aka21 15.02.13, 17:31 Czy ktoś wie dlaczego zniknął? Sporo tego zjadłam na II fazie... Zastanawiam się, czy to jakieś bardzo niezdrowe nie było, bo od jakiegoś czasu go nie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikasob Re: Satino light Bakoma 20.02.13, 09:56 No właśnie, ja też szukam - całkiem smaczne to było, ale fakt że mało zdrowe. (Pewnie podobnie jak cola light, a tego jednak nie wycofują ;) ). Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Satino light Bakoma 21.02.13, 09:27 Bakoma napisała tak: "Z przykrością informuję, że byliśmy zmuszeni wycofać ze sprzedaży Satino 0,9% light ze względu na malejące zainteresowanie tym produktem." Czyli, że nie ma na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
aka21 Re: Satino light Bakoma 25.02.13, 09:03 Dieta Dukana już nie tak modna jak kilka lat temu:(... szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
jo-an-na-29 Re: Satino light Bakoma 18.03.13, 19:46 Kurcze, szkoda, pyszny był :( Ale można sobie budyń samemu robić, z mleka, kakao albo wanilii, żelatyny i stewii (dużo zdrowsza niz ten słodzik z bakomy). Odpowiedz Link Zgłoś
forum.master Re: Satino light Bakoma 14.04.13, 21:10 no można, mozna, ale fajniej isć do sklepu i kupić gotowy, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grymasisko Re: Satino light Bakoma 20.05.13, 21:18 ale juz nie produkują, nie wiem, chyba się źle sprzedawały albo coś w tym stylu, bo już od dłuzszego czasu nie można było nigdzie znaleźć, a znalazłem potwierdzenie w necie. Odpowiedz Link Zgłoś