gusia210 16.03.10, 22:04 Czy Wam też jest tak zimno na proteinach?Szczególnie stopy i dłonie.brrrr Link Zgłoś Obserwuj wątek
edycia274 Re: zimno mi 16.03.10, 22:06 Mnie gorąco hehe..jeszcze wróciłam z basenu i jeszcze mi goręcej niż przed :) herbatkę ciepłą kochana Link Zgłoś
pierzak_w_szpilkach Re: zimno mi 16.03.10, 22:17 A wiesz, że chyba tak? Od zawsze mam problemy z krążeniem w stopach i dłoniach ale na samych proteinach rzeczywiście, jakby częściej mnie dopadało takie przenikliwe zimno. Ale gorącym mlekiem ze słodzikiem wtedy sobie radzę :) Link Zgłoś
kaga9 Re: zimno mi 16.03.10, 22:27 Po raz drugi dzisiaj okażę się wywrotowcem, bo ja OD ZAWSZE mam zimne dłonie, stopy i nos, a na proteinach jakby mniej... Link Zgłoś
lenaga2 Re: zimno mi 17.03.10, 08:19 Bardzo, w pracy siedzę w getrach (dojeżdżam do pracy pociągiem ) oraz w kozakach. Jak to zdejmę to od razu mam lodowate stopy i dłonie. Ciepło mi jest tylko pod gorącym prysznicem i w cieplutki łóżeczku :-). Pocieszam się tylko, że za chwilę wiosna i będzie mi cieplej. Link Zgłoś
jmama Re: zimno mi 17.03.10, 08:29 mnie też jest strasznie zimno - wczoraj piłam jedną herbatę za drugą. Link Zgłoś
ka_enigma Re: zimno mi 17.03.10, 09:00 A ja podobnie jak koleżanka zawsze mam zimne stopy, dłonie i nos a jakoś ostatnio nie :-) JA CHCĘ WIOSNĘ!!!! MAM DOSYĆ ZIMY!!!! Przepraszam, musiałam się wyżyć :) Link Zgłoś
bebe.lapin Re: zimno mi 17.03.10, 11:13 A ja mam tak dziwnie, bo mam bardzo ciepla, wlasciwie goraca twarz, glownie policzki; cos jakby po lekkim poparzeniu slonecznym (jak nie ma zadnych "niezdrowych" oznak poparzenia, ale jednak czuje sie to cieplo na skorze). wtf?? Link Zgłoś
moorella Re: zimno mi 17.03.10, 13:36 Ja również marznę. Herbatę piłam litrami do tej pory. Na diecie mdli mnie po szklance herbaty. Dziwnie reaguję na niektóre rzeczy. Ryby nie tknę mimo, że uwielbiałam do tej pory. A na zapach sera pleśniowego przewraca mi się żołądek. Mąż się podśmiewa, że zachowuję się jak ciężarna ;) Link Zgłoś