dorota-on-line 19.05.10, 14:13 czy moge w trakcie dni P?czy jednak taki sos(z koncentratu)to liczy sie do P+W? Link Zgłoś Obserwuj wątek
madzioreck Re: pulpety w sosie pomidorowym 19.05.10, 14:20 Ja żarłam :) Koncentrat pomidorowy, pomidory w puszce Dukan umieścił w dziale "Co jeść w I fazie". Link Zgłoś
dorota-on-line Re: pulpety w sosie pomidorowym 19.05.10, 14:52 a ryby w sosie pomidorowym?szpratki czy śledzie tez?no bo jakoś mi sie chce ale w pierwszej fazie mi odradzano.ale w drugiej juz chyba mogę Link Zgłoś
madzioreck Re: pulpety w sosie pomidorowym 19.05.10, 15:08 Ja nie jem. Oprócz ryby i pomidorów jest tam najczęściej sporo cukru, ale jak znajdziesz takie z niepodejrzanym składem, to why not :) Link Zgłoś
donnaanna Re: pulpety w sosie pomidorowym 19.05.10, 16:26 czy ja gdzie snie wyczytalam ze rybki z puszki owszem ale w sosie wlasnym? bo wlasnie te sosy pomidorowe sa napompowane cukrem bardzo. Link Zgłoś
ithilhin Re: pulpety w sosie pomidorowym 19.05.10, 17:20 no mozna sos pomiforowy w drugiej fazie, ale tego z puszek bym unikala, ze wzgledu na dodatki typu cukier. lepiej zrobic samemu, albo z pomidowrkow albo przecier kupic czy pomidory w puszce - albo czytac sklad :-) Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: pulpety w sosie pomidorowym 21.05.10, 12:04 ja ryby z puszek w pomidorach jadam, ale jak je wykładam, to oskrobuję z tego sosu, że niewiele zostaje , a smak jest:) Link Zgłoś