Dodaj do ulubionych

Podziękowania

09.07.11, 08:25
Witajcie kochani.
Chciałam Wam podziękować.
Od kilku dni jestem w fazie IV. Dietę rozpoczęłam 21.02.2011r i schudłam na niej ok 11kg.
Wiele cennych porad uzyskałam na tym forum. Jeszcze raz dziękuję. I nie znikam. Dieta Dukana nauczyła mnie w jaki sposób zdrowo się odżywiać. Dopóki wypadki losowe mnie nie zmuszą będę się się starać odżywiać w myśl zasad tej diety + nieliczne odstępstwa.
Pozdrawiam i życzę wszystkim sukcesów i wytrwałości.
Obserwuj wątek
    • leluchow1 Re: Podziękowania 11.07.11, 11:22
      Matko! Schudłaś 11 kg w 3 tygodnie? Czy nie robiłaś III fazy?
      • lucjola Re: Podziękowania 11.07.11, 16:49
        leluchow1 napisała:

> Matko! Schudłaś 11 kg w 3 tygodnie? Czy nie robiłaś III fazy?
        Tym razem zrobiłam wszystko zgodnie z zaleceniami diety Dukana. Faza I i II trwała u mnie dokładnie 46 dni. Schudłam na niej ok 9 kg, co z kolei bardzo mnie przestraszyło i przeszłam na fazę III. W czasie fazy III schudłam dodatkowe 2-3kg. Obecnie od piątku jestem w fazie IV.
        Dodam może, że w czasie całej fazy I, II i III prawie codziennie pływałam na basenie, co zapewne przyspieszyło proces chudnięcia. Jednak nikomu nie polecam takiego wysiłku fizycznego. Czułam się bardzo zmęczona. No ale cóż, pływanie to moje życie :)
        • leluchow1 Re: Podziękowania 11.07.11, 20:16
          Tym razem? Robiłas już wcześniej \dukana?
          • lucjola Re: Podziękowania 12.07.11, 08:20
            Tak, od X'09 do XII'09 zrobiłam fazę I i II. Schudłam ok 13 kg a następnie w ciągu roku przybyło mi 5kg, choć regularnie chodzę na basen.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka