08.05.12, 12:59
Moje pytanie dotyczy diety 3D - czy ta dieta jest tu komuś znana? Ostatnio coraz częściej o niej słyszę, widziałam nawet jadłospis na jakimś forum - ogólnie sprowadza się ona do tego, że zjada się 3 posiłki + 2 przekąski na bazie mięsa, warzyw, owoców, produktów typu ryż czy ciemne pieczywo i do każdego posiłku czy przekąski dodaje się odpowiednie przyprawy. Jestem ciekawa opinii osób, które tę dietę stosowały - czy schudły, ile, czy było ciężko? Będę wdzięczna za odp. :)
Obserwuj wątek
    • ladiaa Re: Dieta 3D 15.05.12, 15:15
      Ja szukam dla siebie fajnej dietki, żeby przed latem schudnąc, bo się zapuściłam strasznie przez zimę :/ Akurat dieta 3D wygląda wg mnie bardzo dobrze, stosuje trochę inne, bardziej, hmmm, nowoczesne podejście do odchudzania - ta dieta nie ogranicza niczego, jak inne diety, a jeśli wywalamy z diety np. węgle, a potem do nich wracamy, to jojo mamy gwarantowane. Ja widzałam parę blogów osób, które na tej diecie schudły, może tam sobie zajrzyj? Jeśli zacznę jakąś dietę, to od czerwca.
      • zawsze-anielica Re: Dieta 3D 29.05.12, 15:55
        Ja wpisując dieta 3d blog znalazlam cos takiego:
        przyprawiaj.pl/category/dzien-z-dieta-3d-chili/
        jak masz jakieś fajne linki, to też się podziel :) A zaczynasz w końcu jakąś dietę? Może byśmy zaczęły w tym samym terminie i byśmy tu urządziły kącik wsparcia? ;)
        • Gość: kasia Re: Dieta 3D IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.12, 15:52
          witaj, mam przepisy do 3D, chętnie zacznę razem sie odchudzać, najlepiej już już - od jutra zacyznam chodzić na zabiegi odchudające, musze je wspomóc dietą i ćwiczeniami.
          mój mail: arkasia@poczta.onet.pl

zapraszam
          • zawsze-anielica Re: Dieta 3D 11.06.12, 16:10
            Gość portalu: kasia napisał(a):

> witaj, mam przepisy do 3D, chętnie zacznę razem sie odchudzać, najlepiej już ju
            > ż - od jutra zacyznam chodzić na zabiegi odchudające, musze je wspomóc dietą i
            > ćwiczeniami.
            > mój mail: arkasia@poczta.onet.pl
            >
            > zapraszam

Kasia, ja zaczęłam od dziś, bo w czwartek i w sobote mi jeszcze wypadło grillowanie, więc nie było sensu zaczynać diety, ale od dziś się juz trzymam :) Zaczynaj też, postaram się na Ciebie wagowo poczekać, ale nie ręcze, że dieta 3D też poczeka :D A jakie zabiegi planujesz?

• an-der Re: Dieta 3D 16.06.12, 22:48
            ja też się dołączę chętnie.
            napisałam na maila.
            • zawsze-anielica Re: Dieta 3D 18.06.12, 12:41
              Do mnie czy do Kasi? Bo ja nie mogę wejśc aktualnie na swoją pocztę gazetową :/ A Ty już zaczęłaś? U mnie po tygodniu waga pokazała -1,1 kg w stosunku do zeszłego tygodnia :) Jestem dumna jak paw, bo nie sadziłam, że coś się w ogóle o tyle ruszy :) No i dieta 3d jest fajna, nie chodzę głodna, nawet czaem mam problem, żeby wszystko zjeść? Tez tak macie? Może za mały żołądek mam??
              • octavia27 Re: Dieta 3D 19.06.12, 13:19
                A czy ja też mogę się przyłączyć od jutra? Dieta 3D już kupiona, dziś popołudniu jeszcze odpowiednie zakupy spozywcze i mogę startować :) na wadze ok. 64 kg, chcialabym wazyć przynajmniej 59 kg, co przy moim wzroście i tak jest optymalnie.
                • zawsze-anielica Re: Dieta 3D 21.06.12, 10:17
                  No jasne, pisz koniecznie na forum, jak Ci dieta idzie :) Masz moim zdaniem stosunkowo nie dużo do zrzucenia. A ile masz wzrostu? Ja na razie trzymam się całego menu 3d, nie zmieniałam jeszcze posiłków z innych dni. Dużo wody z cytryną piję, spróbujcie sobie cytrynę wcisnąć, naprawdę pyszna jest taka woda :)
    • default Re: Dieta 3D 05.06.12, 10:47
      Nie rozumiem tej tendencji nazywania zupełnie zwyczajnego odzywiania jakimiś szumnymi nazwami i oglaszania światu "wow, ale DIETA, cos nowego".
      A wszystko sprowadza sie po prostu do racjolanego odżwiania z ograniczeniem tłuszczu i cukru - i tyle.
      To ja może ogloszę "dietę DEFAULT" :)
      Jest prosta i łatwa w stosowaniu, a mój efekt : 11 kg w 4 miesiące. Oto:
      Śniadanie - owsianka wielozbozowa z mlekiem 0%
      Lunch - chude pieczone mięso lub ryba z warzywami duszonymi bez tłuszczu albo z surowką
      Obiado-kolacja - zupa jarzynowa (różne wersje, z różnych warzyw),
      Przekąska wieczorna - jogurt light, albo chudy biały ser z przecierem owocowym Gerber albo 2 plasterki chudej wedliny + pomidor.
      Rano i przed obiadem - szklanka wody z octem jabłkowym. Zamiast herbaty - herbatki ziołowe usprawniajace trawienie.
      No i co - mogę ogłaszać wynalezienie nowej wspaniałej diety ? ;-)

