Dodaj do ulubionych

Sylwester 2010/2011 Partner poszukiwany

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 21:49
Hej,szukam partnera na bal Sylwestrowy (kraków) Chciałabym żeby facet umiał trochę tańczyć i miał poczucie rytmu, wzrost min 180cm (ja 172cm) wiek 28-45. Uwielbiam tańczyć i chciałabym szaleć do białego rana, ale niestety nie mam z kim. Jeśli lubisz się bawić i mógłbyś mi towarzyszyć- napisz. Mogę zasponsorować bal.
Obserwuj wątek
    • mistral.41 Re: Sylwester 2010/2011 Partner poszukiwany 03.12.10, 22:13
      Witaj,
      Fajnie napisalas i czytelnie,tak mysle.
      Podam adres i poprosze o Twoj gdybys chciala skontaktowac sie ze mna.
      A jak poleci dalej,po prostu zobaczymy.
      mistral.41@gazeta.pl
    • Gość: sombrerro41 Re: Sylwester 2010/2011 Partner poszukiwany IP: *.avamex.pl 09.12.10, 21:04
      cześć Milenko , mam nadzieję ,że nie ta z "Lejdis " , mam zaproszenie dla dwóch osób na Sylwestra w Zakopanem , luksus miód i orzeszki , możliwy nocleg w hotelu ***** , jeśli chciałabyś zamienić sponsoring dwuosobowy na nocleg to napisz , bal będzie po mojej stronie , achachacha : czy tańczysz tylko " ługibugi " czy też np standard i latino , o techno i inne afro nie pytam bo to nie ta impreza ,czy jesteś wesoła ,czy masz prawo jazdy ????? ja 182/88 , elegancja we krwi ,,,,,,,, somberro41@buziaczek.pl
      • dianka89 Re: Sylwester 2010/2011 Partner poszukiwany 10.12.10, 19:15
        Sylwester i święta Zakopane, Kościelisko od 60zł/os
        Pokoje Gościnne u Agaty. Zapraszamy na sylwester i święta w góry i na narty. Lokalizacja: Kościelisko- Rysulówka, 5min samochodem od Zakopanego. Noclegi w cenie 60 zł za osobę. Mamy jeszcze wolne miejsca na sylwestra! Adres naszej strony: koscielisko.website.pl
      • milena.6 Re: Sylwester 2010/2011 Partner poszukiwany 22.12.10, 12:25
        Hej hej , długo mnie tu nie było;
        ho ho ho Sylwester w zakopanym i do tego hotel 5 gwiazd! co za propozycja, no no
        tylko nie bardzo rozumiem ten nocleg...
        Koleś pomyliłeś chyba adresy strony; ja szukam partnera do tańca a nie do lóżka; chłechłechłe
        szukaj na:laskidolozka.pl,,,,,hihihi
        • milena.6 Re: Sylwester 2010/2011 Partner poszukiwany 22.12.10, 12:27
          zapomniałam dodać że cienko wypada w propozycji to zakopane bo jest przereklamowane
        • Gość: sombrerro Re: Sylwester 2010/2011 Partner poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 22:00
          Milenko czy jak Ci tam sfrustrowana panienko, po pierwsze zapoznaj się z portałem na który się logujesz, to jest gazeta.pl , wiedz więc ,że jeżeli ktoś odpowiada na Twoją propozycje to ma na myśli kontakty czysto towarzyskie a nie erotyczne ,napisałem " Milenka mam nadzieję ,że nie ta z Lejdis" obejrzyj film , warto!!!! bo wsadziłaś na siebie pseudonim właśnie laski ,która idzie do łóżka z pierwszym kolesiem z brzegu, na dodatek ten Twój sponsoring??? wystarczy żeby wyrobić sobie pogląd na Twój temat..........pisząc o hotelu myślałem ,że jeżeli stać Cię na wyłożenie 200 zeta na partnera to wyłożysz tą kase na hotel ale dla siebie, no i na dojazd , gdybym szukał przygód seksualnych to szukałbym wszędzie tylko nie na portalu towarzyskim, wyskakuje tam wtedy takie okienko +18......to tyle wyjaśnień ............w sumie to powinienem być Ci wdzięczny i w zasadzie jestem, mam tyle ofert dzięki mojemu wpisowi na Twoje forum ,że nie wystarczy na imprezy do końca życia .......pozdrawiam Cię Milenko i życzę miłej pasterki.......................przy okazji proszę aby Panie logując się na mojej stronie nie robiły tego pod posługując się różnymi adresami, chociaż w sumie może to i zabawne........
          • Gość: gość Re: Sylwester 2010/2011 Partner poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 13:41
            rzeczywiście - elegancja" sombrera" we krwi... nic dodać nic ująć!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • fajny-concordia Re: Sylwester 2010/2011 Partner poszukiwany 19.12.10, 17:42
      może nadal poszukujesz ? fajny-concordia@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka