Dodaj do ulubionych

smutno mi :(

22.10.10, 11:26
tydzien temu się ważyła 68,5, mam wrażenie że schudłam, bo wszystko na mnie dydnda. Aż tu nagle staje na wadze dziś i 68! no co,?????jest???? tylko 0,5 kg.
Normalnie to aż niemozlwe jest...
Macie jakies racjonalne wytłumaczenie tego zjawiska????
Obserwuj wątek
    • dorcia1234 Re: smutno mi :( 22.10.10, 11:27
      a ćwiczysz?
      bo jak tak to mięśnie zajmują mniej objętości a są cięższe niż tkanka tłuszczowa
      • zzuuza Re: smutno mi :( 22.10.10, 11:35
        nie ćwiczę......
        • miss_siou Re: smutno mi :( 22.10.10, 11:58
          A mierzysz się? Bo często waga stoi, a obwody lecą w dół, miałam tak na Montim, bez ćwiczeń :)
          • zzuuza Re: smutno mi :( 22.10.10, 12:18
            miss_siou napisała:

> A mierzysz się? Bo często waga stoi, a obwody lecą w dół, miałam tak na Montim,
            > bez ćwiczeń :)
            no własnie mi spada w cm. Jak na te 2 tygodnie to nogi mi schudły najwiecej bo chyba 3 cm z udach, biust ze 2, no i troche pas...
            ogólnie to ubrania mi dynadaja, jak pisałam już, ale waaga to tragedia :-(
            • miss_siou Re: smutno mi :( 22.10.10, 13:02
              Czyli chudniesz, głowa do góry, waga niedługo zacznie spadać. Tylko się nie poddawaj, nie patrz na wagę, oglądaj się w lustrze, a od razu humor Ci się poprawi :)
              • siula5 Re: smutno mi :( 22.10.10, 16:16
                Może waga ci się zepsuła?
                • slonce12 Re: smutno mi :( 22.10.10, 19:47
                  a o zastojach słyszałaś ? może i Ciebie dopadł, 0,5 kg to było moje dotychczasowe tempo, poza zastojami schodziło średnio 0,5 kg tygodniowo, czasami mniej. Po 4 miesiącach wczoraj zonk, 2 dni -2 kg prawie. Nie smuć się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka