sibeliuss 19.11.08, 10:27 Nie jesteśmy w stanie odczytać mowy ciała koleżanki ani zinterpretować tonu jej głosu i nie mamy pojęcia, co ona o nim myśli. partnerstwo.onet.pl/1517629,3500,,generacja_esemesowa,artykul.html Jesteśmy generacją esemesową? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moonflour Re: Generacja Esemesowa 19.11.08, 10:41 i mowa ciała i ton glosu i słowa sa dla mnie max fascynujaceAle rowniez posluguje sie smsami,jedno z drugim nie wyklucza sie zupelnie. Odpowiedz Link
leftt Re: Generacja Esemesowa 19.11.08, 11:15 Nie lubię wysyłania sms-ów. Za dużo klikania w klawisze a człowiek leniwy z natury jest. Odpowiedz Link
azyata W historii Polski 19.11.08, 13:13 Były tylko dwie wielkie rewolucje: upowszechnienie ziemniaka i telefonii komórkowej. pzdr Odpowiedz Link
skiela1 Re: Generacja Esemesowa 19.11.08, 16:54 Wczoraj panna G.troche przychorowala. Kiedy usnela usunelam telefon z pokoju.Spala non stop 6 godzin. Obudzila sie zdziwiona,ze nikt nie dzwonil))) oczywiscie pozniej troche jakby drzwi mocniej zamykala Odpowiedz Link
e._ Re: Generacja Esemesowa 19.11.08, 17:11 Ja też jestem smsowa. Dzień mam zwykle wypełniony bardiej lub mniej oficjalnymi spotkaniami chyba, że siedzę w domu i pracuję. Dla mnie sms to bardzo wygodny sposób komuikowania się z domem, z bliskimi, czy informowania że spóźnię się na kolejne spotkanie itp. Odpowiedz Link