Dodaj do ulubionych

Opaski dla biegaczy

IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.13, 16:21
Witam, szukam takiej opaski na rękę dla biegaczy, chodzi o to żeby był numer ICE widziałem takie w Stanach ale nie wiem czy u nas coś takiego jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Opaski dla biegaczy IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.13, 18:21
      Ostatnio widziałem taki sklep internetowy masz linka www.icestripe.pl/produkty/icestripe-elite
      • Gość: Szamil Re: Opaski dla biegaczy IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 19:39
        Oooo całkiem fajne te opaski i widać że porządne no i cena znośna może zamówie, a ty masz może? Grawerka się nie ściera?
        • Gość: ja Re: Opaski dla biegaczy IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.13, 20:07
          Nie, ja mam bardzo porządne wykonanie grawerka też spoko widać że konkret a nie jakaś lipa. Moge jedynie powiedzieć że jak robisz większe zamówienie to dają zniżki no i koszt przesyłki mniejszy.
          • Gość: dd Re: Opaski dla biegaczy IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.13, 16:27
            Litość spamerze! Myślisz,że wszyscy są tacy ograniczeni jak ty?
            • ninusgaj Re: Opaski dla biegaczy 16.05.13, 18:47
              ooooo całkiem spoko te opaski widziałam je chyba na maratonie Orlena
              • basia013 Re: Opaski dla biegaczy 18.05.13, 16:05
                Opaski są świetne, zamówiłam sobie sportową niebieską, solidne i estetyczne.polecam
                • ninusgaj Re: Opaski dla biegaczy 19.05.13, 09:37
                  Teraz jest promocja do końca weekendu na dzień matki a ja zamówiłam wcześniej ahhhh ja zamówiłam żółta i białą na zdjęciach wyglądają spoko na lato w sam raz:)
                  • basia013 Re: Opaski dla biegaczy 20.05.13, 19:51
                    Ja trafiłam na jakąś promocję bo zaplacilam 35 juz z wysyłką!
                    • ninusgaj Re: Opaski dla biegaczy 21.05.13, 09:16
                      No to rzeczywiście super cena :) A jak grawerka? dobra jakość ?..mi powinny niedługo przyjść :)
                      • Gość: max Re: Opaski dla biegaczy IP: *.tvn.pl 27.05.13, 10:34
                        Ja biegam z tą opaską u nas trochę ludzi z firmy sobie zamówiło, grawerka spoko jakość dobra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka