joasiakr 20.04.10, 19:36 Na emigracji nie moge znalezc otrab owsianych.Mam tylko pszenne.Czy moge w wypiekach uzyc 3 lyzek tylko jednego typu ,czy nie bardzo? Link Zgłoś Obserwuj wątek
chce_schudnac Re: otreby . 20.04.10, 20:25 > Na emigracji nie moge znalezc otrab owsianych Powaznie? otreby sa raczej bardzo popularne w calej Europie. Gdzie mieszkasz? Link Zgłoś
dorota-on-line a z tymi otrębami to koniecznie? 20.04.10, 20:39 tzn.czy TRZEBA jeść otręby czy można i tylko pilnowac się dozwolonej ilości? no bo ja w sumie nie jem wogóle.wlasciwie nie mam do czego-z jogurtem mi się jakoś to nie widzi a z tych pieczonych rzeczy to nie da rady bo chwilowo mam zepsuty piekarnik Link Zgłoś
chce_schudnac Re: a z tymi otrębami to koniecznie? 20.04.10, 20:57 Bardzo wskazane, zawiera blonnik i ogolnie zdrowe. Dobrej jakosci otreby smakuja calkiem niezle. Link Zgłoś
kinmalek Re: a z tymi otrębami to koniecznie? 20.04.10, 21:31 są wskazane,ja mieszkam w uk,kupuję bez problemu. Link Zgłoś
kk345 Re: a z tymi otrębami to koniecznie? 20.04.10, 21:30 Ponieważ otręby są w tej diecie jednym z nielicznych źródeł błonnika, bez nich możesz mieć kłopoty z -za przeproszeniem- zatwardzeniem.Spróbuj te przepisowe trzy łyżki dziennie zalać gorącym mlekiem, całkiem fajna owsianka wyjdzie, możesz dorzucić słodzik i kakao np. Link Zgłoś
joasiakr Re: a z tymi otrębami to koniecznie? 21.04.10, 00:01 no wlasnie ,ja w irl i dzis przelecialam wiekszosc sklepow i udalo mi sie tylko pszenne kupic,a w uk gdzie je dostalas? Link Zgłoś
kinmalek Re: a z tymi otrębami to koniecznie? 21.04.10, 00:46 w pobliskim sklepiku ze zdrową żywnością(cud że taki tu mają,mieści się zaraz koło fish&chipsa ,:) ),albo on-line,tutaj: www.baldwins.co.uk/Infinity-Organic-Wholefoods/Infinity-Cereals/Infinity-Foods-Organic-Oat-Bran/9337/728 Link Zgłoś