kasandra1012
29.03.11, 12:24
Chciałam zapytać, czy też odnosicie wrażenie, ze macie wypaczony smak ?:)
Jestem na dukanie od końcówki października, poczatkowo tylko nie mogłam sie przemóc do sera 0% poprostu mnie zatykał, a cała reszta ogólnie bardzo mi podpasowała. Dania z przepisów tutaj i innych, serniczki, placuszki oterbowe itp. to wszystko jest dla mnie bardzo smaczne, i w zasadzie są już na stałe wmoim jadłospisie ( nie wyobrażam sobie sniadania bez placków :) ) No ale mam watpliwości, czy to co mi smakuje, moze smakować innym. Dla mnie np. jogurt grecki z odrobiną musztardy smakuje jak majonez i zastępuję go wlasnie tą mieszanką, tylko juz pare razy sie przekonałam, ze goście, znajomi no nie chca tykać moich wytworów ;/ Myslę, ze to poczesci fakt iz wiedzą, ze to dietetyczne, a jak dietetyczne to beee
Sałatki "smieciowe" z mieskiem gyros czy np. kotleciki orientalne, tudzież piersiatka kurczaka z papryką i pieczarkami są pałaszowane szybko, ale może dlatego, że nie wygladają na dietytyczne aż tak bardzo.
Jak to u Was jest, tez Wam dukanowe jedzonko smakuje a na innych działa blee ?:)
Już sie zastanawiam, moze faktycznie nie mam daru do pichcenia:P