Dodaj do ulubionych

jestem głooooodna

15.09.10, 11:28
moja lodówka już w niedziele świeciła pustkami, poniedziałek i wtorek dopadła mnie taka grypa, że nie byłam w stanie zejść do kibelka o zakupach już nie mówiąc, wieczorem wybieram sie na zakupy więc uzupełnie lodówę, teraz siedzę w pracy, wszyscy wyjechali, nie mogę zamknąć i wyjść a śniadania nie wzięam bo nie miałam co. Nie pomyślałam, żeby zabrać z domu mój koktail proteinowy w proszku, teraz żałuję bo umieram z głodu. Nawt mleko do kawy mi się skończyło, bez mleka kawy nie pijam. Piszczy mi w żołądku
Obserwuj wątek
    • nomya Re: jestem głooooodna 15.09.10, 11:28
      Niedobrze :(
    • rubeus Re: jestem głooooodna 15.09.10, 12:23
      A zakupy na telefon ? Wiem. że w w-wa któraś z korporacji świadczy takie usługi,
      może u ciebie też.
      • slonce12 Re: jestem głooooodna 15.09.10, 12:28
        tak jest u mnie jeden market, który robi takie cuda, ale akurat jego strona się na moim komprze nie otwiera o 14 ma być ekipa, wtedy wyskoczę i coś wszamam. W takich chwilach żałuję, że wyprowadziłam się z Krakowa naa wieś ale tylko w takich chwilach
    • amajo Re: jestem głooooodna 15.09.10, 12:43
      Oj słońce, możemy sobie ręce podać. Ja też w pracy głodna jak jasny gwint o do końca jeszcze tyle godzin!!!buuuu za to dziś zrobię sobie wątróbkę gyros ora zieloną fasolkę (bo ja dziś PW mam :) i wtedy zjem so bie coś konkretnego..
      Powiedz słońce co za koktajle masz i gdzie je kupiłaś? Mam jeszcze jedno pytanie do wszystkich czytających. jak myślicie? Czy można na dniach PW jeść kotlety sojowe? (w składzie jest tylko mąka sojowa niezmodyfikowana genetycznie i nic więcej)
      • slonce12 Re: jestem głooooodna 15.09.10, 13:01
        soja jak najbardziej, koktajle kupisz w sklepie dla sportowców ja zamówiłam ww internecie. pijam od wielkiego dzwonu jak już nic innego do głowy mi nie przyjdzie, w smaku super, waniliowe mam, są też inne smaki
    • amajo Re: jestem głooooodna 15.09.10, 13:51
      słońce ja nie wyrobiłam,poleciałam do sklepu i kupiłam sobie słoik śledzi w zalewie octowo-korzennej. Zjadłam 2 plus pomidora i obżarłam się okrutnie,pozdrawiam :)
      • amajo Re: jestem głooooodna 15.09.10, 13:52
        a czy taki śledź to wogóle ciężki grzech czy z tych lżejszych?
        • rubeus Re: jestem głooooodna 15.09.10, 13:59
          w zalewie ocotwej to masz cukier - więc chyba lekki
    • amajo Re: jestem głooooodna 15.09.10, 15:01
      o psia kostka!!! trudno więc :) mam nadzieję że ten śledź (a raczej ta zalewa) nie bardzo wpłynie na dietę...
      • nancy_callahan Re: jestem głooooodna 15.09.10, 15:31
        amajo
        sprawdź skład tych śledzi (zalewy) - obecnie dużo robionych jest bez cukru,a tylko ze słodzikiem i wówczas grzeszków brak:)
        ja tam śledzie szamam:) W skłądzie cukru nie mają tylko słodzik np. lisnery.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka