Dodaj do ulubionych

zaczynam, zaczynam !!!!

06.10.10, 14:13
Witam.
Dziewczyny....(i Chłopaki?) dziś doznałam olsnienia! Byłam w pewnej firmie i zobaczyłam dziewczynę, ktorej trochę nie widziałam, zawsze była gruba, wysoka.... Wchodzę i oczom nie wierzę, obcisła bluzka, tyłeczek malutki!!!! Normalnie aż jęknęłam z wrażenia!
pytam ją, a ona mi mówi że dietę Dukana stosowała i że 18 kg w trzy miesiace jej spadło!!!!
No SZOK!!!!
Przyszłam do pracy, wydrukowałam przepis :-) i od jutra zaczynam !!!!!
Zawsze stosowałam kopenhacką, ale niestety w czerwcu ją stosowała i musze powiedzieć, że kg wróciły, bo jestem strasznym łasuchem...

Proszę napiszcie mi ile czasu na 1 fazę ??? ile dni??

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • donnaanna Re: zaczynam, zaczynam !!!! 06.10.10, 14:27
      a test sobie zrobilas? test powinien wyliczyc ile dni na pirwszej, i jaka prognoza na dlugosc 2 i 3 fazy. 1 fazy moze by od 1 do 10dni, przy czym te 10 dni to przy naprawde sloniowych rozmiarach i zasiedzialej nadwadze.
      mnie przy 167/84kg i 16kg do zrzucenia wyliczylo 5dni i tyle sie jej trzymalam.
    • slonce12 Re: zaczynam, zaczynam !!!! 06.10.10, 14:52
      Trochę rzucasz się na glęboką wodę. Jak nie przeczytasz książki, nie poczytasz forum, nie zrobisz testu to marnie widzę Twoje dietowanie. Zapoznaj się z regułami bo popełnisz wiele błędów. Czytaj i do dzieła
    • zzuuza Re: zaczynam, zaczynam !!!! 06.10.10, 15:17
      hmmm zrobiłam test, wyszło mi ze I fazy mam stosować 3 dni i ubytek wagi to 0,8 kg, II fazę 55 dni i ubytek wagi -7 kg,
      moge I faze stosować dłuzej???
      • donnaanna Re: zaczynam, zaczynam !!!! 06.10.10, 16:36
        z naszego doswiadczenia wynika ze przedluzona 1 faza moze skutkowac zastojami w 2 fazie - tygodnie i tygodnie kiedy waga ani drgnie! oczywiscie zastoje zdarzaja sie tez i osobom ktore nie przedluzyly 1 fazy ale chyba nie az takie znaczace...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka