Gość: as IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.03.02, 15:30 mam zdecydowanie za duże piersi,noszę rozmiar 38/40, a bluzki muszę kupować w rozmiarze 44. Czy można coś na to poradzić? Link Zgłoś Obserwuj wątek
aleksandra.cichocka Re: za duże piersi 22.03.02, 16:57 Jeśli nosi Pani nr 38/40 to znaczy, że jest Pani osobą szczupłą i nie ma potrzeby odchudzać się. A duże piersi trzeba potraktować, jako oznakę urody. Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: Sowa Re: za duże piersi IP: *.carlnfd1.nsw.optusnet.com.au 23.03.02, 03:12 aleksandra.cichocka napisał(a): > Jeśli nosi Pani nr 38/40 to znaczy, że jest Pani osobą szczupłą i nie ma > potrzeby odchudzać się. A duże piersi trzeba potraktować, jako oznakę urody. > Pozdrawiam. Baaardzo mądrze ..! :-)) Sowa Link Zgłoś
jogger Re: za duże piersi 23.03.02, 16:29 www.gazeta.pl/alfa/home.jsp? dzial=0511&forum=342&wid=910039&aid=910039&layout=2 Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: za duże piersi IP: *.MAN.atcom.net.pl 25.03.02, 13:13 MAm bardzo podobny problem, choc zbyt szczupla nie jestem (wagowo - 68 kg, 172 wzrostu, biust 75E)ale nosze rozmiar 38/40. Powiem Ci, ze mozna z tym zyc, a kupowanie rozmiarow 44 nie jest konieczne. Tylko musisz nauczyc sie, jaki rodzaj ubrania pasuje do tej sylwetki. Faktem jest, ze niestety nie da rady noszenia wszystkiego, co jest akurat w modzie, bo sie w tym wyglada zle. Mozesz chodzic w obcislych bluzeczkach, ale nie moga byc to golfy, bo wtedy wyglada sie, jakby biust byl na wysokosci pepka. dekolt powinien byc zawsze wyciety "w serek", bo to optycznie podnosi biust. Wszelkie ubrania, jakie sie nosi, nie powinny byc luzne (powieszone na piersiach), bo wtedy wyglada sie jak "szafa" (znam to z wlasnego doswiadczenia) Ja kupuje ubrania, ktore sa dopasowane do biustu (ale nie zostawiam mu duzo luzu) i dopasowane w talii. Jesli takie nie sa od poczatku (bo trudno takie kupic), to po prostu je przeszywam (wzdluz szwow zwezam w talii). Pokazuj swoja talie, biodra, bo wierz mi wtedy wyglada sie naprawde atrakcyjnie! Ale nie pozwalaj sobie NIGDY na chodzenie bez stanika. Bo nawet jesli teraz twoj biust sie "trzyma", to za jakis czas skora sie rozciagnie i nie doprowadzisz juz jej do stanu poprzedniego. Ja nawet spie w staniku. Apropos bielizny, to Triumph oferuje "pomniejszacze optyczne" - czyli staniki, ktore tak ukladaja biust, ze wydaje sie mniejszy. Pozdrawiam Cie :)) Link Zgłoś
drapieznik Droga as, 26.03.02, 07:01 Znam wiele kobiet ktore decyduja sie na powiekszenie piersi, nie znam natomiast takich ktore pisza sie na ich redukcje. Nie spotkalem jeszcze mezczyzny ktory narzekalby ze kobieta miala za duze piersi. Ciesz sie, to sa takie magnesy dla panow. A jak sa mniejsze niz trzeba? Tez je kochamy! Dobrze, ze wszystkie kobiety nie sa jednakowe bo byloby za nudno na swiecie. Link Zgłoś
sprosny500 Re: za duże piersi 02.04.02, 23:36 Witam Dla mnie masz idealny rozmiar szkoda ze nie spotkalem cie wczesniej... Pozdrawiam Link Zgłoś
clariette Re: za du?e piersi 21.05.02, 14:39 ja nosze "tylko" 75D, ale co to za problem to wiem. Z kupnem czegos fajnego klopot. Nic tylko poszukac krawcowa, ktora umie dobrze szyc ( tzw ciacia francuskie). Z jednej strony + , lubie jak moj facet sie podnieca na ich widok. Ale jak inni faceci sie gapia swoimi oblesmymi oczkami to mnie mdli :(( Link Zgłoś