Dodaj do ulubionych

Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 11:49
Ja mam umięśnione łydki co przy małej stopie jest ogromynm problemem szczególnie w chwilach poszukiwania kozaków. Producenci sa wąskotorowi i w ich mniemaniu małe stopy zawszw idą w parze z tyczkowatymi nogami...
Obserwuj wątek
    • Gość: Sasza Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? IP: *.ptr.magnet.ie 26.07.11, 11:53
      "Nie dodaje uroku kobiecej sylwetce, która charakteryzować się powinna wciętą talią". Od kiedy to kobieca sylwetka cokolwiek powinna? Dobrze jest promować zdrowy tryb życia, ale podobne stwierdzenia są czymś, co wprowadza zdrowo wyglądające kobiety w kompleksy. Wiem z własnego doświadczenia, moja żona więcej uwagi poświęca swemu lekkiemu tłuszczykowi niż zdrowiu psychicznemu. :/
      • Gość: pollux Wypięta kobieca pupa ZAWSZE jest seksowna.Duża szc IP: *.elartnet.pl 07.08.11, 10:13
        zególnie. Pisze to praktyk.
    • Gość: kasia Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? IP: 83.218.113.* 26.07.11, 12:17
      I tu się zgadzam w 100%. Jeśli zmienisz nawyki żywieniowe, zaczniesz jeść zdrowiej i bez stresu to zobaczysz ze po pewnym czasie będziesz wyglądała młodziej. Sama pielęgnacja od zewnątrz nie pomoże. Mnie sie udało, zaczęłam inaczej się odżywiać, a miałam jeszcze kilka kg. do przodu, których się pozbyłam, wyglądam lepiej, młodziej. Nie udałoby mi się bez świetnego programu o którym możecie poczytać na (www.idealna-figura.eu)
      • Gość: znafca Re: Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? IP: *.173.22.16.tesatnet.pl 26.07.11, 12:32
        samo odzywianie nic nie zmieni. trzeba do tego dolozyc cwiczenia. ale ktora kobieta zmieni nawyki zywieniowe i pojdzie pocwiczyc? ja takich nie znam.
        • Gość: sai Re: Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? IP: 46.7.107.* 26.07.11, 12:43
          Ja! :)
        • Gość: praktyk Re: Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? IP: *.173.22.16.tesatnet.pl 07.08.11, 13:29
          Ja tez takich nie znam. A wiele kobiet stukalem.
          • Gość: debil Re: Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? IP: *.4web.pl 07.08.11, 15:45
            Za to jesteś kompletnie opózniony - rózne nicki i ten sam adres, buhehehehe
            • Gość: jakis login Re: Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? IP: *.acn.waw.pl 16.05.12, 18:35
              rózne nicki i ten sam adres, buhehehehe
              Nikt nie chciał go poprzeć, to musi udawać różne osoby ;-).
        • janfranco1 Re: Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? 29.01.12, 23:19
          > samo odzywianie nic nie zmieni. trzeba do tego dolozyc cwiczenia.
          Wierutna nieprawda.

> ale ktora kobieta zmieni nawyki zywieniowe i pojdzie pocwiczyc? ja takich nie znam.

Widocznie mało kobiet znasz... prócz mamy i siostry są jeszcze na świecie inne kobiety.
    • ulanzalasem Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? 26.07.11, 13:04
      Kobiety w kompleksy wpędzają inne kobiety i szpece od marketingu ;)
    • Gość: adasiek Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.11, 13:29
      Prawdziwe kaszaloty zdarzaja się niezwykle rzadko. A i tak na ogół wynika to z psychiki. Liczy się pogoda ducha, poczucie humoru, luzik w łóżku (co nie znaczy, że musisz robić wszystko, o czym piszą w gazetach, jeśli tego nie lubisz). A to czy masz rozmiar 36 czy 46 NAPRAWDĘ nie ma znaczenia!
    • maith Na problemy z biustem 26.07.11, 13:40
      Na problemy z biustem najlepsze są 2 fora konsumenckie:
      -Lobby Biuściastych
      forum.gazeta.pl/forum/f,32203,LOBBY_BIUSCIASTYCH_.html
      -i siostrzane Lobby Małobiuściastych
      forum.gazeta.pl/forum/f,50580,Lobby_Malobiusciastych_.html
      Tu mają rację, że stanik trzeba dobrze do siebie dobrać.
      Jak szczuplutka małobiuściasta kobieta nosi 75A, zamiast 65C, to oczywiste, że rozpłaszczy sobie biust. A 65C to rozmiar dla naprawdę malutkich biuścików.

