Dodaj do ulubionych

Batory vs Władek - liceum

IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.15, 21:21
Które liceum wybrać? Wstęp już mam, ale nie mogę się zdecydować. Myślę o klasie biol-chem.
Obserwuj wątek
    • morekac Re: Batory vs Władek - liceum 21.04.15, 22:02
      To, do którego masz lepszy dojazd. Albo to, które ci się bardziej podoba.
      • Gość: krzesło Re: Batory vs Władek - liceum IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.15, 23:33
        Dojazd mam dobry do obu. Podoba mi się jedno i drugie. Dlatego potrzebuję dodatkowych opinii.
        • morekac Re: Batory vs Władek - liceum 22.04.15, 06:15
          O Batorym ostatnio był jakiś wątek, możesz sprawdzić, czy ci odpowiada. Ale tak na serio nie oczekiwałabym, że ktoś ci obiektywnie i bezstronnie porówna obie szkoły. Może porównaj wyniki matur z interesujących cię przedmiotów? W zeszłym roku Batory był lepszy z chemii , chociaż Władysław lepszy w rankingach. A Hoffmanowa? Chyba miała najlepsze wyniki matur z tych 2 przedmiotów?
          -------------------------------------------------------------
          "a przecież można pozostać człowiekiem nawet jeśli jest się nauczycielem" by Grave_digger
          • Gość: qru Re: Batory vs Władek - liceum IP: 212.160.117.* 22.04.15, 09:17
            w batorym jest słaba matematyka a to też ważne na medycynę we władku wszystkie 3 przedmioty sa na bardzo dobrym poziomie zresztą jak w staszicu
            • morekac Re: Batory vs Władek - liceum 22.04.15, 09:53
              Pod względem przedmiotów na medycynę to najlepszy jest jednak Staszic. A jeśli brać pod uwagę maturę z biologii, chemii i matematyki, to w 2014 kolejność byłaby Staszic, Hoffmanowa, Batory, Władysław, zaś w 2013: Batory, Staszic, Władysław, Hoffmanowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka