lilly80 14.01.11, 11:28 Co zabieracie ze soba do pracy? Pracuje w biurze i non stop przychodza tu ludzie. No dajcie jakies pomysly co moge ze soba zabierac do pracy. Link Zgłoś Obserwuj wątek
skinny_florida_bebe Re: Co do pracy? 14.01.11, 11:49 Ja pracuję w banku i jakoś nigdy nie mialam problemu ze skonsumowaniem mojego zarełka:) zawsze biorę ze soba jakis jogurt, serek homo, albo twarozek wiejski, albo kostke twarogu rozgniatam z kilkoma slodzikami i odrobina mleka:) czesto tez jakas dzien wczesniej przygotowana piers kuraka albo klopsiki tak na dnia PP a na PW to salatke zawsze bralam jakas. ogolnie to zawsze wolalam miec wiecej niz za malo a noz bylabym glodna. a teraz na III to zabieram ze soba chlebek pelnoziarnisty, wedlinke, pomidor, ogorek i salate no i super kanapeczki wychodza, DO tego jakiś jogurt, serek etc. najwazniejsze by glodnym nie byc:) aaa czesto tez robilam rano placuszki otrebuszki, placki z serka wiejskiego, nalesniki bez maki. to tez super przekaska :) Link Zgłoś
maurra Re: Co do pracy? 14.01.11, 12:34 w fazie P placuszki otrębowe / serek wiejski light / 2 kawałki sernika w fazie PW -jw. tylko do serka wiejskiego zabieram szczypiorek, pomidor i pare rzodkiewek Link Zgłoś
joko5 Re: Co do pracy? 14.01.11, 18:20 - galaretka drobiowa - naleśniki z białym serem - pieczone udka - kanapki z chleba dukanowskiego W zasadzie możesz jeść wszystko, przecież jakąś kuchnie czy kącik śniadaniowy macie? Link Zgłoś
yassa Re: Co do pracy? 14.01.11, 21:20 Zabieram do pracy piersi z kurczaka pokrojone w grubsze paski, smażone bez tłuszczu w jogurcie z curry albo bez jogurtu w np mieszance gyros-kebab ("przejęłam" oba przepisy z forum), zawsze kawałek sernika do kawy i jogurt 0%. W dni PW dodatkowo gotowane jarzynki do kurczaka (dziś była fasolka szparagowa z mrożonki) lub zielona sałata śmieciowa z odrobiną jogurtu i czubrycą zieloną. Dużo, ale ja duuuuuuuuuuuużo jem:-) i chudnę, tralala:-) No i obowiązkowo 2 flachy 1,5l wody mineralnej:-) Link Zgłoś
lenka.33 Re: Co do pracy? 14.01.11, 22:51 Ja zabieram: 1. Sernik laciaty (do kawki) 2. losos wedzony 3. szynka najczesciej drobiowa w plasterkach 4. twarozek light 5. zdarzylo mi sie tez wstac wczesniej rano i upiec w folii rybe i tez ja zabrac pozniej w folii aluminiowej w sumie pakuje wszystko w male pojemniczki plastikowe wczesniej owiniete w folii aluminiowej, mamy tez lodowke wiec jakby co nie ma problemu. Ale musze przyznac, ze zazwyczaj wychodze do pracy z mala reklamoweczka/ torebeczka zapasu jedzenia :) Link Zgłoś