frunze 06.12.03, 11:47 No tak, takie piękne słońce, pewnie wszyscy wybyli na spacery i inne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmin33 Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 11:56 a jednak nie wszyscy. Od Mikołaja nic nie dostałam(chyba byłam bardzo niegrzeczną dziewczynką) więc postanowiłam sama sprawić sobie podarek i nic nie robić cały dzień... nawet się nie umyję, a co. ) Pozdr. - wszystkich obdarowanych i nie tylko... Odpowiedz Link
frunze Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 12:00 Nie bój żaby, o mnie też zapomniał Ale tłumaczę sobie, ze już jestem dużą dziewczynką, a duże dziewczynki nie bawią się w takie rzeczy. Ja nie umyłam głowy, siedzę i straszę Odpowiedz Link
geograf Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 12:03 Dzień dobry godzinę temu wstałem,za chwilę zabieram się za sprzątanie,więc dużo mnie nie będzie,ale..daję znak,że żyję W Łodzi niebo przykryte ciężkimi,ciemnymi chmurami,ale ostre słońce jeszcze przebija się rpzez ten szaro-bury płaszcz Odpowiedz Link
aankaa Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 12:03 mi też, łobuz, nic nie przyniósł w ramach protestu zostanę w piżamie do wieczora Odpowiedz Link
geograf Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 12:04 hmmmm.../...mi nie przyniósł,ale już się umyłem,ubrałem,zaraz MUSZĘ sprzątać...macie jakiś pomysł na protest w moim przypadku? Odpowiedz Link
frunze Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 12:10 Albo może odkurzaczem zetrzeć kurze z mebli, a ścierką odkurzyć podłogę Odpowiedz Link
geograf Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 12:11 chwila chwila-dla kogo miałaby to być kara??dla mnie?! poza tym-ja nie będe sprzątał sam, więc nago odpada...świntuchy!!!! Odpowiedz Link
frunze Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 12:16 Ja też nie siedzę sama z tą brudną głową. Poza tym perwersja musi być Odpowiedz Link
aankaa Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 12:18 fiu, to mój protest o kant potłuc chata pusta, nawet kot zaszył się w jakimś kącie i mnie nie "podziwia" Odpowiedz Link
geograf Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 12:21 w takim razie może mała wyprawa na zakupy do pobliskiego sklepu? problemem może być tylko to,że mało kto zrozumie Twój "happening", ale czy tym warto się rpzejmować? Odpowiedz Link
frunze Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 12:23 Hmm, tego rodzaju manifa mogłaby mieć nieoczekiwany rezultat w postaci zapalenia płuc Chyba, żeby do tej piżamy aankaa założyła dajmy na to futro z norek, to wtedy, ho ho Odpowiedz Link
aankaa Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 12:25 frunze napisała: > Hmm, tego rodzaju manifa mogłaby mieć nieoczekiwany rezultat w postaci > zapalenia płuc Chyba, żeby do tej piżamy aankaa założyła dajmy na to futro > z norek, to wtedy, ho ho a mogą być "ekologiczne" norki ? Odpowiedz Link
frunze Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 12:27 Mogą być, ale w takim razie musisz założyć przynajmniej rosyjską futrzastą czapę. Stoi? Odpowiedz Link
aankaa masz babo placek 06.12.03, 12:29 skąd ja Ci wezmę czapę ????? ale mam olbrzymią jedwabną apaszkę - mogłabym jak niemieckie Hausfrau'y na łbie uwinąć (koniecznie z supełkiem nad czołem) Odpowiedz Link
frunze Re: masz babo placek 06.12.03, 12:32 Pierwsza klasa. Teraz możesz manifestować. Kazdy da Ci prezent, bylebyś mu z oczu zeszła Odpowiedz Link
aankaa Re: masz babo placek 06.12.03, 12:34 no to idę )) a jak wrócę opowiem o prezentach, które dostałam Odpowiedz Link
frunze Re: masz babo placek 06.12.03, 12:35 Koniecznie, a jak sposób okaże się prezentodajny to ja coś wykombinuję z moją nieumytą głową...jakieś centrum handlowe, czy co... Odpowiedz Link
aankaa do bani z takimi mikołajkami :((( 06.12.03, 14:41 aankaa napisała: > no to idę )) > a jak wrócę opowiem o prezentach, które dostałam jak obiecałam, tak się ubrałam nawet na grube wełniane skarpety udało mi się nadziać wieczorowe pantofelki a tu ........ jak nie sypnie !!!!!!!!! każdy czapkę na oczy nacisnął i ... efekt łatwy do przewidzenia ... wróciłam z pustymi łapami (((((((( Odpowiedz Link
geograf Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 12:29 chciecie protestować, a takimi przyziemnymi sprawami się przejmujecie..zaprawdę..gdzie w Was duch romantyzmu! (a za oknem ludzie skuleni w kurtkach szybvko przechadzają się do i ze sklepu... Odpowiedz Link
