juliegianni 11.04.10, 08:56 Dziewczyny, kiedy się ważycie? Rano po przebudzeniu? Kiedy waga wskazuje rzeczywistą masę ciała? Link Zgłoś Obserwuj wątek
cn_tower Re: Technicznie-wagowo 11.04.10, 09:20 ja się ważę,rano po przebudzeniu i po sikaniu;) Link Zgłoś
juliegianni Re: Technicznie-wagowo 11.04.10, 09:35 Ja również :D i w ten sposób już 4.4 na minusie :) Link Zgłoś
gusia210 Re: Technicznie-wagowo 11.04.10, 09:42 codziennie rano po porannym siusiu.:) Dziś moja waga na chwilkę pokazała 7 z przodu.Hura.!!!:) Pokazało się 79,9 ale i tak mnie to ogromnie cieszy bo ostatni raz widziałam 7 z przodu ponad 5 lat temu,przed ciążą. Link Zgłoś
l.e.a Re: Technicznie-wagowo 11.04.10, 09:56 Dokładnie tak, rano op[ porannej toalecie :) Gusia, doskonale wiem co czujesz, miałam niedawno dokładnie to samo :) Link Zgłoś
mama-emilki Re: Technicznie-wagowo 11.04.10, 10:29 Ja też rano po wysiusianiu ;-) No i w moim przypadku czekam na 5 z przodu. Mam nadzieję,że już wkrótce. Link Zgłoś
pierzak_w_szpilkach Re: Technicznie-wagowo 11.04.10, 12:19 Rano, w pidżamie, po wizycie w WC :P, na czczo i dopiero po każdym cyklu PP+PW, a nie codziennie. Link Zgłoś
dagmarpatrasova Re: Technicznie-wagowo 11.04.10, 20:58 również rano, codziennie, na maksymalnym minimum, czyli po siku i innych takich fizjologicznych przyjemnościach;) oraz wieczorem, nie wiem po co, bo to wieczorne wskazanie jest oczywiście inne od tego porannego, większe najczęściej. acha, wiem po co, bo mam wtedy projekcję na następne rano ( mniej więcej ), nawet notatki z prognozowaną wagą prowadzę, niezła schiza, wiem. Link Zgłoś
maanki Re: Technicznie-wagowo 11.04.10, 21:36 Osiemset razy dziennie ;o)) Przy każdym wejściu i wyjściu z łazienki. Nie polecam a wręcz przeciwnie odradzam, bo powoduje wściekłość i frustrację. Link Zgłoś