Dodaj do ulubionych

Racja Stanu tuska

14.01.11, 18:49
Sam pare razy domagalem sie postawienia tuska przed Trybunalem Stanu.
Dzis doznalem olsnienia.
Jaka racja stanu kieruje sie phemiel?
Polska?
Bez zartow.
Ruska?
Na razie chyba jeszcze nie
Niemiecka?
Sam dobrze wie ze dla germancow mimo pewnej wspolnej puli genow zawsze pozostanie unterkanzlerem ze sladowa znajomoscia niemieckiego.
Niejaki tusk kieruje sie swoja racja stanu. Utrzymac sie przy zlobie i miec w doopie wszystko. A potem ciepla posadka w EU.
Dlatego przekazal ruskim sledztwo (niech spiernicza sledztwo po swojemu, ich sie beda czepiac).
Apeluje zatem o uniewinnienie tuska i niestawianie go przed Trybunal. Przekazujac ruskim sledztwo kierowal sie bowiem SWOJA racja stanu. Po mam nadzieje szybkim odejsciu phemiela proponuje wydzielic dla niego eksterytorialna dzialeczke 20 na 30 metrow na Kaszubach i ogrodzic drutem kolczastym. Mam tez nadzieje, ze mimo znajomosci niepredko przyjma rudego pilkarza i jego panstewko do EU (moglby wtedy wjezdzac do Polski bez wiz)
Obserwuj wątek
    • zuzkazuzka111 Re: Racja Stanu tuska 15.01.11, 11:58
      A niech jedzie do Ruskiej Budy...

(jak już wróci z ferii zimowych w Dolomitach, gdzie ponownie sie udał)
      rządowy samolot zawiózł płemieła by dalej wypoczywał...

Wpadł na chwilkę do ruskiej ambasady, pouprawiał bleblenie w TV i znów uciekł.
      • zaplutykarzelupa Re: Racja Stanu tuska 15.01.11, 12:07
        No przeciez urlop zaplacony, panstwo poczeka, wszak niewidzialna liberalna reka rynku wciaz dziala, mam wrazenie ze tusk poza pijarem ma wszystko w de, luzak jest gosc
        • zuzkazuzka111 Re: Racja Stanu tuska 15.01.11, 12:14
          > mam wrazenie ze tusk poza pijarem ma wszystko w de, luzak jest gosc

pijar dał mu wszystko, więc pała do niego miłością bezgraniczną.
          A że, czasem piłkę pokopie, to ma przynajmniej jakieś zajęcie na tym urlopie w Warszawie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka