Dodaj do ulubionych

pogaduchy?

29.01.12, 10:05
No kobietki kochane no gdzie ja się, mam wygadać poprzeżywać, podenerwować na grubość mą i kretyński apetyt, czy ja jestem sama na tym forum w ten niedzielny poranek? Jak tak dalej pójdzie zacznę gadać sama ze sobą.
Obserwuj wątek
    • dorcia1234 Re: pogaduchy? 29.01.12, 11:40
      :-)
      to nie będzie tak źle. Ja w takich chwilach mówię, że od czasu do czasu trzeba porozmawiać z kimś mądrym ;-)
      • femme-marie Re: pogaduchy? 29.01.12, 18:11
        no....nie wiem czy rozmowa sama ze sobą przyniesie mi wartości intelektualne, ale na pewno poczuje się wysłuchana nikt nie będzie przerywał monologu:-) kurcze feliks własnie się dowiedziałam, że chrupanie paszczą chrupek niewskazane jest na szczęście dziś dzień PW więc ide chrupnąć sałatę i co tam jeszcze znajdę nadającego się
    • femme-marie soso zupa 31.01.12, 15:01
      dziś odkryłam pyszną zupę sos, miałam zrobić tylko sos z przecieru do pulpecików, ale jak zwykle czegoś zabrakło tym razem zabrakło keczupu by sos był odpowiednio gęsty, więc wrzuciłam marchew seler pietruszkę cebulę czosnek , koperek, podgotowałam, zblendowałam i pyszne to to wyszło.Przed chwilą zjadłam, a później poleje tym pulpeciki, bo dziś cała rodzina po dukanowsku zje (n0 z tym że pozostali do surówki dostaną jabłko i kaszę do pulpetów) kasza i pulpety w parowarze , ja przed kompem , młodsza latorośl pod stołem , nawiasem mówiąc mocno oburzona że jej tu nie pozwalam naciskać do woli. aaaaaa zapomniałam zaznaczyć że wczoraj w końcu ktoś zauważył że się zmniejszam, juz myślałam że się nie doczekam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka