Dodaj do ulubionych

Dieta Dukana

IP: *.cable.net-inotel.pl 08.04.11, 21:13
Witam! Od pierwszego dnia wiosny zaczęłam się odchudzać i stosuję dietę Dukana. Schudłam już 4,5 kg i od poniedziałku zamierzam zacząć biegać. W celu zmotywowania prowadzę swój własny blog o odchudzaniu mojadrogaodchudzania.blogspot.com/ . Mój cel - schudnąć jeszcze 31,5 kg i wierzę, że mi się to uda. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • admin_inc Re: Dieta Dukana 08.04.11, 21:26
      Mam nadziej że Ci się uda trzymam kciuki
    • 4cameroon Re: Dieta Dukana 08.04.11, 21:36
      Również szczerze życzę powodzenia. Proszę tylko pamiętać, że przy dużym wysiłku fizycznym - bieganiu należy dodawać kilka kalorii do jadłospisu. Powodzenia ;)
      • Gość: Ania Re: Dieta Dukana IP: *.cable.net-inotel.pl 08.04.11, 22:20
        Bardzo Wam dziękuję. Na początku będę stopniowo wprowadzać bieganie bo muszę nauczyć się oddychać, ale dam radę. Teraz jestem mocno zaparta i czuję coraz większą motywację :)
        • Gość: peilin Re: Dieta Dukana IP: *.stella-net.net 11.04.11, 10:13
          Ania, bardzo mocno trzymam kciuki, żeby Ci się udało. Ja mam do schudnięcia znacznie mniej, bo tylko 7 a i to łatwo nie jest. Bieganie jest super, ja duzo biegam i oprocz dobrego wpływu na odchudzanie jest to fantastyczne na poprawe nastroju.
          • Gość: Ania Re: Dieta Dukana IP: *.play-internet.pl 03.05.11, 12:54
            Z bieganiem wymiękłam za bardzo się męczę i kolano zaczęło mnie boleć. Jednak mam inne formy aktywności. Chodzę na basen, na spacery, jeżdżę na rowerze i nawet w pracy wchodzę na 11 piętro pieszo zamiast windą. I jak do tej pory udało mi się schudnąć 9 kg :)
            • rotkaeppchen1 Re: Dieta Dukana 03.05.11, 18:37
              Spko, dasz rade i z bieganiem, tylko nie oczekuj, ze za pierwszym razem przebiegniesz cala trase i to w optymalnym tempie. Bieganie zacznij naprzemiennym szybkim chodzeniem i przebieganiem krotkich odcinkow, niezbyt szyko, tak, zeby sie nie meczyc. Zobaczysz, ze z czasem coraz mniej bedzie odcinkow chodzenia, odcinki biegu beda coraz dluzsze i bedziesz biegla szybciej. Nie mozna biec szybciej, niz tak, zeby podczas biegu swobodnie rozmawiac - z czasem kiedy organizm nabierze formy bedziesz mogla przebiec w szybszym tempie caly odcinek i to bez zadyszki. To z mojego doswiadczenia w bieganiu :-)
    • lila403 Re: Dieta Dukana 11.04.11, 13:27
      O diecie dukana + przepisy na codzienne aktywności znajdziecie na profilu Jogurtu JOVI na Fabooku: www.facebook.com/pages/JOVI/196506100389737?sk=wall
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka