yorelka 16.05.08, 11:32 Czy jest ktoś "ZA" powstaniem nowego, zamkniętego forum? Link Zgłoś Obserwuj wątek
lenkaaa Re: Nowe zamknięte forum 16.05.08, 11:46 Hej, a co sie dzieje ? Przed chwilą przeczytalam, że znikają posty... Prawda to ??? Link Zgłoś
yorelka Re: Nowe zamknięte forum 16.05.08, 11:57 Imoenka coś zauważyła. Ja jeszcze nie odkryłam co zniknęło. Tutaj i tak nic nie zmienia się na lepsze i niewiele się dzieje. Link Zgłoś
imoenka Re: Nowe zamknięte forum 16.05.08, 12:05 asiul3k napisala ze post nadaje sie do usuniecia bo przepisy na koktaile byly - a teraz juz niema jej wpisu - gdzies sie przeniosl??? Link Zgłoś
lenkaaa Re: Nowe zamknięte forum 16.05.08, 12:07 Jeśli by się okazało, że rzeczywiście nowy admin kasuje nasze wpisy, to bym się poważnie zastanowiła nad nowym forum, bo po co się denerwować, ale jeśli wszystko jest ok to bym została, bo szkoda tracić nasze stare wpisy. Ja też nie przepadam za wątkami-monologami jak ten ostatni o koktajlach, ale zawsze można je ignorować :o))) Link Zgłoś
yorelka Re: Nowe zamknięte forum 16.05.08, 12:23 Jak widać z nikim rozmawiać nie chce. Zapytana przeze mnie grzecznie i miło - nie odpowiada. Jak widać, nie zależy jej na rozruszaniu forum. Umie prowadzić nic nie wnoszące do sprawy monologi. Dlatego myślę, że mogłybyśmy stworzyć nowe forum. Link Zgłoś
lenkaaa Re: Nowe zamknięte forum 16.05.08, 12:41 Ja poczekam co powie Asiulek i nowy admin. Czy wpis został skasowany czy nie. Myślę, że trzeba wysłuchać wszystkich stron zanim zaczniemy podejmować jakiekolwiek decyzje. Ale jak by miało być nowe forum to glosuję na Asiulka jako admina, ze względu na najdłuższy z nas wszystkich staż w odchudzaniu HL :o)))) Link Zgłoś
yorelka Re: Nowe zamknięte forum 16.05.08, 12:44 Myślę, że tu nie tylko chodzi o wpis. Ja w każdym razie widzę coraz mniej powodów by tu zaglądać. Adminów może być kilku - jak na każdym forum. Jeden jest tylko właściciel :) Link Zgłoś
lenkaaa Re: Nowe zamknięte forum 16.05.08, 12:47 no właśnie miałam na mysli Asiulka jako nową załozycielkę forum, chiba że Ty masz na to ochotę :o)))) Link Zgłoś
yorelka Re: Nowe zamknięte forum 16.05.08, 12:53 To musi być ktoś, kto ma sporo czasu, więc ja odpadam. Mogę pomóc przy administrowaniu i rozkręcaniu forum. Sądzę też, że nie powinno to być forum otwarte, gdzie każdy może sobie wchodzić i czytać. :) Link Zgłoś
lenkaaa Re: Nowe zamknięte forum 16.05.08, 13:02 no to czekamy teraz na opinie pozostałych forumowiczek :o)))) Link Zgłoś
shape-works Re: Nowe zamknięte forum 16.05.08, 14:07 witam dziewczynki! Nie wiem czym zasluzylam na taki odzew.Nie jestem tez w stanie w cudowny sposob w ciągu 24h przeksztalcic forum bez Waszych koncepcji i pomocy.. 2 tematy,ktore zaczęlam wprowadzac spotkaly się z krytyką.. nie znalazlam wątku o wodzie..uznałam,ze moze wiekszosc wie,ale nowe osoby,ktore przyjdą niekoniecznie.. koktajle-wymysliłam,ze bedziemy wprowadzac te,ktore znamy ,ale moze nowe,domowe koncepcje-tez zle..a co zlego w tym jest? Nie oczekuje aplauzu,ale proszę o troszkę wyrozumialosci.. Link Zgłoś
yorelka Re: Nowe zamknięte forum 16.05.08, 15:14 Mamy po prostu wrażenie, że uwielbiasz prowadzić monologi, więc nie chcemy przeszkadzać. Jak widać chcemy forum rozkręcać i to robiłyśmy cały czas do tej pory - w miarę możliwości. Mnie jedynie dziwi, że piszesz "sama ze sobą" a jak ktoś pyta Ciebie bezpośrednio by zachęcić do rozmowy, to nie umiesz podjąć dialogu. Domniemam więc, że towarzystwa nie potrzebujesz. Link Zgłoś
imoenka Re: Nowe zamknięte forum 16.05.08, 15:14 shape-works napisała: > Nie jestem > tez w stanie w cudowny sposob w ciągu 24h przeksztalcic forum bez > Waszych koncepcji i pomocy.. A w co przeksztalcic? Link Zgłoś
shape-works Re: Nowe zamknięte forum 16.05.08, 15:34 w bazę wiedzy ,a przede wszystkim motywacji,zeby nam się chciało chciec:O) Link Zgłoś
asiul3k Re: Nowe zamknięte forum 16.05.08, 16:00 :-/ Ale się tu dziwnie zrobiło. Nie było mnie trochę, a tu takie hity ;P rzeczywiście skasowano moją wypowiedź. Niestety Asiula nie założy żadnego forum, bo się kompletnie na tym nie zna ;P a czasowo to też różnie wygląda. Kiedyś tu było fajniej, po co nam ten opiekun? W związku z tym taka PROŚBA - my sobie będziemy nadal pisały nasze głupotki i wymiany zdań i Boże broń NIE kasuj nam wypowiedzi, a Ty - Opiekunie - pisz sobie swoje monologi, ok ? Wszyscy będą zadowoleni. :) Link Zgłoś
lenkaaa Moim zdaniem 16.05.08, 16:20 Sytuacja jest nieprzyjemna :o((( Nie rozumiem skąd ta potrzeba u Shape-works do "przekształcania" forum, które MY stworzyłyśmy i czułyśmy się w tej atmosferze dobrze. Shape-works zaczęła od komenderowania i kasowania postów, które nie naruszały regulaminu forum (!!!) Nie mam ochoty tu już pisać. Jeśli dziewczyny postanowią o stworzeniu nowego forum, to przeniosę się z nimi. I tyle. Więcej już nic nie napiszę. Link Zgłoś