11.07.11, 13:07
Czesc dziewczyny,niecaly rok temu urodzilam dziecko.Niestety po ciazy zostalo mi kolo 15kg nadwagi.....bardzo,ale to bardzo zle sie czuje z moja waga.Jakis czas temu ostro wzielam sie za cwiczenia,do tego biore bio cla(kiedys mi pomogly)...ale szczerze mowiac nie jestem pewna czy one pomagaja.Jem malo-zadnego pieczywa,ziemniakow,zero slodyczy od x czasu.
Czy mozecie mi cos polecic?tabletki lub diete gwarantujaca spadek wagi?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • rafal2b Re: szukam... 11.07.11, 14:10
      Witaj,
      jeżeli szukasz czegoś skutecznego to polecam Ci wczasy odchudzające w Hotelu Miłomłyn Zdrój.

Nasze wczasy odchudzające to przede wszystkim dobrze zbilansowane diety. Do wyboru mamy dietę owocowo-warzywną, proteinową oraz niskokaloryczną. Do tego duża porcja aktywności fizycznej - basen, fitness, Nordic Walking.
      Podczas pobytu gwarantujemy spotkanie z dietetykiem, w trakcie którego uzyskałabyś informację odnośnie zdrowego odżywiania się.

Szczegóły oferty znajdziesz na stronie www.milomlynzdroj.pl

lub pod numerem telefonu 89/ 642 33 00
    • Gość: pati Re: szukam... IP: 83.218.113.* 12.07.11, 11:45
      Polecam zdrowe, smaczne odchudzanie, bez wysiłku, głodowania i wyrzekania się ulubionych potraw!
      Ja po porodzie schudłam 10 kg! Zdrowie jest tylko jedno, warto o niego zadbać!Ja już to zrobiłam a Ty?
      Pokaż że ty też schudniesz z naszą pomocą. Uwierz w to!
      idealnafigura.com/gberes
      • kmoruk Re: szukam... 12.07.11, 16:45
        Aby miejscowo zlikwidować nagromadzony tłuszczyk polecam Ci zabiegi na urządzeniu Lipo Royal- fajne efekty ( ja uzyskałam 9 cm mniej w pasie po serii zabiegów). Szczególny problem miałam z brzuchem, w którym nagromadził się zbędny tłuszczyk :)
        Polecam salon Sensiva na Mokotowie
        • wiewiora1981 Re: szukam... 12.07.11, 23:55
          ..niestety nie mieszkam w Polsce:((
    • 123patrycja123 Re: szukam... 13.07.11, 17:17
      Bio Cla jest bardzo dobrym wspomagaczem - nie stosuj już innych specyfików bo to tylko może pogorszyć sytuację w postaci nowych problemów zdrowotnych. MŻWR to chyba idealny plan :) Nie rezygnuj z diety - a ujrzysz wkrótce rezultaty :)
    • Gość: Monika Re: szukam... IP: *.home.aster.pl 14.07.11, 14:39
      Ja bym nieco zmieniła Twoja dietę. Bardzo fajnie że masz zapał i trzymam kciuki. Ja po ciąży musisałam zrzcucić 5 kilo i też było mi ciężko. Z tego co wiem to nie polecam restrykcyjnych diet bo wtedy efekt jo-jo, polecam korketę swojej dietyi poprostu pełnowartościowe posiłki w odpowiednich godzinach. Nie polecam wykluczania peiczywa, jest to jeden z glównych błędów osób odchudzających się. Wyrzucamy pieczywo ale białe, francuskie, tosty itp. Zamieniamy je na pełnowartościowe czyli z mąk pełnoziarnistych (polecam pieczenie samemu). Nie wiem dlaczego tyle przytyłaś w ciąży? myślę że poznanie przyczyn tycia jest bardzo istotne, aby pomóc. Mi pomogła korketa diety ,Otrzyamłam zestaw ponad 20 stron informacji co źle robiłam i jak to zmienić, jakie mam potencjalne niedobory, jakie porcje powinnam stosować, czego brakuje w poszczególnych posilkach, co zrobić aby przyśpeiszyć tycie, jak gotować aby produkty były zdrowsze i mniej kaloryczen, także zestwa wielu przydatnych informacji na temat mojej diety,błędów a także wskazówki co konretnie zmienić plus kontakt do dietetyka Szczegóły na stronie:
      dieta-kobiety.pl/Shop/Product/PAKIET_PODSTAWOWY__Chce_zdrowo_schudnac__/3a157ac9-49d6-4b14-9e3a-945471bcc735
      • Gość: Monika Re: szukam... IP: *.home.aster.pl 02.08.11, 13:01
        Jeszcze mogę polecić co ostatnio sama na sobie wypróbowałam ćwiczenia turbofire. Niestety nie można ich kupić w polsce chyba że ja nie znalazłam ściągnęłam z torenta. dla osób ktore lubią ćwiczyć w domu i przy tym dają niezy wycisk. Ćwićże w domu już 12 lat ale tak super ćwiczeń nie znalazłam. Na wizażu są nawet fankluby turbofire. naprawdę polecam bo z tymi ćwiczeniami gubi się zbędną tkankę tłuszczową bardzo szybko :) także jak mimo zmiany nawyków pozostał tłuszczyk polecam jako uzupełnienie.
    • piteraaga Re: szukam... 29.07.11, 17:34
      Jak byś chciała to mogę ci zaproponować wsparcie, zamiast jakiś cudów. Wpoólne motywowanie i odchudzanie.
      Pozdrawiam
      • glemann Re: szukam... 29.07.11, 18:23
        Ja również polecam wspólne motywowanie się i wspieranie.. Ja po ciąży mam w 'nadmiarze' 10kg, wię też sporo roboty przedemną. Zaczęłam wczoraj ;-) 4 posiłki - jem co 3 godz, po 19stej nic, zero słodyczy, tłuszczu, alkoholu, licze kalorie i staram sie nie przekraczac 1000. Duuuuzo wody. Kawa i herbata ;-) Staram sie cwiczyc na steperze no i mam WibroAction ;-) taki pas wibrujacy. Krece hullahop, mam takie z masazerem. Tylko w cwiczeniach wazna systematycznosc,a z tym ciezko. Zobaczymy. Motywuje mnie piekna kiecka,ktora chce wlozyc na Sylwka. Oby sie udalo!
        • wiewiora1981 Re: szukam... 31.07.11, 10:21
          to je chetnie......u mnie w sumie tez cos sie jakby ruszylo,chociaz daleko mi jeszcze do perfekcji.Juz teraz jestem chyba na takim etapie ze jem bardzo malo...moze w glodowce osiagne sukces????oczywiscie zaqrtuje,ale naprawde nie wiem juz co poczac???
    • wiewiora1981 Re: szukam... 31.07.11, 10:48
      aaa i jeszcze jedno...czy np wieczorkiem,nie jest zle zajadanie sie slonecznikiem?w sensie nie przyswajam jeszzce wiecej kalorii niz np jakas kanapka?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka