malwisul 07.08.10, 19:09 Moja prawie dwu letnia córka ostatnio przez dwa dni zaczeła tak siusiać, co to może oznaczać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwisul Re: czerwono-różowy mocz 08.08.10, 14:50 i jeszcze jedno pytanie, jesli mocz do posiewu i badania ogolnego zostal pobrany dopiero dwa dni potem jak corka juz siusiala normalnie to czy badanie cos wykaze? z gory dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
k.plata-nazar Re: czerwono-różowy mocz 10.08.10, 12:00 jak najbardziej- jakie sa wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
malwisul Re: czerwono-różowy mocz 11.08.10, 09:09 Witam, badanie ogolne i posiew niczego nie wykazaly ale mocz do badania pobieralam malej jak juz nic sie nie dzialo, czego taki mocz mogl byc przyczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
k.plata-nazar Re: czerwono-różowy mocz 12.08.10, 13:03 moze zjadła buraczki, albo cos innego co zabarwiło? Odpowiedz Link Zgłoś
malwisul Re: czerwono-różowy mocz 12.08.10, 14:05 nie wiem juz sama, moze jadla buraczki ale je je czesto wiec dlaczego teraz tak sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
madzia-16 Re: czerwono-różowy mocz 12.08.10, 21:00 Witam. Moja córka też często je buraczki a tylko raz zdarzyło się że miała taki różowy mocz. Prawdopodobnie zjadła wtedy więcej. Jeżeli robiłaś badania i są ok to nie martw się. Odpowiedz Link Zgłoś