• octavia27 Dieta 3D - dzień 7. 26.06.12, 12:31
      U mnie dziś 7. dzień diety :) Na razie daję radę ;) Jutro ważenie - mam zamiar ważyć się raz na tydzień, trochę żałuję, że 1. dnia nie spisałam też wymiarów. Najszczęśliwsza na razie byłam 4. dnia, bo czekolada była :D Czy tylko ja mam czasem problem, zeby zjeść cały obiad? :/ te porcje są duże! Mam nadzieję, że to nie zastopuje procesu chudnięcia...
      • zawsze-anielica Re: Dieta 3D - dzień 7. 27.06.12, 12:44
        Też tak mialam z porcjami ;) Ale teraz się przyzwyczaiłam, bo te posiłki mimo że syte, to są lekkie i nie mam uczucia ciężkości - od stołu wstaję tak akurat. I na razie nie zmieniałam też menu diety 3d za bradzo, raz tylko zrobiłam obiad na 2 dni, bo nie miałam wtedy czasu codziennie gotować.
        • Gość: ahahaha Re: Dieta 3D - dzień 7. IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.12, 15:14
          o, widzę, że pracownicy 3d chili nie próznują. fikcyjne blogi fikcyjnych dziewuch, które "się zapuściły", bo ważyły - uwaga!- "aż" 63 kilogramy. teraz czarują ze zdjęć kośćmi a la rubik:D
          moi drodzy, reklamowac TEŻ trzeba umieć, strasznie to namolne i na siłę, co robicie, nic dziwnego, że "cudowna" dieta się nie sprzedaje:DDD
          • diilla Re: Dieta 3D - dzień 7. 29.06.12, 11:53
            Nie przesadzasz, kolego? A co robia na forum takie watki jak ten o slimex15? To jest dopiero reklama, że ho ho! A całe forum o Dukanie czy diecie Montignac? Tez powinny byc zakazane? Wolnosc Tomku w swoim forumowym domku :D Jak im ta dieta 3D pasuje, to co Ci do tego? Wkurza mnie takie tepienie, nie pasuje Ci, to nie czytaj i nie nazywaj kobiet "dziewuchami", głąbie :/
          • Gość: Kahlan Re: Dieta 3D - dzień 7. IP: *.torun.mm.pl 12.08.12, 15:03
            Hej no nie wszystkie są reklamą - np. mój jest autentyczny. Co choćby widać po tym, od jak dawna prowadzę blogi na bloggerze. Chociaż część - głównie stron, a nie blogów - wygląda bardzo podejrzanie ;) Pozdrawiam Kahlan, a tu mój blog
            • diilla Re: Dieta 3D - dzień 7. 31.08.12, 12:17
              Ale widzę, że pojawił się mały powód, dla którego przerwałaś dietę 3D - gratuluję ;)
              Ja ostatnio znalazłam takie coś na blogu:
              to-be-skinnyy.blogspot.com/2012/08/nowy-projekt-dietetyczny.html
              I jeszcze gdzieś, ale nie zapisałam linka. Ale w sumie dziewczyna ma to w wersji papierowej, a nie jako wydruk pdf, więc może teraz można dostać dietę też w wersji ksiązkowej?
    • Gość: julciaaa Re: Dieta 3D IP: *.root.com.pl 08.11.12, 09:15
      Ja się nad dietą 3d poważnie zastanawiam. Poszperałam troche w necie i np.tu można o niej poczytac. Zastanawiam się tylko ile na tej diecie można faktycznie schudnąć i w jakim czasie?
      • Gość: Fiat Duna SC so many christian louboutin angelique ql9208 IP: 175.42.92.* 13.02.14, 23:03
      • Gość: Fiat Uno SCR Le B.Bardot 9974 IP: 175.44.11.* 03.03.14, 20:23
      • Gość: 128 Super Europa burberry pattern IP: *.38.204.121.board.fz.fj.dynamic.163data.com.cn 31.03.14, 18:28
    • Gość: Gość Re: Dieta 3D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 21:32
      polecam to! 10-sposobow-by-schudnac.osobie.net/

tylko złotówka a mozesz wiele
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka