Dodaj do ulubionych

za duże piersi

IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.03.02, 15:30
mam zdecydowanie za duże piersi,noszę rozmiar 38/40, a bluzki muszę kupować w
rozmiarze 44. Czy można coś na to poradzić?
Obserwuj wątek
    • aleksandra.cichocka Re: za duże piersi 22.03.02, 16:57
      Jeśli nosi Pani nr 38/40 to znaczy, że jest Pani osobą szczupłą i nie ma
      potrzeby odchudzać się. A duże piersi trzeba potraktować, jako oznakę urody.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Sowa Re: za duże piersi IP: *.carlnfd1.nsw.optusnet.com.au 23.03.02, 03:12
        aleksandra.cichocka napisał(a):

> Jeśli nosi Pani nr 38/40 to znaczy, że jest Pani osobą szczupłą i nie ma
        > potrzeby odchudzać się. A duże piersi trzeba potraktować, jako oznakę urody.
        > Pozdrawiam.

Baaardzo mądrze ..! :-))

Sowa
    • jogger Re: za duże piersi 23.03.02, 16:29
      www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
      dzial=0511&forum=342&wid=910039&aid=910039&layout=2
    • Gość: Olcia Re: za duże piersi IP: *.MAN.atcom.net.pl 25.03.02, 13:13
      MAm bardzo podobny problem, choc zbyt szczupla nie jestem (wagowo - 68 kg, 172
      wzrostu, biust 75E)ale nosze rozmiar 38/40. Powiem Ci, ze mozna z tym zyc, a
      kupowanie rozmiarow 44 nie jest konieczne. Tylko musisz nauczyc sie, jaki
      rodzaj ubrania pasuje do tej sylwetki. Faktem jest, ze niestety nie da rady
      noszenia wszystkiego, co jest akurat w modzie, bo sie w tym wyglada zle. Mozesz
      chodzic w obcislych bluzeczkach, ale nie moga byc to golfy, bo wtedy wyglada
      sie, jakby biust byl na wysokosci pepka. dekolt powinien byc zawsze wyciety "w
      serek", bo to optycznie podnosi biust. Wszelkie ubrania, jakie sie nosi, nie
      powinny byc luzne (powieszone na piersiach), bo wtedy wyglada sie jak "szafa"
      (znam to z wlasnego doswiadczenia) Ja kupuje ubrania, ktore sa dopasowane do
      biustu (ale nie zostawiam mu duzo luzu) i dopasowane w talii. Jesli takie nie
      sa od poczatku (bo trudno takie kupic), to po prostu je przeszywam (wzdluz
      szwow zwezam w talii). Pokazuj swoja talie, biodra, bo wierz mi wtedy wyglada
      sie naprawde atrakcyjnie! Ale nie pozwalaj sobie NIGDY na chodzenie bez
      stanika. Bo nawet jesli teraz twoj biust sie "trzyma", to za jakis czas skora
      sie rozciagnie i nie doprowadzisz juz jej do stanu poprzedniego. Ja nawet spie
      w staniku. Apropos bielizny, to Triumph oferuje "pomniejszacze optyczne" -
      czyli staniki, ktore tak ukladaja biust, ze wydaje sie mniejszy.
      Pozdrawiam Cie :))
    • drapieznik Droga as, 26.03.02, 07:01
      Znam wiele kobiet ktore decyduja sie na powiekszenie piersi, nie znam natomiast
      takich ktore pisza sie na ich redukcje. Nie spotkalem jeszcze mezczyzny ktory
      narzekalby ze kobieta miala za duze piersi.

Ciesz sie, to sa takie magnesy dla panow. A jak sa mniejsze niz trzeba? Tez je
      kochamy! Dobrze, ze wszystkie kobiety nie sa jednakowe bo byloby za nudno na
      swiecie.
    • sprosny500 Re: za duże piersi 02.04.02, 23:36
      Witam
      Dla mnie masz idealny rozmiar szkoda ze nie spotkalem cie wczesniej...
      Pozdrawiam
    • clariette Re: za du?e piersi 21.05.02, 14:39
      ja nosze "tylko" 75D, ale co to za problem to wiem. Z
      kupnem czegos fajnego klopot. Nic tylko poszukac
      krawcowa, ktora umie dobrze szyc ( tzw ciacia
      francuskie).
      Z jednej strony + , lubie jak moj facet sie podnieca na
      ich widok.
      Ale jak inni faceci sie gapia swoimi oblesmymi oczkami
      to mnie mdli :((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka