abmiros 30.11.10, 04:46 Powtarzam za madameblanka 28.11.10, 20:54: nudno coś sie robi na tym forumie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
you-know-who Re: Nudno coś sie robi na tym forumie. 30.11.10, 05:53 przepraszam bardzo, ale ja mowilem to wczesniej, moze nawet nie bylem pierwszy. najgorzej, jak ktos siedzi, siedzi az w koncu wymysli jakies blyskotliwe stwierdzeni, a potem ktos inny wlazi w butach i mowiac tosamo, kladzie pod stwierdzeniem kogos innego swoj podpis. (widzieliscie www.youtube.com/watch?v=Q_OIXfkXEj0 , czas = 1:00 Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Nudno coś sie robi na tym forumie. 30.11.10, 17:57 you-know-who napisał: > przepraszam bardzo, ale ja mowilem to wczesniej, moze nawet nie bylem pierwszy< A no wlasnie, ja to zauwazylem o wiele wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Nudno coś sie robi na tym forumie. 30.11.10, 10:46 ekhm, to jeśli nie teorie to może perełki typu (te akurat nie forumowe): "... i wtedy kiedy byli na wysokości 100m, piloci uznali że są na wysokości decyzji" ~~~~ "Na całym świecie obowiązuje zasada, że kilometr od progu pasa nie powinno być żadnego drzewa, żadnych przeszkód, zarówno na lotniskach wojskowych, jak i cywilnych. A tam były drzewa na wysokości radiolatarni…" ~~~~ "prawdopodobne, że nawigator wiedział o jarze, skoro poprosił kapitana o kartę z danymi lądowania: 08:09:52 Szt Mogę kartę? 08:09:53 KBC Bardzo proszę. " (pachnie mi sabotażem) ~~~~~~ trochę z pamięci...: "Janusz - Bracie , co mieszasz ludziom w głowach . Piloci i pasażerowie mieli pecha , bo samolot trafił w drzewo . Był prawdopodobnie w locie ...."minimalnie " wznoszącym (chcieli się ratować przed rozbiciem ), i na większej prędkości ok. 400km/godz. , zawadził skrzydłem o drzewo . Wtedy półbeczka na wznoszeniu jest.......prawie ..... pewna ??. Uderzenie w ziemię z taką prędkością to ....masakra . Janusz ......myśl, myśl ??? - odrzuć politykę , każdy wypadek jest inny , nie można porównywać z Kabatami . Pozdrawiam ." ~~~~ Nie ukrywam że cennym źródłem w zdobywaniu fraz, może być ND. Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan trochę opadła temperatura, 30.11.10, 17:48 trochę opadła temperatura, to fakt, rzucamy się na niezgułów (www.sjp.pl/niezgu%B3a to link dla kolegi Igora) i innych oszolomskich, jak sepy. Ale teraz i tak wikileaks naprawde ekscytuje Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: trochę opadła temperatura, 30.11.10, 18:04 bogdan,czy ciebie naprawda to ekscytuje? Ja mowie o tej malej czesci wycieku (tak mysle,ze mocno skontrolowanego). Przeciez to co "wycieklo,to tylko takie pogaduszki pracownikow ambasad amerykanskich.Sadze,ze to co naprawde moze zainteresowac bedzie pozniej lub wcale ,w to drugie bardziej wierze,ale bardzo byl by zadowolony,jakby pomylil sie. p.s.tak sie zlozylo ,ze slowo niezgula mnie bylo znane (uwielbiam rozwiazywac krzyzowki). Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan wikileaks 30.11.10, 21:17 wikileaks nie jest zły, ale najważniejsze, że sprawi, że więksi dranie tego świata muszą liczyć się z ujawnianiem ich świństw, małych i biednych oni nie krzywdzą, dobierają się do większych, czyli tak, jak Robin Hood, Janosik, porucznik Hans Kloss, Standartenführer Stirlitz. Chociaż podobno Robin H., gdy był na bani, odbierał biednym i dawał bogatym. Odpowiedz Link Zgłoś