madziulla.w 22.02.10, 15:44 powiedzcie czy są jakieś produkty które można zjeść zaraz po zakupie? bez przyrządzania tzn gotowania pieczenia itp? Zastanawiam się co mogę jeść w pracy Link Zgłoś Obserwuj wątek
l.e.a Re: gotowe jedzenie 22.02.10, 17:40 jogurty, kefir, serek wiejski a dlaczego nie możesz sobie np. rano albo dzień wczesniej nasmżyć placuszków otrębowych lub kukurydzianych ew. jakąś pieczeń upiec? Ja zawsze tak robię kiedy gdzieś wyjeżdżam :) Link Zgłoś
b_sole Re: gotowe jedzenie 22.02.10, 18:28 Ja dzisiaj do pracy zabrałam sałatkę z tuńczyka, jajek i ogórka konserwowego, serek wiejski i chudą wedline. Link Zgłoś
madziulla.w Re: gotowe jedzenie 22.02.10, 22:06 dzięki :) a nasmażyć mogę tylko jeszcze nie ogarnęłam tego wszystkieg Link Zgłoś
madziulla.w Re: gotowe jedzenie 22.02.10, 22:11 a i jeszcze jedno odnośnie sałatki z tuńczyka... można ją jeść w I fazie? ale przecież tam jest cebula, więc o co chodzi? Link Zgłoś
tajemniczy_ogrod Re: gotowe jedzenie 23.02.10, 08:16 cebulkę i korniszony w małych ilościach mozna zjadać w I fazie. Link Zgłoś
ka_enigma Re: gotowe jedzenie 23.02.10, 08:23 ale lepiej żebyś przed rozpoczęciem dietki przeczytała książkę - polecam bo wtedy poznasz ciekawe pomysły (np. że w I fazie można trochę cebuli i ogórków :):) a poza tym nie będziesz się martwić, że robisz coś niezgodnie z dietką... Pozdrawiam Link Zgłoś