Tak samo, na niezbyt jędrny biust najlepiej pomoże:
      - noszenie naprawdę dobranego stanika w dzień (wtedy i dobrze wyglądamy i chronimy skórę przed rozciąganiem w pionie - a smutna prawda jest taka że w biuście NIE MA mięśni, więc to skóra go podtrzymuje)
      - spanie w staniku w nocy (co chroni przed rozjeżdżaniem się biustu na boki - oczywiście tu najlepiej wybrać stanik albo z elastycznymi fiszbinami, albo bez fiszbin, albo po prostu topik).
      Na Lobby jest też kilka świetnych wątków o spaniu w staniku.
      • Gość: theorema Re: Na problemy z biustem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.08.11, 02:01
        yhyyy...a potem facet zechce ten stanik z kobiety zedrzeć, a on a będzie piszczeć "och, nie, biust mi się rozjedzie na boki". Toż to cyrk kompletny, żaden facet z taką świrniętą nie wytrzyma, co to dzień i noc w chomącie, jak koń w uprzęży, chodzi.
        Na kompleksy związane z biustem najlepsze są męskie dłonie, ale rozumiem, że gazeta tego napisać nie mogła, bo gorszące:P
        A serio - już chyba lepszy biust rozjechany na boki, niż prześliczna pionowa zmarszczka pośrodku od ściskania piersi razem, niż siniaki na żebrach i obojczykach od za ciasnego obwodu i "dopasowanych" ramiączek i niż głos stłumiony, a oddech astmatyczny, bo tchu w pancerzu zaczerpnąć nie można nawet w nocy.
        Niedługo wymyślą, że nie należy siedzieć, bo się tyłek spłaszcza, ale nie wolno stać, bo się robią żylaki, ale nie wolno leżeć, bo się robią odleżyny. Najlepiej wystrzelić się w kosmos i poddać urokom braku grawitacji - tam na pewno żadnej biust nie obwisa:)
        • Gość: :-) Re: Na problemy z biustem IP: *.ip.netia.com.pl 12.08.11, 13:11
          hehehe, no coś w tym jest :-)

• adep1 Re: Na problemy z biustem 01.03.12, 21:51
          Uśmiałam się setnie! ;)

No i dowiedziałam się, co jest najlepsze na kobiece kompleksy - cenna informacja. ;) ;)
      • marzenka.18 Re: Na problemy z biustem 17.08.11, 20:18
        Piszesz o dobrze dobranym biustonoszu w dzień ok zgadzam się a co w nocy,lub z bluzkami które się nosi bez biustonosza???Miałam taki problem aż powiedziałam dość,zgłosiłam się do centrum chirurgi plastycznej w Warszawie na podniesienie biustu i teraz praktycznie biustonosz mi nie potrzebny skończył się mój koszmar:)dla zainteresowanych podaje nr.tel.(+48)22 407 33 07
        (+48)22 407 67 01
        • Gość: jakis login Re: Na problemy z biustem IP: *.acn.waw.pl 16.05.12, 18:39
          Nie lepiej za reklamę zapłacić? Przynajmniej gazeta napisałaby pseudoartykuł, wy mielibyście wyniki, a czytelnicy wiedzieliby, że to reklama.
    • Gość: Dorota, W-wa KRĘGosłup. Ćwiczenia eliminujące BÓL. ♥♥♥ IP: 77.236.26.* 26.07.11, 15:41
      ZOBACZ też to: ♥♥♥ ♫♪♫♫♪♫ ♥♥♥

BH.46.
      sandrarecho.pinger.pl/m/4499969
      ENGLISH VERSION_______: www.instytutirl.com.pl/index9.php

Biologia, medycyna.
    • Gość: pyton Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? IP: *.147.58.250.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.08.11, 12:06
      Lubie srednbią pupę i takie piersi! Harmonia,proporcja,piekno!
    • Gość: mata Kompletnie niezgadzam sie z punkten nr4 o biuscie. IP: *.ipcom.comunitel.net 07.08.11, 13:33
      Malo jedrny biust jest wlasnie wynikiem noszenia push-upow od ktorych biust staje sie " leniwy ". Moja babcia powiedziala mi zebym " wyrzucila staniki do kosza " a biust sam zacznie sie podtrzymywac . I wlasnie odkad nie nosze stanikow wogole - od 10-ciu lat ( tzn. bardzo okazyjnie zakladam bo niekiedy niewypada ) to biust mam cudowny i jestem bardzo zadowolona .
      • Gość: fgb Re: Kompletnie niezgadzam sie z punkten nr4 o biu IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.11, 13:58
        pewnie tak ci się tylko zdaje, a ludzie dookoła rzygają.
    • Gość: woźny No to do roboty, skiernieska! IP: *.toya.net.pl 07.08.11, 14:36
      Wielkie doopsko, cycki -2 i celulit! Żygam na ten widok!
    • Gość: (x)(x) sie w glowkach przewraca z tego dobrobytu :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 15:28
      cyce myte w zimnej wodzie sa jedrne ;)

duza dupa? mniej zrec :P

problemy z figura? pracowac fizycznie :P

cos sie we lbie przewraca? pracowac fizycznie :P

ruskie baby nie maja takich problemow hihi
    • Gość: Przystojny27 jeśli jesteś brzydka i decydujesz się na dziecko IP: *.play-internet.pl 07.08.11, 15:48
      to wiedz że skazujesz swoją córke na brzydotę.
      • Gość: theorema coś Ty, dziecko wygląd po tatusiu odziedziczy:) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.08.11, 01:51
        jeśli przystojny to i brzydka mama nie zaszkodzi. Gorzej jeśli brzydcy oboje. Po mamusiach dziedziczy się podobno intelekt:D
    • Gość: bietka Re: Polski handel wbija mnie w kompleksy IP: *.multimo.pl 08.08.11, 20:53
      Jestem puszysta. Walczę z nadwagą, chudnę. - I co z tego, skoro nadal w polskich sklepach nie jestem w stanie na siebie kupić niczego sensownego w rozmiarze 56.
      Polski handel wbija mnie w kolosalne kompleksy!!!
      Nie wiem dlaczego rodzimi producenci garderoby w większych rozmiarach, uważają ,że wszystkie puszyste kobietki w kraju mają figurę jabłuszka - czyli duży biust, duży brzuch ,grubą talię i malutki tyłeczek. Kupienie czegoś dla "gruszki" jest praktycznie niemożliwe :(
      No i materiały z jakich tworzone są te dostępne kreacje.
      Mam już tego dosyć!!
      Do tej pory od czasu do czasu udawało mi się zdobyć coś fajnego jedynie w sklepach z używaną odzieżą :o
      Ja też chcę od czasu do czasu kupić sobie normalnie w sklepie nową ,wystrzałową kieckę!

• Gość: woźny Re: Polski handel wbija mnie w kompleksy IP: *.toya.net.pl 09.08.11, 10:10
        A w czym ci to pomoże? Przecież i tak wyglądasz jak potwór i lepiej wyglądać nie będziesz. Lepiej zamknij się w domu i nie wychodź, bo dzieci straszysz.
        • Gość: sebass85 Re: Polski handel wbija mnie w kompleksy IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.12, 11:46
          Napisała, że walczy z nadwagą więc daruj sobie takie teksty.
        • Gość: gość Re: Polski handel wbija mnie w kompleksy IP: *.play-internet.pl 07.03.12, 14:51
          idiota :/
    • Gość: Dorota, W-wa SKÓRA twarzy; gładka, bez ZMARszczek i złogów !!♥♥ IP: 77.236.26.* 08.08.11, 23:29
      ZOBACZ też to: ♥♥♥ ♫♪♫♫♪♫ ♥♥♥

33.TEMAT.
      sandrarecho.pinger.pl/m/4500020

ENGLISH VERSION_______: www.instytutirl.com.pl/index9.php

Biologia, medycyna.
    • joannadro Re: Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? 09.08.11, 11:35
      Ja tam ani nie jestem piękna, ani super zgrabna ale ważne że sama się zaakceptowałam. Jednak ważną rolę w zaakceptowaniu siebie ma otoczenie, jeśli otaczaja nas ludzie życzliwi, nie wpędzający nas w kompleksy to jest o tyle łatwiej pokochać siebie.
    • Gość: kasia Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? IP: 83.218.113.* 12.08.11, 13:10
      Jedyny sposób na zdrowe odchudzanie i długotrwałe wyniki jest zmiana nawyków żywieniowych. Po co całe życie się odchudzać, to jest bardzo męczące dla naszego organizmu.
      Ja już z tym nie mam problemu, zmieniłam nawyki żywieniowe, ale pomógł mi w tym polecając mi świetny program konsultant Wellness(idealna-figura.eu), schudłam zdrowo, bezpiecznie, co najważniejsze utrzymuje już ponad rok świetną figurę.Każdej to polecam

• Gość: y Re: Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? IP: *.as43234.net 12.08.11, 23:57
        Kasia ty spamerze!

