cudko1 18.03.10, 07:34 jako słodzik? moze byc czy nie?? p.s. 1 kg mniej - a co pochwale się, wiem ze to nic wielkiego ale na psychikę moją działa jak miód na serce ;) Link Zgłoś Obserwuj wątek
slimakpokazrogi Re: a glukoza? 18.03.10, 08:52 ale glukoza to nie słodzik tylko cukier... i kalorii ma chyba tyle , co biały cukier.... no i gratulacje:) to juz tylko 9 Ci zostało:)) Mi tez jeszcze 9 ciągle niestety.... ale byłam przygotowana, że zatrzymanie w końcu musi przyjśc... Link Zgłoś
cudko1 Re: a glukoza? 18.03.10, 08:58 miałam właśnie takie podejrzenia co do glukozy :) slimak dasz rade, bo jak nie Ty to kto ?? :) hehe pomysl o tych ciuchach w rozmiarze 38 ja juz nie mogę się doczekać kiedy wcisne się w swoje sexi dziny - tylko nie wiem czy z wagą 52 się zmieszcze, jak je kupowałam w stanach to ważyłam jakieś 48 :/ no ale moze da rade :) Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: a glukoza? 18.03.10, 09:12 he he - a ja już dawno ciuców w rozmiarze 38 nie mam żadnych... uchowało mi się na strychu trochę tych w rozm. 40 to mam teraz co nosić... a na lato mam nadzieje naciągnę męża na duuuuże zakupy:D:D a pomyslec , ze ja kiedys nosiłam 36.... no ale to poniżej wagi 54 Link Zgłoś