frunze Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 12:21 Protest to protest, musi być porządny. Najlepiej jeszcze gdyby odniósł spodziewany skutek. Odpowiedz Link
geograf Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 12:22 hmmmmmmm... a o co DZIŚ walczymy?? a..już wiem..o prezenty... w radio rozdawali-wysłałem smsa,ale nie oddzwonili skąd by tu jeszcze można było coś dostać...jakiś pomysł? Odpowiedz Link
frunze Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 12:23 Wieczorem w Warszawie to dostać można za każdym rogiem Odpowiedz Link
geograf Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 12:30 dziękuję, to ja tu sobie postoję i poczekam.... może u siebie coś otrzymam Odpowiedz Link
altu Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 17:28 Ja otrzymalam buziaka od Taty na pocieszenie... Odpowiedz Link
jasmin33 Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 12:29 A może nie ma co protestować,może Mikołaj przyjdzie do nas wieczorową porą.Ubrany w długi, czerwony płaszcz (tylko,pod spodem nic) oooo to byłby prezent. Kurde, moze jednak się umyję,bo głupio będzie jak powieje ode mnie smrodkiem... Odpowiedz Link
geograf Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 12:31 hmmmm...a Mikołaj okaże się 60-latkiem brzuchatym do tego z lekką nutką perwersji-wioelbicielem prawdziwego zapachu kobiety... Odpowiedz Link
frunze Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 12:33 brzuchaty, nie brzuchaty, byleby miał prezent i nie miał majtek Odpowiedz Link
jasmin33 Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 12:24 o to przeciez chodzi, zebyś nie był sam- lepszy efekt; taka mała perwersyjka, no, chyba ze są dzieci ... to niech się uczą, jak świat wygląda( a gdzie najlepiej jak nie w domu) pozdr. Odpowiedz Link
czarna33 Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 12:27 Tanczylam z deska do prasowaniaPol soboty zlecialo... Odpowiedz Link
aankaa Re: pół soboty ?? 06.12.03, 12:35 no, ja wstałam jakieś półtorej godziny temu, więc żadne tam pół a zegarek to wymysł szatana Odpowiedz Link
vika411 Re: pół soboty ?? 06.12.03, 12:59 Tez nic nie dostalam i dlatego w tramach buntu postanowilam popelnic samobojstwo przy pomocy obzarstwa.zrobilam sobie kamnapke wedlug mojego gustu czyli ze wszystkim(jak zwykle ) i zre. Umazalam sie majonezem. Odpowiedz Link
frunze Re: pół soboty ?? 06.12.03, 13:01 Vika, to jest myśl! O tym nie pomyślałam...spasę się )) A wieczorem upiję..Taaaaak, to jest plan dnia Odpowiedz Link
vika411 Re: pół soboty ?? 06.12.03, 13:08 ja wczoraj leczylam kaca tak intensywnie po przedwczorajszym, ze doktora do mnie wzywali i u pigulaza robili dla mnie pozniej zakupy.A pozniej sie tak doskonale wyleczylam winkiem, ze do tej pory mnie trzyma))))))poprawiam ten stan pifffkiem teraz bo sie boje, zeby mnie kac znow nie dogonil)))))))) jestem coraz bardziej zadowolona))))) Zaraz bede w takim dobrym humorze, ze sama sobie opowiem dowcip))) i usmieje sie do lez. Odpowiedz Link
czarna33 Re: pół soboty ?? 06.12.03, 13:10 Od wczoraj wiem,ze sie dzis wieczorem napije)Wiec jutro bedzie mnie bolec.No ale coz...cierp cialo jak zes chcialo) Odpowiedz Link
vika411 Re: pół soboty ?? 06.12.03, 13:17 No tak...ale mnie cos moralnosc dobi bo trzy dni to chyba juz jest nalog... Odpowiedz Link
vika411 Re: pół soboty ?? 06.12.03, 13:24 No i je pielegnowac bo sa przyjemne w uzyciu Odpowiedz Link
frunze Re: pół soboty ?? 06.12.03, 13:33 O, to to A swoją drogą to okropne, że wszystko co przyjemne jest niezdrowe po alkoholu ma się kaca, po fajkach raka, po słodyczach się tyje, po zakupach jest się spłukanym...porażka. Odpowiedz Link
czarna33 Re: pół soboty ?? 06.12.03, 13:44 A po seksie jaka ciaza albo jeszcze co innego Odpowiedz Link
frunze Re: pół soboty ?? 06.12.03, 13:52 No właśnie miałam problem z seksem, nie wiedziałam co napisać...ciąża, rzeżączka, wyrzuty sumienia...? Odpowiedz Link
vika411 Re: pół soboty ?? 06.12.03, 14:01 ...albo chlop na lbie do grobowej deski jeden i ten sam... Tragedia!;-( Odpowiedz Link
altu Re: pół soboty ?? 06.12.03, 17:27 Jakeij grobowej deski? Sama wiesz, że niekoniecznie... Odpowiedz Link
jasmin33 Re: pół soboty ?? 06.12.03, 17:28 dlatego jestem sama, bo z jednym chłopem do końca życia- toż to zboczenie!! hhahahaah )) pozdr. Odpowiedz Link
altu Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 19:46 I znowu martwa cisza! Czyzby dobranocke wszyscy ogladali? Odpowiedz Link
aankaa Re: Martwa sobota :( 06.12.03, 19:54 zajrzyj do skrzyneczki na dobranockę toto nie wygląda Odpowiedz Link