SPAMER SMAPMER SMAMER SRAMER!!!!!!

• b.szkrab Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? 12.08.11, 14:02
      Czyli 10 kliknięć, aby poznać prawdę objawioną: mniej żryj i więcej się ruszaj.
      A to ci!
      • jael53 Re: Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? 13.08.11, 11:14
        Niezły tekst na podhodowanie babskiego utyskiwania i napędzenie klienteli fittnessom, aptekom (ach, te suplementy diety...), gabinetom masażu, klinikom medycyny estetycznej i podobnym biznesom.
        • fitty Re: Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? 17.08.11, 16:13
          Może warto uświadamia kobiety jak można radzi sobie z kompleksem, omijając często niebezpieczne operacje plastyczne? Bielizna korygująca, odpowiednio dobrany strój, makijaż itd.
          • alfaonline Re: Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? 18.08.11, 10:19
            ...niedoskonałości figury można zaretuszować m.in. wspomnianą bielizną modelującą, ale myślę, że uśmiech to jest to, co powoduje, że każda kobieta jest piękna i ta puszysta i ta całkiem chuda...
            Być kobietą to wbrew pozorom trudna sprawa

• Gość: Goose Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? IP: *.icpnet.pl 29.09.11, 21:39
      Już nawet nie chodzi o wygląd: wyznaję pogląd, że wszystkie mamy swoje wady ale i każda ma w sobie coś pięknego. Odpowiedni ubiór, makijaż, zadbany i świeży wygląd - i tyle ;]
      Ja mam kompleksy intelektualne... ;( Czuję się też nieciekawa.
      I mam nerwicę, zachowuję się przez nią impulsywnie i "śmiesznie" dla otoczenia... ;((
      Pod tym względem, nie umiem siebie kochać. Nigdy się chyba nie zaakceptuję...
    • kin-iu zbyt rozpruta pupa 04.10.11, 09:51
      zbyt rozpruta pupa to problem nie tylko estetyczny ale również i moralny
      • Gość: Mania Re: zbyt rozpruta pupa IP: *.candela.com.pl 01.02.12, 13:29
        hahahaha!!! dzięki za głos rozsądku w tym kobiecym chaosie :)
    • Gość: him Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? IP: *.217.133.75.coditel.net 27.11.11, 19:05
      duza pupa to podstawa.

kobieta z brzuchem, to dopiero jest tragedia.
    • Gość: WielbicielKraglosc Płaska pupa to tragedia IP: *.cdma.centertel.pl 12.01.12, 19:29
      Brak piersi tak nie szpeci jak płaska pupa.
    • Gość: Ksena Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.12, 13:54
      Wystarczy ubrać siew strój odpowiedni do sylwetki, a od razu wzrosnie nasze poczucie własnej wartości. Najlepsze ubrania znajdziecie m.in tu www.twojesukienki.pl
    • Gość: rada Re: Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? IP: *.play-internet.pl 02.02.12, 19:16
      Witam, jak każda z Was wie odchudzanie wiąże się z wieloma wyrzeczeniami oraz z ciężką pracą podstawą jest odpowiednie dobranie diety i ćwiczenia, ale to jest tylko 50% sukcesu, drugie 50% to trzymanie się swoich postanowień i silna wola, aby wybrać odpowiednią dla siebie diete trzeba zapoznać się chociaż z kilkoma, polecam odwiedzenie strony www.odchudzanieidiety.blogspot.com gdzie znajdziecie różne diety oraz porady o odchudzaniu
      Polecam i zapraszam
      www.odchudzanieidiety.blogspot.com
    • Gość: i like big butts! Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.12, 12:51
      Ja mam dużą pupę i nie narzekam ;) Nosze szorty albo stringoszorty (ostatnio piękne nabyłam przez internet w kris line:D ) i jest wygląda bardzo dobrze :) Zresztą Jennifer Lopez i Kim Kardasian potweirdzają, że duza pupa jest super!

• nanana_2 Re: Kobiece kompleksy - jak sobie z nimi radzić? 03.03.12, 14:49
        nie tyle duża co kształtna :) i cała magia polega na jej właściwym wystylizowaniu i pokazaniu, a będzie wielkim atutem zamiast kompleksem, trust me
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka