Dodaj do ulubionych

waga stoi - I faza

07.10.10, 07:45
to juz czwart dzien rano, a waga nadal tylko -1.
Kiedy spadnie wiecej, bo motywacje trace.
Obserwuj wątek
    • ven.to Re: waga stoi - I faza 07.10.10, 08:02
      jak to "tylko"?
      w cztery dni - kilogram w dół to dobra strata :)
      Może nie masz nadmiaru wody nagromadzonej w organizmie i spada sam tłuszczyk :)
    • nancy_callahan Re: waga stoi - I faza 07.10.10, 09:16
      Jak zwykle odpowiedzi może być mnóstwo:
      - nie masz w ogóle dużo do stracenia (BMI w okolicach prawidłowego);
      - jesteś przed okresem i organizm zatrzymuje wodę;
      - jesz za dużo soli i organizm zatrzymuje wodę;
      - jesz za mało
      To tylko część możliwości.
      A tak w ogóle wynik 1 kg nie jest zły i niepotrzebnie wszyscy, któryz zaczynają nastwaiają się na utratę nie widomo ilu kilogramów w I fazie. Przecież te historyjki o utraconychw I fazie 10k między bajki można włożyć.
      Robiłaś test Dukana? Co przewidział, że ile kilogramów zrzucisz w I fazie?
      • slonce12 Re: waga stoi - I faza 07.10.10, 09:48
        o ty właśnie pisałam tutaj

forum.gazeta.pl/forum/w,95274,116727200,116727200,warto_powiedziec_jedno_szczegolnie_do_nowych_duka.html

naprawdę uważasz, że 1 kg w 4 dni to mało? to przygotuj sie na mocne rozczarowania na dukanie nie chudnie się 10 kg w miesiąc,
        a ile Ty w ogóle ważysz ile masz wzrostu, a nie pisałaś gdzieś że masz okres właśnie czy coś pomyliłam?
        • donnaanna Re: waga stoi - I faza 07.10.10, 10:21
          ja w pierwszej fazie schudlam okolo kilograma, bez zachwytu - ale za to w pierwsze 2-3 tygodnie 2 fazy schudlam ze 4kg!
    • nomya Re: waga stoi - I faza 07.10.10, 10:36
      uuu, jak motywacja Ci spada już w czwartym dniu diety, to co będzie później??? :/
      • rozmalinka Re: waga stoi - I faza 07.10.10, 10:44
        Trochę cierpliwości i będzie dobrze :-)
        • monika1248 Re: Nie poddawaj się 07.10.10, 11:11
          Dawaj konkursowa ,razem zaczynałyśmy nie poddawaj się.Będzie dobrze.Tak jak piszą dziewczyny każdy organizm reaguje inaczej,daj sobie czasu.Pozdrawiam i czekam na wieczorną relację z kolejnego bezgrzesznego dnia.
    • konkursowe2 Re: waga stoi - I faza 07.10.10, 11:42
      dzieki dziewczyny za ustawienie do pionu. Jestem przed okresem, moze dlatego. Waze duuuzo za duzo, chce schudnac 20 kg, ale do diet nigdy nie mialam cierliwosci. Za dobrze gotuje co by tak wytrwac a rodzinke trzeba karmic:)
      Pilnuje sie dalej choc dzis znowu wieczorny event z super zarciem. Co za life:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka