ven.to 28.07.10, 18:49 jednak nie podbijac wątków które już są zamknięte? bo to zamęt wprowadza. wiadomo, jak są wątki sprecyzowane, tematyczne to jasne, wyszukujemy w wyszukiwarce i w razie czego dopytujemy. taką mam ideę Link Zgłoś Obserwuj wątek
kk345 Re: a może by tak 28.07.10, 22:19 Jestem za, ale to raczej z gandają musisz pogadać... Link Zgłoś
imasumak Re: a może by tak 29.07.10, 08:38 Ja już pisałam w wątku Gandai o tym, ale widać taka idea jej nie pasuje ;) Link Zgłoś
madziowy1 Re: a może by tak 29.07.10, 10:34 a ja mam pytanie w kwestii formalnej.....czy gandaja jest tu moderatorem forum czy zwykłym użytkownikiem? I proszę się nie doszukiwać tu z mojej strony złośliwości - po prostu nie wiem i tyle :) Link Zgłoś
slonce12 Re: a może by tak 29.07.10, 10:44 a możeby tak już nic nie pisać, wszystko zostało napisane i wystarczy tylko czytać? dziewczyny to jest forum tu można pisać i CZYTAĆ co się chce i kiedy się chce, byle było na temat. Nikt Was nie zmusza ani do czytania ani do pisania. A tu się okazuję, że podbijać nie wolno, wznawiać nie wolno, poruszać tego samego tematu na nowo nie wolno. A kto zadecyduje o tym, który wątek jest już zamknięty? Na jakiej podstawie? Jak Wam się nie podoba proponuję założyć nowe, zamknięte forum, w którym same napiszecie zasady korzystania. Link Zgłoś
lili-2008 Re: a może by tak 29.07.10, 11:37 Ven.to źle się wyraziła. Wątek zamknięty to wątek zarchiwizowany, do którego nie ma możliwości się dopisać. Wątki podbijane przez gandaję/redlimonkę to wątki otwarte. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby je apdejtować. Link Zgłoś
knati Re: a może by tak 29.07.10, 13:12 Lepiej tego nie można było ująć. Slonce12 brawo, może do pewnych osób coś dotrze. :) Link Zgłoś
lili-2008 Re: a może by tak 29.07.10, 13:19 Co do niezakładania wątków na temat, który już był poruszany, o co tak się wykłócała słońce: UWAGA: zeby nie zasmiecac niepotrzebnie forum, jesli masz jakies pytanie, SKORZYSTAJ NAJPIERW Z WYSZUKIWARKI - może odpowiedz na nie juz jest? Taki napis widnieje na głównej stronie forum. Zostało ono przez kogoś założone i należałoby uszanować czyjeś zasady. Jeśli Tobie się to nie podoba, to tak jak piszesz - droga wolna, można sobie swoje prywatne forum założyć ze swoimi zasadami. Link Zgłoś
imasumak Re: a może by tak 29.07.10, 13:15 Nie mam nic przeciwko zakładaniu nowych wątków, ani dopisywaniu się do stałych. Ale sztuczne podbijanie, tak jak to robi w ostatnich dniach Gandaja generuje bałagan. Też jestem zdania, że forum, to forum, niech żyje swoim życiem, ale nie róbmy sztucznych manewrów, bo się robi po prostu nieczytelnie. Link Zgłoś
imasumak MIało być starych wątków, nie stałych :) 29.07.10, 13:16 imasumak napisała: > Nie mam nic przeciwko zakładaniu nowych wątków, ani dopisywaniu się do stałych. Link Zgłoś
lili-2008 Re: MIało być starych wątków, nie stałych :) 29.07.10, 13:24 Tylko zakładanie nowego wątku o takim samym temacie, jaki był jeszcze miesiąc wcześniej to już chyba przesada. Wiadomo, nie zawsze dany wątek nadaje się do zadania pytania albo napisania o swoich spostrzeżeniach, ale na litość boską można chyba się poświęcić i wpisać jeden wyraz w wyszukiwarkę, żeby się przekonać, czy rzeczywiście wątek nie zostanie powielony. Słońce pisze, że nie każdy musi wszystko czytać - ok. Ciekawe tylko, jaka będzie wówczas reakcja słońca, gdy nikt jej nie odpowie, bo wszyscy będą mieć w nosie powielony wątek i ponowne odpisywanie. Link Zgłoś
madziowy1 Re: MIało być starych wątków, nie stałych :) 29.07.10, 14:44 lili no tak ale ciągle przybywają nowi uczestnicy forum..... czy Ty jak tu przyszłaś przeszukiwałaś poprzednie strony i czytałaś tytuły, czy często korzystasz z wyszukiwarki? Forum to jest forum.... Każdy pisze to co chce a jak ktoś nie chce to nie czyta tego co go nie interesuje. W może wątku o podobnym temacie ktoś znajdzie potrzebne informacje z innej beczki? To jest forum otwarte więc..... chyba już prawie wszystko o diecie zostało powiedziane więc zostały by tylko wątki typu"chwalę się" lub "pocieszcie mnie". one sa świetne ale chyba nie tylko tego tu szukamy.... Link Zgłoś
lili-2008 Re: MIało być starych wątków, nie stałych :) 29.07.10, 14:55 No tak się składa, że korzystam z wyszukiwarki:) Na forach jestem od dobrych kilku lat;) Link Zgłoś
madzioreck Re: a może by tak 29.07.10, 15:03 Przyznam szczerze, że nie bardzo wiem, o co chodzi... Nie podbijać starszych wątków, nie zakładać nowych na ten sam temat...? Zostaje tylko czytać? Nie rozumiem. Link Zgłoś
pietnacha40 Re: a może by tak 29.07.10, 15:11 nie widzę sensu w podbijaniu starych wątków,kiedy się nie ma w nich nic do napisania.Rozumiem,ze ktoś odnajduje ciekawy wątek,chce tam coś dopisać ,czy się dopytać.Wtedy to ma sens.Ale wyciąganie czegos starego , z wpisem "podbijam" jest zupełnie bez sensu i chyba o to chodziło dziewczynom. Link Zgłoś
ven.to Re: a może by tak 29.07.10, 20:09 dzięki Pietnacha, właśnie o to mi chodziło tylko jakoś tak niejasno napisałam. Nie mam nic do sensownego podbijania wątków. No i jak by co to chroni mnie regulamin forów :) a w nim: "Niedopuszczalne jest podbijanie wątków poprzez zamieszczanie wpisów nie posiadających treści" :) ja cię... już milknę. na amen. obiecuję :* Link Zgłoś
lilka208 Re: a może by tak 29.07.10, 15:13 i tak bedą tacy i tacy,jedni będą szukać drudzy mając poniżej podobny wątek beda zakladac nowy Link Zgłoś
lilka208 Re: a może by tak 29.07.10, 15:19 sam przykład wątków , chwale sie za chwile znowu ja sie tez pochwale . moze chwalmy sie w jednym wątku a w innym np uzalajmy Link Zgłoś