Jeśli gej się kocha w babie > To mutacja, może prawie > Może by prace doktorską, w niej racje: > „Wpływ gejów na warmińską komunikację” hyyyy? Odpowiedz Link
skiela1 Re: sib,widze,ze 08.11.08, 20:46 Z tego powodu ten caly watek? moglas tam Go o to zapytac. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=86955656 no coz kazdy sposob dobry,zeby pedalowi dokopac,prawda? Odpowiedz Link
onlodz42 Re: sib,widze,ze 09.11.08, 08:25 Outing wciąż w modzie ? Myśli, że odkrywa Amerykę. A może choć na chwilę chce zaistnieć ? Kogo to jeszcze grzeje oprócz moherów ? Odpowiedz Link
dwa-filary Re: sib,widze,ze 10.11.08, 16:26 No właśnie,chyba trzeba berecik dwa numery większy zrobić,bo mózg ugniata i niekoniecznie ze 100% mohairu,ale co na to ks.Tadeusz????????? Odpowiedz Link
dede43 Re: filarku 11.11.08, 11:44 To o bereciku to do mnie?. A czymż sobie zasłużyłam? A tak w ogóle nie wiesz, że "wysztrykowany" leciutki moher nie ugniata (no chyba, że nałożony na filc).? Odpowiedz Link
dwa-filary Re: filarku 11.11.08, 15:18 dede43 napisała: > To o bereciku to do mnie?. A czymż sobie zasłużyłam? A tak w ogóle > nie wiesz, że "wysztrykowany" leciutki moher nie ugniata (no chyba, > że nałożony na filc).? Nie dede43,nie do Ciebie broń Boże Niektórych jednak ugniata i to bardzo... Odpowiedz Link
c.kapturek Re: sib,widze,ze 09.11.08, 10:43 hmm to jest ta ciemna strona for, ktorej nie lubie-konflikty. nie bede sie wtracac. przyznam nie podoba mi sie wyciaganie spraw prywatnych. Sibeliuss, wiem ze sie tym interesujesz. milo bylo zobaczyc Twoje zdjecia na 3city i fajnie, ze odwiedziles moje miacho mam nadzieje, ze i do Nieba tez bedzie Tobie czasami po drodze pozdrawiam Odpowiedz Link
sibeliuss Re: sib,widze,ze 09.11.08, 14:05 Jeśli tylko pogoda i K. pozwolą to wrócę jeszcze jesienią do Gdańska. Pozdrawiam niebiańsko. Odpowiedz Link
dede43 Re: sib,widze,ze 09.11.08, 14:24 Łomatko, zawsze wydawało mi się, że jestem bystra, ale okazuje się, że ciemna jak tabaka w rogu. Nic nie kapuję!!! O co ci w tym wątku chodzi muraszko? Odpowiedz Link
seledynx Re: wyyyyykładnia 09.11.08, 15:41 Dede43 –nie wiesz o co chodzi wyjaśnienie składam, może Ci dogodzi: Muraszka na imprezie z sibeliusem była a że sibeliuss do innej, no to się wpieniła. A, że bilety na tramwaj lin warmińskich miała to sibeliuss został a ona wsiadała. I teraz sibeliuss za wygraną nie dał, odciął prąd na tramwaj no i wyjść jej nie dał. A, że mailadresów to obaj nie mają więc swe serdeczności tu wypowiadają Odpowiedz Link