Dodaj do ulubionych

3 styczeń start

04.01.12, 10:14
Wczoraj zaczęłam, waże 68kg i marze aby ważyc 58kg.
Pierwszy dzień minął ok.
Na razie nie staje na wagę.
Dzisiaj apetyt mały z czego bardzo się ciesze.
Nie wiem ile dni wytrwam na I-ej fazie, może 4-5.
Ja nie słodze więc z przyjemnością wypijam kawę i inke z mlekiem.
Troche jestem leniwa więc nie gotuje wymyślnych potraw Dukana, jem tylko jajecznice, chude szynki drobiowe i filety, ryby, 2 łyżki otrębów owsianych na mleku, serek ziarnisty 3%
I powtarzam sobie, że jestem silna dam rade.
Jutro cdn.
Obserwuj wątek
    • reniek27 Re: 3 styczeń start 04.01.12, 14:09
      Radzilabym ci zaczac gotowac dostarczyc wiecej zroznicowanych rzeczy do diety bo ile mozna zyc na jajecznicy i otrebach, przepsy nie sa trudne i dobre
      • re.ne Re: 3 styczeń start 05.01.12, 09:55
        Witam
        Dzisiaj 3 dzień ponad 1 kg mniej czuje się świetnie, zjadłam makrele.
        Dostałam @ więc nie będę się ważyc przez 3-4 dni.
        Może rzeczywiście zaczne gotowac bo w sumie lubie, chyba zaczne od bigosu z pieczarkami.
        Bardzo mnie cieszy to że nie czuje dużego głodu.
        Mam jedną spódniczkę mini i już wizualizuje sobie że bez problemu zmieszczę się w nią.
        To jest moje marzenie na dzień dzisiejszy.
        Także motywacji mi nie brakuje
        cdn.
        • reniek27 Re: 3 styczeń start 05.01.12, 13:21
          Ja właśnie tworze leczo jak smakuje nie wiem jeszcze, zostawiam sobie to na obiad, niestety mój żołądek źle reaguje na jajka ,pewnie przez dietę ,szkoda bo zawsze je lubialam a teraz po jednym kęsie odrazu zaczyna mnie mulic i bolec, ciężko będzie tym razem bo w każdym przepisie jako cza dodać,życzę sukcesów
          • becik-pl Re: 3 styczeń start 05.01.12, 13:45
            To już wiem, czemu ta moja waga nie spada tyle ile powinna, zaczynałam jak miałam okres, i teraz też przed okresem jestem. Jaka ja nie domyślna, a w obwodach mniej mam. Tylko waga stoi.
            • reniek27 Re: 3 styczeń start 06.01.12, 13:25
              Widze ze kilogramy spadają nam jednakowo tyle ze ja zaczęłam 30 grudnia, na szczęście żołądek już się uspokoił, jajek nie tykam, popadłam w mala paranoje ważenia się wiec postanowiłam nie ważyć się kilka dni bo ważenie się 3 razy dziennie to chyba przesada hahahhahhaahh
              p.s leczo dukanskie przepyszne ,a w dni @ na pewno ważyć się nie będę
              • re.ne Re: 3 styczeń start 07.01.12, 10:16
                Witam
                Czuje się świetnie, tak jakoś lekko i postanowiłam się zważyć 2 kg mniej.
                Jestem bardzo zadowolona, zaczęłam gotować bo ileż można jeść tylko gotową wędline, ryby i jajka.
                Troszke mnie wszystko denerwuje, ale to chyba wina @, a nie diety.
                Jak zrobie zakupy to jutro będzie leczo.
                Od poniedziałku jak będzie ładna pogoda to planuje długie spacery.
                Dla mnie dieta jest bardzo wygodna bo ja picia nie słodze od, od dawna pije kawe fusiastą, rozpuszczalną i inke z mlekiem.
                Słodzików do gotowania nie mam i nieciągnie mnie do słodkiego, a normalnie to lubiałam jakąś czekoladke czy ciasteczko podjeść.
                cdn
                • reniek27 Re: 3 styczeń start 07.01.12, 16:13
                  Dzis gotowałam krem z kurczaka z warzywami-pyszny i zapiekane z kalafiora i niestety do kosza poszło, nie dało się tego przełknąć, a co do słodyczy to śni mi się po nocach czekolada taka z orzechami mhhhhhhh, no i zaczęłam znowu biegać bo przestało padać
    • re.ne Re: 3 styczeń start 09.01.12, 10:13
      witam
      Czuje się świetnie, nie jestem głodna.
      Waga lekko w dół, od dziś rezygnuje z picia inki -bardzo lubie z mlekiem ale ma węglowodany. Mam nadzieje, że waga teraz będzie szybciej szła w dół.
      Brzuch zdecydowanie mniejszy, mam jeszcze grube uda i licze że w tym tygodniu zaczne spalać tłuszcz z ud.
      A i najważniejsze na buzi jakoś szczuplej wyglądam.
      Myśle jaką nagrode sobie zafundować za zgubienie 5 kg tłuszczu?
      Chciałam kosmetyczke, ale nie mam z kim beibi zostawić.
      cdn.
      • becik-pl Re: 3 styczeń start 09.01.12, 11:14
        Gratuluje, u mnie waga spada wolno, ale spada :-) Narazie 4 kg mniej i też widzę różnicę, szczególnie w obwodach. Oby tak dalej!
    • re.ne Re: 3 styczeń start 12.01.12, 07:34
      witam
      Już 3 kg mniej.
      Czuje się świetnie, cm też mniej bo spodnie w pasie i udach luźne.
      Moje małe grzeszki to śledzie po kaszubsku, ale położyłam na ręczniku papierowym i odcisnęłam prawie cały olej.
      Oby tak dalej.
      Nie ciągnie mnie do słodyczy, czasami tylko ciepły chlebuś zapachnie jak kupuje dla rodziny to jedyne czego mi brakuje.
      cdn.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka